Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2019

Početno

Citiraj @nada prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima! Kao i svi, neko vrijeme pratim forum i sve što sam saznala o ovom našem zajedničkom problemu saznala sam od svih vas koji ste nesebično dijelili i još uvijek dijelite svoja iskustva i hvala vam puuno na tome :heart
    Mi smo saznali za azoo prije dva mjeseca, nakon čega smo uradili sve analize koje su manje više u redu osim povišenog FSH 23. Preporučena nam je TESE intervencija koju nismo prihvatili zahvaljujući vašim iskustvima . Kontaktirala sam dr. Emrea i dr. Tansela.
    Dr. Emre je rekao da nije potrebna terapija i da možemo doći na Mikrotese dok je dr. Tansel rekao da prvo dodjemo na konsultacije i spermogram nakon čega će vjerovatno odrediti terapiju koja bi trajala 3 mjeseca i daje šanse 52% da nadje spermatozoide. Takođe konsultovali smo Acibadem (jer fond CG pokriva jedan pokušaj Mikro tese a sa njima imaju ugovor) gdje je naše analize pregledao dr. Ali Tekin koji je rekao da smo u prednosti jer su analize hromozoma u normali i daje šansu 20-30%.
    Danima vagamo za koga da se odlučimo, sutra još treba da se čujemo sa asistentkinjom dr. Tansela i konačno odaberemo.
    @sinbad Da li ste i vi išli prvo na konsultacije kod dr. Tansela ili vam je dao terapiju na osnovu nalaza koje ste mu slali?
    Mi smo isli kod dr Tansela, ali obavezno prvo konsultacije.

Datum pristupanja
    May 2022

Početno

Citiraj placicamala prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo isli kod dr Tansela, ali obavezno prvo konsultacije.
    Hvala na odgovoru.
    Pokušavamo čitav dan da se dogovorimo oko termina konsultacija. Jako teško ide komunikacija sa njegovom asistentkinjom, mislim da ne govori dobro engleski ili nema vremena pa šturo odgovara na pitanja. Npr kada sam je pitala za cijene pregleda, spermograma, mikrotese..., rekla je samo cijenu pregleda 100eur a ostale je ignorisala. Ako se uspijemo dogovoriti vjerovatno idemo za 10 dana.

Interesuje me da li si i ti radila ginekološki pregled kod njih kada ste prvi put isli na konsultacije i da li ste terapiju koju je prepisao vašem suprugu kupili kod njih ili kod vas?

Datum pristupanja
    May 2022

Početno

@placicamala Hvala na odgovoru.
    Zakazali smo pregled ali je teško komunicirati sa njegovom asistentkinjom, imam osjećaj ili da je previše zauzeta ili slabo govori engleski jezik pa zbog toga daje jako šture odgovre. Na neka pitanja mi uopšte nije dala nikakav odgovor, npr. kada sam pitala za cijene samo mi je napisala da je pregled 100eur. Malo neprofesionalno, više sam informacija dobila od doktora nego od nje.
    Interesuje me da li si ti radila ginekološki pregled kada ste bili prvi put na konsultacijama i koliko dugo je tvoj suprug uzimao terapiju prije mikro tese?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •