Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    po kojem osnovu?
    institucionalne korumpiranosti potvrđene sudskom presudom ili političkog opredjeljenja?
    Slazem se s Vrijeskom, po svakom osnovu.
    Pocevsi od toga da su sluzbeni sljednici Komunisticke partije, sto nije nebitno (sjetimo se eskapada pokojnog Ivice Racana u trenutku kad se raspadala Jugoslavija, izlaska iz sabornice, itd), pa do toga da je njihova vladavina bila obiljezena kriminalnim odlukama - najznacajnija je bila ona o predstecajnim nagodbama, a ne zaboravimo ni one "sitnije" lopovluke kao obnova kuca u Glini, itd.
    Sto se tice izbora izmedju KGK i Milanovica, vidim da mnogo toga ne razumijes i pogresno pretpostavljas, ali to samo objasnjava zasto ti vec odavno nije jasno da je Zoran Milanovic los i konfliktan politica. Da, snebivanje nad Milanovicevim ponasanjem za mene je potpuna politicka sljepoca i nikako drugacije to ne mogu nazvati.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Pocevsi od toga da su sluzbeni sljednici Komunisticke partije, sto nije nebitno (sjetimo se eskapada pokojnog Ivice Racana u trenutku kad se raspadala Jugoslavija, izlaska iz sabornice, itd),
    sad kad stisnem enter na ovom postu vjerojatno će Niprije pasti s neba da me odvedu u u deseti krug pakla gdje vječno pate svi nehrvati i neprijatelji domovine, ali me stvarno zanima jer ne razumijem, pa ću pitati (ovo me podsjeća na sva pitanja koja sam imala dok sam išla na vjeronauk, na koja nikad nisam dobila odgovor ili je odgovor bio da nama nije dano da to razumijemo ):
    zar je takav neoprostiv grijeh bilo htjeti da se Jugoslavija ne raspadne?
    evo da se danas Istra hoće odcijepiti i da neki političari otvoreno budu protiv toga, zar je to takav grijeh?
    eno neki Britanci žale što su izašli iz Unije, pa to nikoga ne čini manje britancem
    Jugoslavija se raspala tako i tako, možda joj je to bila sudbina, budući da je mnogo toga u toj državi bilo loše, ali zamjerati nekomu što je gajio nade da će ta država opstati (možda kroz reforme) je meni potpuno nerazumljivo
    možda je to zato što nisam prava hrvatica, možda je gen za tu pravu vrstu domoljublja mene preskočio, možda ne osjećam ovu zemlju
    ali doista ne razumijem u čemu je problem da netko nije htio da se juga raspadne i zašto je to takav grijeh?

eto, ako se više ne javim, znate što se dogodilo

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Inače, betty, dijelim tvoj stav u potpunosti, obje ne razumijemo, rekla bih, iz istog razloga.
    Ja ne osjećam pravo domoljublje, jer se ono u ovoj državi prvenstveno pokazuje npr. utajom poreza- a htjeli smo samostalnost i raspad YU kako ne bi svi novci odlazili u beograd, jel.
    U proteklih 30 godina odlaze u privatne, hrvatske džepove, što je svakako puno bolje

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    sad kad stisnem enter na ovom postu vjerojatno će Niprije pasti s neba da me odvedu u u deseti krug pakla gdje vječno pate svi nehrvati i neprijatelji domovine, ali me stvarno zanima jer ne razumijem, pa ću pitati (ovo me podsjeća na sva pitanja koja sam imala dok sam išla na vjeronauk, na koja nikad nisam dobila odgovor ili je odgovor bio da nama nije dano da to razumijemo ):
    zar je takav neoprostiv grijeh bilo htjeti da se Jugoslavija ne raspadne?
    evo da se danas Istra hoće odcijepiti i da neki političari otvoreno budu protiv toga, zar je to takav grijeh?
    eno neki Britanci žale što su izašli iz Unije, pa to nikoga ne čini manje britancem
    Jugoslavija se raspala tako i tako, možda joj je to bila sudbina, budući da je mnogo toga u toj državi bilo loše, ali zamjerati nekomu što je gajio nade da će ta država opstati (možda kroz reforme) je meni potpuno nerazumljivo
    možda je to zato što nisam prava hrvatica, možda je gen za tu pravu vrstu domoljublja mene preskočio, možda ne osjećam ovu zemlju
    ali doista ne razumijem u čemu je problem da netko nije htio da se juga raspadne i zašto je to takav grijeh?

eto, ako se više ne javim, znate što se dogodilo
    Evo, ja se u potpunosti slazem s tobom. Stvarni jesam. Mogu onda i tebi postaviti pitanje, zasto je grijeh zeljeti da se Bosna i Hercegovina raspadne i zasto ne postovati zelju 2 od 3 konstitutivna naroda koja vecinom ne zele zivjeti u toj zajednici ? Hajd otidji u Sarajevo i izreci svoj stav nasred grada, pa ces vidjeti kako su miroljubivi oni koji trenutno najvise napadaju Milanovica

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, ja se u potpunosti slazem s tobom. Stvarni jesam. Mogu onda i tebi postaviti pitanje, zasto je grijeh zeljeti da se Bosna i Hercegovina raspadne i zasto ne postovati zelju 2 od 3 konstitutivna naroda koja vecinom ne zele zivjeti u toj zajednici ? Hajd otidji u Sarajevo i izreci svoj stav nasred grada, pa ces vidjeti kako su miroljubivi oni koji trenutno najvise napadaju Milanovica
    pa ne, ne možeš mi postaviti to pitanje
    ti si koristila činjenicu da je Račan izašao iz sabornice kao argument protiv SDP-a, odnosno nešto po čemu je SDP izjednačen s HDZ-om u zlu koje je nanio državi a sada mi govoriš da se slažeš sa mnom
    ne znam zašto je BiH sada tema, osim što se ZM bavi njome, ali ja nikada nisam predstavaljala kao grijeh nečiju želju da se raspadne BiH, stoga ti je pitanje usmjereno na pogrešnu metu. Ne znam ni zašto me šalješ u Sarajevo da nešto (čime se ne bavim) izvikujem nasred grada, kao što mi nije jasno ni tko su ti miroljubivi koji napadaju Milanovića.
    u normalnoj državi se takve ozbiljne odluke izglasaju referendumom
    mislim, opet izazivam niprije, ali božemiprosti, pa čak se i u jugoslaviji odcjepljenje izglasalo referendumom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •