Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2184

Tema: Cijepljeni protiv COVID-a i oni koji to žele postati, informacije o testiranjima....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam primila 2PF + 1 MOD
    tj. htjela sam tako
    Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Mene su isto Modernom jer su za taj dan potrošili sve booster doze Pfizera.
    Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Dota, samo zato jer taj dan nije bilo moderne, a nije mi se opet dolazilo, htjela sam bit pokrivena sto prije.
    Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam tim 2AZ + Mo
    Iz znatiželje sam mjerila antitijela prije boostera i tri tjedna kasnije. Povećanje je preko 100x (ne 100% nego 100x). Tako da je opravdalo moja očekivanja efikasnosti kombinacije vektorsko + mRNA

Vidjet ćemo kako djeluje protiv omikrona i kako dugo...
    Cure, hvala vam puno na odgovorima .
    Jeste imale neke nuspojave?

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Dota prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam primila dvije doze Moderne (26.1.21. i 23.2.21.), zatim Moderna booster (pola doze) 20.11.21.). Prva doza, nista bitno, samo malo umora (i prvo krvarenje nakon proglasene menopauze odmah drugo jutro) i crvenilo na ruci koje je ostalo neko vrijeme. Druga doza, trnci u ruci (bez dugotrajnog crvenila, ako se ne varam), bol u krizima i opcenito u misicima, temperatura 38.0 par sati, ostatak vremena nesto iznad 37, umor. Glavobolja drugo jutro (primila sam dozu kasno poslijepodne) koju je rijesio ibuprofen. Otad kao nova (dobila sam i sljedecu menstruaciju i jos neke... i izgubila menopauzu ). Booster, bol i crvenilo/oteklina u ruci, blagi umor nekoliko dana. Povisen puls oko 14 dana nakon svake doze (nista sto me smetalo, samo sam vidjela na Fitbitu) u rangu blage viroze (5-6 otkucaja vise od uobicajenog).

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Dota prvotno napisa Vidi poruku
    Ja isto ko na pfizera 2 - jak umor, i malo vecu bol rukr u odnosu na pfizer 2, trnce u ruci (ovo s rukom identicno ko gripa).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •