Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
Sutnja nikada nije bila moja opcija, ne znam iz cega si iscitala da smatram da bi biraci sad trebali sutjeti. Ipak, konstantna zalovanja biraca jer su mu dala svoj glas vidim kao plod potpune politicke sljepoce i neobjektivnosti koju odavno zamjecujem u javnom prostoru. Manjak bilo kakve analize, kritickog razmisljanja, nijansiranja.. Upravo ono sto si rekla - ako je KGK HDZ-ova kandidatkinja, unaprijed je okarakterizirana kao losija od Milanovica.
doista ne razumijem što pokušavaš reći
razgovaramo li o ex-ante odluci između KGK i ZM ili o ex-post analizama političkog predsjedničkog djelovanja jednog i drugog?
sada, ex-post možda možemo zaključiti da ZM nije ništa bolji od KGK
i mnogi su toga bili svjesni i kada su glasali, neki su bili djelomično svjesni a neki su se jednostavno nadali da nije tako
po tvome ispada da jedino što dokazuje analitičko i kritičko promišljanje i nijansiranje je bilo glasati za KGK (ili ne izaći na izbore) jer svi oni koji kritički promišljaju znaju da je ZM gori od KGK
a ex-post žalovanje samo dokazuje njihovu sljepoću
jer da nisu bili slijepi, sada ne bi morali žalovati
i stalno se vrtimo u tom loop-u gdje je ex-post žalovanje dokaz nedostatka ex-ante analize i samim time redundantno
to je stvarno naporan loop i ne znam što dokazuje

što se neobjektivnosti tiče, svi imamo neka uvjerenja, koja ti možeš nazvati sljepoćom, pa možda čak i isključivosti, ali nekome su takva uvjerenja jedan od temelja za donošenje odluke
moj osobni stav je većina ljudi koji se učlani u HDZ to čini kako bi stekla osobnu korist, odnosno već samo članstvo u toj stranci mi potpuno diskreditira političara
pa taman bio najbolji političar ikad, što KGK sigurno nije bila
i iako je ova i prethodna vlada donijela neke odluke s kojima se slažem i koje smatram dobrima, nikad i baš nikad neću dati glas za stranku koje je institucionalno korumpirana
pa neka to bude sljepoća, ako baš hoćeš, ja to zovem principima
ta stranka i njeni članovi trebaju idućih 30 godina klečati na kukuruzu i činiti samo dobra djela kako bi se iskupila za tek desetinu zla koje je nanijela ovoj državi

ZM si sada već toliku jamu iskopao da ne vjerujem da će osvojiti drugi mandat, a od mene glas sigurno neće dobiti