Pozdrav drage moje. Ja sam onako prilično iznervirana i u panici. Naime svih ovih dana sam radila nalaze koje su zahtijevali od mene. I doktor je spomenuo da nabavim gonal f 450IE 3 Lena i centrotide 0.25 mg 5 ampula. Juce mi je bio 2 dan ciklusa i kad sam bila kod mog ginekologa ultrazvuk je bio super. Nalaz krvi još čekam. Ali doktor mi sinoć piše da onda odmah sutra počnem sa gonalom jer pretpostavlja da će biti i nalaz krvi ok i da je 3 dan ciklusa i da moram tako. Ne možete vjerovati u kojoj sam panici. Prvo sam tek juce dobila recept za lijekove i direktno od ginekologa se spremila i otišla na avion jer mi je počeo godišnji. Taj mail od doktora sam vidjela sinoć u kasnim satima jer nisam
Imala internet u putu. Sad sam digla sve na noge da mi u Zagrebu kupe lijekove i pošalju. Čak sam mislila da ću morati i sama da putujem 400 km iz BiH po lijekove. Lijekove ću dobiti večeras. Sad mi se doktor ne javlja a ni Boban. Ne znam ni kako se uzimaju ti gonali koliko jedinica, u kojem vremenskom razmaku, kako sa cetrotide? Kad ću onda morati ići za Skopje? Imam toliko pitanja u glavi. Jer ja sam službeno na godišnjem a ako budem morala ići tamo još direktno iz BiH i ostati neko vrijeme kako regulirati bolovanje… Hm puna sam konfuzije… oprostite