Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Sto bi znacilo da je sansa za prezivljavanje tesko bolesnog djeteta rodenog u 22 tj. otprilike ravna nuli.
    Tako je.

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ne postoji zakonski akt, podakt ili neki pravilnik. Cak i da postoji ne moze dokument ispod zakona po snazi osporavati sam Zakon.
    Ako zakon kaze da je prekid trudnice moguc nakon 10 tj. u slucaju teske bolesti djeteta sto onda tu nije jasno?
    Potpuno je jasno da vec dugi niz godina lijecnici ne postuju taj clanak zakona jer trudnice zavrsavaju u Sloveniji. Za svoj novac.
    Naravno da podzakonski akti nikad ne osporavaju krovni zakon nego ga samo detaljnije propisuju. Mislim da se nismo shvatile oko ona 22tj, nisam uopće ništa konkretno uz njih vezivala nego samo činjenicu da negdje piše ta brojka s tim da sam se ogradila jer nisam proučavala.

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, strašno si me razočarala s tvojim, za mene, otežim floskulama o neširenju, kao da nismo živjele u istoj zemlji u isto vrijeme. Ja sam tada aktivno bila u borbi protiv zakona, vidjela svojim očima presicu ministra Milinovića s cijelom plejadom naših najcjenjenijih reproduktivaca iz Petrove, Vuk Vrhovca - svi su govorili tada da zamrzavanje jajnih stanica nije takav bed. Uz stranca Vlaisavljevića, jedino je jedan Cro privatnik jasno imenom i prezimenom za medije rekao da je to loše.
    Ne trebaš biti razočarana jer ja sam kao obična mala Lili radila što sam mogla kao građanka RH da svima oko sebe ukažem na tu nepravdu, to su bila zaista mračna doba (ja sam tada već izašla iz IVF postupaka), osvješćivala ljude oko sebe, ukazivala..A mislim da je to bio upravo moj ginekolog dr. Radončić koji je javno istupio, šta ne? Znam da se sigurno dobar dio ginekologa nije slagao s Milinovićevom politikom, no jesu li je oni mogli promijeniti? Čisto sumnjam, radilo se o čistoj politici. Srećom pa je i tome došao kraj. Jadni oni parovi koji su zaglibili baš u tom razdoblju. izgubljene godine borbe s neplodnošću.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 12.05.2022. at 13:34

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •