Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2184

Tema: Cijepljeni protiv COVID-a i oni koji to žele postati, informacije o testiranjima....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pa vjerojatno ovisi i o simptomima koje si imao. Meni nije padalo na pamet da se ne cijepim nakon (težeg) preboljenja, pogotovo jer se valjda tri dana poslije počelo i pričati i javno pisati “Pero je dobio već drugi put nakon samo 3. mjeseca”.
    Bolest o kojoj ništa ne znaš, ni koliko ti traju antitijela, koliko njih te štiti, toliko je jako zarazna… svaki mjesec nova znanstvena saznanja… nije gripa za koju znaš da si miran barem 12 mjeseci.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Pa vjerojatno ovisi i o simptomima koje si imao. Meni nije padalo na pamet da se ne cijepim nakon (težeg) preboljenja, pogotovo jer se valjda tri dana poslije počelo i pričati i javno pisati “Pero je dobio već drugi put nakon samo 3. mjeseca”.
    Bolest o kojoj ništa ne znaš, ni koliko ti traju antitijela, koliko njih te štiti, toliko je jako zarazna… svaki mjesec nova znanstvena saznanja… nije gripa za koju znaš da si miran barem 12 mjeseci.
    Moja kolegica je imala tezi oblik bolesti, 3 mj bolovanja.
    Antitijela 0 nakon 6 mj.
    Tako da ni oblik bolesti nije garancija za zastitu. Barem sto se razine antitijela tice. Dok ne nademo nacin mjeriti druge mehanizme zastite.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •