Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1237

Tema: Zagreb ne voli djecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo je gradonačelnik na pressici potvrdio da se ne ukidaju besplatni udžbenici.
    I da se vratim na prijašnje postove, u tom slučaju, ostatak Hrvatske ne voli djecu (ne znam ima li ijedna druga županija besplatne udžbenike, čini mi se da SMŽ ima)
    Da ali će vjerojatno cenzus za iste biti samo za one na dječjem doplatku. Tako da ako imaš i mrvu više od minimalca budeš morao kupovati knjige.
    Komplet za srednju školu je 2500-3000kn. Za osnovnu nisam gledala, jer mi trenutno nije interesantno.

I jedna vrlo bitna stvar koju gradonačelnik vjerojatno nije uzeo u kalkulaciju, ljudi su se prijavljivali u Zagreb i tu plaćali prirez zbog mogućnosti ostvarivanja različitih prava. Vjerujem da će se sada velika večina tih, kada ostane bez istih, odjaviti i vratiti sa prijavama u svoje loalne samouprave. Jer zašto plaćati 18% prireza ako možeš plaćati 0.
    Isto kao što ljudi registriraju aute u povoljnijim općinama.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    I jedna vrlo bitna stvar koju gradonačelnik vjerojatno nije uzeo u kalkulaciju, ljudi su se prijavljivali u Zagreb i tu plaćali prirez zbog mogućnosti ostvarivanja različitih prava. Vjerujem da će se sada velika večina tih, kada ostane bez istih, odjaviti i vratiti sa prijavama u svoje loalne samouprave. Jer zašto plaćati 18% prireza ako možeš plaćati 0.
    Dakle, trebalo bi poštovati festival muljanja i nacionalni sport, kako zaje.... državu i kako što manje dati, a dobiti što više?
    Zaboga, dođe i meni da postanem patetična i citiram Kennedyja

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    ...

Znaci placaju parstkokn poreza a kostaju par tisuća kn. Mjesecno. Zasto bi to gradonačelniku ovog grada pred stecajem bilo problematično? Zasto bi ikome od nas koji to plaćamo to bio problem?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •