Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Tomoe prvotno napisa Vidi poruku
    Shusi cestitam ������������

Jos malo pa idem u Mk avionom, te cu se morati piknut u avionu… hoce li to bit problem posto se nesmiju nositi sprice i igle? Da li se smijem 2h prije piknuti? Da li je koja imala takav problem, kako sa lijekovima, dali ih mogu nosit, da trazim neku potvrdu od lijecnika za lijekove?
    i mene je brinulo ovo jer sam i prolutex i clexane kupila u Mk i morala prenijeti u Zg avionom, a nisamo imali nikakvu prtljagu osim ručne u kabini... pa sam sve igle i lijekove stavila u jednu zasebnu prozirnu plastičnu vrećicu (odvojenu od kozmetike) i izvadila te vrećice na pregledu na aerodromu...pripremila sam i recepte na moje ime za svaki slučaj. nije bilo nikakvih problema, nitko nije komentirao.

ali, zašto bi se pikala u avionu? napravi to prije ili poslije...ne mora biti točno u minutu

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Citiraj sushi prvotno napisa Vidi poruku
    i mene je brinulo ovo jer sam i prolutex i clexane kupila u Mk i morala prenijeti u Zg avionom, a nisamo imali nikakvu prtljagu osim ručne u kabini... pa sam sve igle i lijekove stavila u jednu zasebnu prozirnu plastičnu vrećicu (odvojenu od kozmetike) i izvadila te vrećice na pregledu na aerodromu...pripremila sam i recepte na moje ime za svaki slučaj. nije bilo nikakvih problema, nitko nije komentirao.

ali, zašto bi se pikala u avionu? napravi to prije ili poslije...ne mora biti točno u minutu
    Onda cu i ja tako, mislila sam da bas mora bit tocno u sekundu to pikanje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •