Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Zato jer će svatko tko se za to educira bit isključen od struke kojoj crkvenjaci sudjeluju na stručnim skupovima, dapače, glavni dr kaže da se to ne radi, da to neće nitko raditi jer je to "strašno".

Ako žena mora bezveze nositi plod za koji nema života - ah, bad luck.

Ajde, kontra pitanje - što misliš zašto u Sloveniji to rade?
    Nemam pojma, iskreno. Možeš li ti odgovoriti?
    Ali nisi ni ti meni odgovorila na moje pitanje.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
    Mozda zato sto imaju zakon ( slucajno potpuno isti kao i mi) koji regulira to pitanje, ali ga oni provode?

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Danima razmisljam o ovoj temi.
    Stav mi je jasan:ako imamo zakon, trebamo ga moci i sprovesti. Dakle, sankcije za osobu koja vodi kadrovsku politiku u klinikama u kojima svi(?!) imaju priziv savjesti.
    Ono sto me zanima jest hoce li ovaj slučaj pokrenuti val tužbi svih onih nesretnih žena koje su svih ovih godina, u kojima se nasim ginekolozima nije dalo raditi posao za koji su educirani i placeni, slane u Sloveniju da o svom trošku izvrše prekid patološke trudnoce?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Stav mi je jasan:ako imamo zakon, trebamo ga moci i sprovesti. Dakle, sankcije za osobu koja vodi kadrovsku politiku u klinikama u kojima svi(?!) imaju priziv savjesti.
    Ono sto me zanima jest hoce li ovaj slučaj pokrenuti val tužbi svih onih nesretnih žena koje su svih ovih godina, u kojima se nasim ginekolozima nije dalo raditi posao za koji su educirani i placeni, slane u Sloveniju da o svom trošku izvrše prekid patološke trudnoce?
    Vjerojatno nece, ali ovaj slucaj otvara mogucnost da svaka slijedeca zena koja se nade u istoj situaciji zna da joj se krse prava i zna da moze traziti pomoc u susjednoj drzavi na racun hzzo-a.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Ako se nadje neko spretan kao za svicarce, onda bi. Ja racunam da nece.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
    Zato jer su se othrvali pritiscima crkve i zato sto smatraju da je humano pomoci zeni, zena je u prvom planu, a ne plod, ne svjetonazorni stavovi politicara

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •