Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Da li je eutanazija dostojastvena smrt?
    Poznanik se na to odlučio, otišao van, frendovi skupili novce. Umro je dostojastvenije nego što bi u našim bolnicama. Ni njemu nije bilo spasa...
    Vrci, uz duzno postovanje, ne bih o toj temi. Uistinu ne zelim ovu raspravu time zagusivati pa mi nemoj zamjeriti. Da ne ode sve u krivom smjeru.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
    Vrci, uz duzno postovanje, ne bih o toj temi. Uistinu ne zelim ovu raspravu time zagusivati pa mi nemoj zamjeriti. Da ne ode sve u krivom smjeru.
    Pa vidis, to pitanje upravo postavlja rehab s 'dokud to vodi'. I ja postavljam to pitanje dokud vodi. To je super logicno pitanje za sve koje se pitamo - a sto nakon poroda. Za mene vodi - do Sluskinjine price i Gileada.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 09.05.2022. at 17:55

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa vidis, to pitanje upravo postavlja rehab s 'dokud to vodi'. I ja postavljam to pitanje dokud vodi. To je super logicno pitanje za sve koje se pitamo - a sto nakon poroda. Za mene vodi - do Sluskinjine price i Gileada.
    Ina, ja nemam nikakvih dvojbi ni pitanja (što ne znači da mi je zbog toga lakše). Mislim da to i sama znaš. Ali ne kanim o svojim razlozima. A kamo sve ovo vodi u našem društvu, to ćemo vidjeti. Nije ni podjela u pandemiji nikoga nikamo odvela pa neće ni ova. Ne idemo u dobrom smjeru, svi zajedno, to je sigurno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •