Stranica 81 od 123 PrviPrvi ... 3171798081828391 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,001 do 4,050 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Iva83 čestitam! nek bude lijepa beta
    Posljednje uređivanje od sushi : 11.10.2021. at 20:22

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Iva83 cestitam.Beta ce biti sigurno odlicna❤

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Iva srecno❤

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Hvala vam cure puno ❤

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Jaoooooo, koliko beba iz Makedonije sljedeće godine ♥️
    Bravo cure, čestitam. Ekipi iz Sistine naklon do poda. Ne mogu ih nahvaliti koliko dobar posao rade, svakome pristupaju individualno i to jako puno znači i jako dobro su upućeni u kliničke slike svake pacijentice posebno. Samo neka tako i ostane.
    Prošla godina je bila zbunjujuća za sve, ali ove rasturaju!
    Ja znam još dvije cure iz postupka u MK koje čekaju bebu sljedeće godine, nisu na forumu.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Cure beta je 3485,44

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Iva83 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure beta je 3485,44
    Ajme Iva kakva divna betaaaaa....bravo!
    Čestitam od srca
    Jel jedna blastica ili dvije?

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

LaraLana hvala ti od ❤,dvije blastice su

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Pozdrav svima,

već dugo pratim ovu temu ali nikad se nisam javljala...molim Vas pomoć, planiramo ići u postupak s doniranim js preko HZZO-a. Mora li se čekati rjesnje i onda tek dogovarati onaj prvi odlazak ili se prvi odlazak moze obaviti dok se ceka rjesenje?
    Posljednje uređivanje od Eszter1 : 13.10.2021. at 16:05

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Iva83, čestitam od !!! Suuuuper beta!!

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Hvala puno LaraLana.
    Mi ćemo ići u MK u sledećem ciklusu, pa ću vam pisati.

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Cure beta je 3485,44
    Iva,cestitkeod❤.Meni je na 13.dan beta bila 4672 i blizanci

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Eszter1 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima,

već dugo pratim ovu temu ali nikad se nisam javljala...molim Vas pomoć, planiramo ići u postupak s doniranim js preko HZZO-a. Mora li se čekati rjesnje i onda tek dogovarati onaj prvi odlazak ili se prvi odlazak moze obaviti dok se ceka rjesenje?
    hej Eszter, čekaš rješenje i čim ga dobiješ dogovaraš prvi odlazak na konzultacije... ne brini, u odnosu na prije sad sve ide puno brže - HZZO ti rješava rješenje vrlo brzo nakon što im doneseš mišljenje referentnog centra (unutar tjedan dana), a termin za konzultacije također dobivaš vrlo brzo, često već idući tjedan od kontaktiranja klinike
    Posljednje uređivanje od sushi : 15.10.2021. at 00:03

Nouvelle avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Pozdrav,

također sam nova ovdje, nadovezala bih se na pitanje od Eszter, odnosno prethodni post. Kakva su iskustva s dobivanjem mišljenja referentnog centra? Konkretno, imam izrazito nizak AMH (0,7 pmol/L uz visok FSH), pretpostavljam da bi to trebalo biti dovoljno za upućivanje na donaciju j.s. Sa suprugovim nalazima je, doduše, sve u redu. Razmišljamo o Makedoniji isto preko HZZO-a.
    Hvala

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Nouvelle prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav,

također sam nova ovdje, nadovezala bih se na pitanje od Eszter, odnosno prethodni post. Kakva su iskustva s dobivanjem mišljenja referentnog centra? Konkretno, imam izrazito nizak AMH (0,7 pmol/L uz visok FSH), pretpostavljam da bi to trebalo biti dovoljno za upućivanje na donaciju j.s. Sa suprugovim nalazima je, doduše, sve u redu. Razmišljamo o Makedoniji isto preko HZZO-a.
    Hvala
    Rijetko tko je odbijen.Samo predajte papire.I dobit ce te odobrenje,tako da ne brinite.

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Pozdrav svim curama, takodjer sam u postupku u MK.
    Za sve one koje se dvoume ok MK; ne znam kako da vam opisem taj odnos tih nevjerovatnih lijecnika.
    Bila sam u drugim zemljama, nailazila samo na bjesomucnu potragu za parama od tih klinika, samim tim im je i u interesu da to traje sto duze.
    Nevjerovatan dvojac Lazarovaki i Boban su prvi doktori kojima vjerujem

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Senka 43,hvala...evo da kazem da sam isla na ultrazvuk i imaju dvije gestacijske vrecice

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Senka 43,hvala...evo da kazem da sam isla na ultrazvuk i imaju dvije gestacijske vrecice
    Bas lijepo,zelim ti i dalje skolsku trudnocu.❤

Nouvelle avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Rijetko tko je odbijen.Samo predajte papire.I dobit ce te odobrenje,tako da ne brinite.
    Hvala, stupila sam u kontakt s ekipom iz Sistine za početak, jako brzo odgovaraju, baš sam se ugodno iznenadila.

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Drage djevojke, pomagajte

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Hvaala ti ❤

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Jaoo cure, nešto mi je mobitel zaštekao pa sam poslala nepotpnu poruku...ako mi kako možete pomoći sa tim špricanjem. Dr. mi je poslao poruku za špricanje, dakle triptofem 1x dnevno 20 dana i fostimon 3 kom dnevno od 04.11.-12.11. sad je moje pitanje kako se fostimon uzima? Sve tri ampule u 1 šprici ili? Pošto sam tamo kupila 24kom fostimona, to mi neće bit dovoljno za tih 9 dana, dali ih ima u RH za kupiti i koja im je cijena? Dali ih se mora dugo čekat ako ih u ljekarnoj naručim u slučaju da ih nemaju na stanju? Nemojte mi zamjeriti na ovim pitanjima, prvi put ću se špricat pa imam 100 pitanja

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Iva83 cestitam ti puuuunoo

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Čestitam iva

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Tomoe prvotno napisa Vidi poruku
    Jaoo cure, nešto mi je mobitel zaštekao pa sam poslala nepotpnu poruku...ako mi kako možete pomoći sa tim špricanjem. Dr. mi je poslao poruku za špricanje, dakle triptofem 1x dnevno 20 dana i fostimon 3 kom dnevno od 04.11.-12.11. sad je moje pitanje kako se fostimon uzima? Sve tri ampule u 1 šprici ili? Pošto sam tamo kupila 24kom fostimona, to mi neće bit dovoljno za tih 9 dana, dali ih ima u RH za kupiti i koja im je cijena? Dali ih se mora dugo čekat ako ih u ljekarnoj naručim u slučaju da ih nemaju na stanju? Nemojte mi zamjeriti na ovim pitanjima, prvi put ću se špricat pa imam 100 pitanja
    Ide ti jedna tekućina na tri praha. Znači u špricu navuci s velikom iglom tekućinu i ubrizgaj u prah fostimon, brzo se rastopi. Zatim povuci nazad tu tekućinu u špricu i ubrizgaj u drugi prah, tako ponovi i u treći. Skini veliku iglu i stavi malu i možeš se piknuti.
    A kad trebaš kod njih na uzv? Možda uopće me trebaš naručivati jer ćeš biti dole.
    Nekome stimulacija traje 9 a nekome 11 dana, ti imaš za 8.
    Sretno!

P.S. ljekarna filipović u zagorskoj za naručivanje lijekova!

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Predivno❤

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Pozdrav svima, pratim vas vec jedno vrijeme al se nisam imala hrabrosti ukljucit. Ukratko, mi smo par koji pokusava do donacije sjemena u Makedoniju. Poslali smo zahtjev za IVF u HZZO koji je odbijen uz objasnjenje da trazimo inseminaciju uz donaciju. Malo nas je to obeshrabrilo zbog % uspjesnosti al drugacije ocito neide. Nazalost sve traje dugo. Ponude iz Makedonije cekam i po 3 tjedna i vise. Jel i vama tako? Imam osjecaj da jedino na moje mailove nitko neodgovara.
    Nasa dijagnoza je azzospermia kod supruga, ja sam (za sada) ok.
    Isprika na dugom postu al neznam odakle bi pocela.

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Ide ti jedna tekućina na tri praha. Znači u špricu navuci s velikom iglom tekućinu i ubrizgaj u prah fostimon, brzo se rastopi. Zatim povuci nazad tu tekućinu u špricu i ubrizgaj u drugi prah, tako ponovi i u treći. Skini veliku iglu i stavi malu i možeš se piknuti.
    A kad trebaš kod njih na uzv? Možda uopće me trebaš naručivati jer ćeš biti dole.
    Nekome stimulacija traje 9 a nekome 11 dana, ti imaš za 8.
    Sretno!

P.S. ljekarna filipović u zagorskoj za naručivanje lijekova!
    Hvala, pa idem 11.11. na ultrazvuk pa ako mi bude falilo kupit cu tamo…bas smo uzbudeni, sto je bilo daleko sad je doslo blizu, ne mogu docekat

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Joj koliko dobrih vijesti.
    Čestitam svima na lijepim betama i nadam se da će nas ubrzo biti još više

Mene danas zvao Boban da je stigao materijal i da se javim dr.L.
    On mi je vratio mail sa protokolom koji glasi:
    - ako su 2.dan ciklusa estradiol i progesteron dobri onda treći dan počinjem sa tabletama letrozol, svako 12 sati jednu
    - 6.dan c. UVZ i počet sa ampulama Gonale fom150i.i
    - od 7. dana Cetrotide 0.25mg

To je to za sad. E sad... za to kupit, jel meni trebaju recepti?
    U kakvom su pakovanju Gonale i Cetrotide... idu na komad ili... To su injekcije?
    Ne znam koliko tog kupiti.

Počela sam ponovo isčitavati forum, ali pošto trebam sutra dobiti nemam vremena, pa sam malo u panici sa svime ovime, a ne bih htjela čekati idući ciklus ako bih mogla odmah sad.
    POMAGAJTE!!
    Od puste strke ne znam više ni ono što sam znala.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Napisala sam već gore....ljekarna Filipović u Zagorskoj za sve lijekove pa ih sutra zovi!

Gonal f imaš u Penu kao olovka a imaš I tekućinu i prah pa sama mućkaš i trebaju ti igle i šprice. Gonal f pen ti je pripremljen i samo okreneš na 150 i.j. i pikneš se. Ne treba biti u frižideru jer nakon otvaranja 40 dana čini mi se da može biti van frižidera. Pogledaj film za korištenje na YouTube.
    Dole kod njih u moje vrijeme nije bilo Gonal pena pa pitaj da ti provjere ako će ti trebati da ne kupuješ viška. Ali I nakon pen možeš nastaviti i s običnim tekućinom i prahom samo što je više zafrkancije.
    Ja ti preporučujem da do drugog uzv kupiš Gonal pa ćeš za kasnije vidjeti.
    U Filipoviću Gonal većinom imaju na stanju.
    Od 300 i.j. od 600 i od 900. Ova od 300 ti je znači za dva dana.
    I Cetrotide uvijek imaju. Jedino za Letrozol moraš pitati.
    Tamo ti većina žena kupuje jer su povoljniji pa i imaju uvijek.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 20.10.2021. at 22:51

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Isprintaj mail i idi u ljekarnu najbližu bolnici koja radi IVF (ako nisi iz ZG) i tamo to pokaži najstarijoj apotekarici.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Cure, da li se placa cuvanje doniranih spermatozoida nakon prve godine?

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Branca koliko sam ja razumila prva godina je besplatna.
    Hvala cure na brzom odgovoru.
    Znam za ljek.Filipovic, al i ST mi je udaljen 100km, a tek ZG. Ugl danas idem u ST pa cu valjda sve naci. A i hercegovina mi je blizu.
    Hvala jos jednom

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Filipović šalje i poštom. Ne znam dal točna ta poslovnica pošto ih ima više al su cure nekad davno i tu opciju pisale da ima.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, da li se placa cuvanje doniranih spermatozoida nakon prve godine?
    Branca nakon prve godine za dalje se plaća svakako, zaboravila sam sad točno koliko. Zvat će te netko iz klinike. Dok te ne zovu ne brigaj

A za prvu godinu je Iva npr morala odmah pratiti što nije u biti trebala a ja nisam....pa de ti sad znaj njima njihovu politiku :/

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Branca nakon prve godine za dalje se plaća svakako, zaboravila sam sad točno koliko. Zvat će te netko iz klinike. Dok te ne zovu ne brigaj

A za prvu godinu je Iva npr morala odmah pratiti što nije u biti trebala a ja nisam....pa de ti sad znaj njima njihovu politiku :/
    Pretpostavila sam da ce biti tako. Idem skoro dolje pa da budem spremna.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Drzim fige curama koje idu u postupak.Bit ce ovo lijepi kraj godine sa betama.Cure koje zive blize bosni tamo mozete kupiti ljekove povoljniji su.Ljekarna Filipovic daje 5% na gotovinu tako da se i kod njih isplati ako se kupuje vise toga.Samo da javim da nosim decka,jucer saznala

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Filipović šalje i poštom. Ne znam dal točna ta poslovnica pošto ih ima više al su cure nekad davno i tu opciju pisale da ima.
    Danas mi je prvi dan ciklusa, tako da bih u sub trebala početi pit tablete. Pošta mi nije bas pouzdana, a i posto je vikend ne bi to došlo do ponedjeljka.
    Ginekologa mi nema, dakle ni recepta, a ni uputnice...ma divota. Sveta Hercegovina. Tamo će mi dat bez recepta valjda

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Drzim fige curama koje idu u postupak.Bit ce ovo lijepi kraj godine sa betama.Cure koje zive blize bosni tamo mozete kupiti ljekove povoljniji su.Ljekarna Filipovic daje 5% na gotovinu tako da se i kod njih isplati ako se kupuje vise toga.Samo da javim da nosim decka,jucer saznala
    Medo2711

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj DalmaIB prvotno napisa Vidi poruku
    Danas mi je prvi dan ciklusa, tako da bih u sub trebala početi pit tablete. Pošta mi nije bas pouzdana, a i posto je vikend ne bi to došlo do ponedjeljka.
    Ginekologa mi nema, dakle ni recepta, a ni uputnice...ma divota. Sveta Hercegovina. Tamo će mi dat bez recepta valjda
    Meni su sve dali bez recepta, gonal i cetrotide. Mislim da u svim ljekarnama koje drže takve lijekove imaju razumijevanja i poznaju situaciju komunikaciju maila dr i pacijenta.
    Postoji brza pošta i dostava u roku 24 h i to naravno ima svoju cijenu.
    Samo ti želim pomoći ne nagovaram te da tako i učiniš.
    Ali probaj bar nazvati Filipović prije već odeš u Hercegovinu.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Medo

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Čestitam svima na uspjesima, odmah se i meni nada rasplamsala

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Uf, kak odreže poruke. Ja sam trenutno na kontracepciji od zadnjeg ciklusa, a za 12 dana moram početi pikati Fostimon. Danas bila u ljekarni Filipović koji zvali 2 veledrogerije, i vele da toga kod nas nema. Ne znam što da radim, dal da odem van po to ili što...
    Posljednje uređivanje od Alisa81 : 21.10.2021. at 14:46

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Tomoe, jesi li ti uspjela nabaviti Fostimon?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Alisa81 prvotno napisa Vidi poruku
    Uf, kak odreže poruke. Ja sam trenutno na kontracepciji od zadnjeg ciklusa, a za 12 dana moram početi pikati Fostimon. Danas bila u ljekarni Filipović koji zvali 2 veledrogerije, i vele da toga kod nas nema. Ne znam što da radim, dal da odem van po to ili što...
    Ima nešto zamjensko? Šta to nije FSH kao i gonal?
    Kontaktiraj dole njih i pitaj, uvijek ponude i drugu opciju/lijek!

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Citiraj Alisa81 prvotno napisa Vidi poruku
    Tomoe, jesi li ti uspjela nabaviti Fostimon?
    Nisam ni trazila, ako mi bude falilo kupit cu u Makedoniji jer sam tak i tak 11.11. tamo na ultrazvuku

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Slazem se sa LaraLana, trebali bi ti dati nesto zamjensko, sva sreca pa sam u 9mj. Kad sam bila na prvim konzultacijama sve tamo kupila

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Meni su sve dali bez recepta, gonal i cetrotide. Mislim da u svim ljekarnama koje drže takve lijekove imaju razumijevanja i poznaju situaciju komunikaciju maila dr i pacijenta.
    Postoji brza pošta i dostava u roku 24 h i to naravno ima svoju cijenu.
    Samo ti želim pomoći ne nagovaram te da tako i učiniš.
    Ali probaj bar nazvati Filipović prije već odeš u Hercegovinu.
    Ne brini, nisam ni pomislila da me možda nagovaraš. Hvala ti na savjetima
    S poštom imam neka ne baš divna iskustva kad su zagubili važnu pošiljku pa ih pokušavam izbjegavat koliko mogu.
    U ST su mi u ljekarnama rekli da bez problema naruče i gonal i cetrotide i stižu odmah sutradan, tako da sve ću imati na vrijeme. A tablete sam već uzela.
    Na kraju san uspjela i do uputnice i recepta -dala mi dr opće prakse.
    Sad sam sva ushićena. Napokon i ja startam

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Hvala Medo.
    Čestitam još jednom na dečkiću

Meni je Hercegovina blizu, tamo je također uglavnom sve jeftinije. I po gorivo tamo idemo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •