Pokazuje rezultate 1 do 50 od 552

Tema: kad ste zadnji put uzele slobodan dan samo tak

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Bubilo, koje će bit posljedice neispunjavanja konkretno tih očekivanja?
    ...
    Ništa im se nije dogodilo. Nikakvo skarletno A.
    Posljedice su moje i samo moje - moja slika o sebi, ja mislim da nisam dovoljno dobra, i samo zato to radim. Jer sam dovoljno puta u životu od mnogo mnogo žena (od majke i bake preko frendica i poznanica) čula pravila što se i kako radi i ne radi...
    Jer to što tvoju sestru nije bilo briga što prima ljude u stanu koji je bomba je samo njezin (genijalan) doživljaj toga. Društvena očekivanja su da ne primaš goste u takav stan.

Pa tako ja mogu pola noći raditi prekovremeno svoje ljubljene tablice i to ne zna nitko osim mojih klijenata, i ne zna ni teta u vrtiću ni profesorica tjelesnog... ali ja se osjećam loše jer što bi one mogle misliti o meni, pa ne znaju one da sam se ja ubila na tablicama i mogle bi pomisliti "zar nije imala 5 minuta za speglati tu majicu"... kao što će neko s lakoćom reći "pa zar ne može oprati kosu" ili "pa staviti maskaru i BB kremu je manje od 5 minuta".
    A sve to "pa to ti je samo 5 minuta / pa ja taj biskvit napravim za 5 minuta / pa ja to nabrzinu oribam..." sve se to slaže u jednu sliku.

Sliku za mene, gdje ja nisam dovoljno dobra. Ja recimo znam da mi je to sve od bake i mame i rečenica koje one cijeli život govore, ali daleko od toga da su jedine koje izgovaraju takve rečenice. Ne nužno o meni, nego o nekoj tamo trećoj, ali sve se to u mozgu slaže jedno na drugo.
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 13.12.2021. at 11:21

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •