Stranica 8 od 60 PrviPrvi ... 6789101858 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Danima razmisljam o ovoj temi.
    Stav mi je jasan:ako imamo zakon, trebamo ga moci i sprovesti. Dakle, sankcije za osobu koja vodi kadrovsku politiku u klinikama u kojima svi(?!) imaju priziv savjesti.
    Ono sto me zanima jest hoce li ovaj slučaj pokrenuti val tužbi svih onih nesretnih žena koje su svih ovih godina, u kojima se nasim ginekolozima nije dalo raditi posao za koji su educirani i placeni, slane u Sloveniju da o svom trošku izvrše prekid patološke trudnoce?
    Ako se nadje neko spretan kao za svicarce, onda bi. Ja racunam da nece.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je.

Naravno da podzakonski akti nikad ne osporavaju krovni zakon nego ga samo detaljnije propisuju. Mislim da se nismo shvatile oko ona 22tj, nisam uopće ništa konkretno uz njih vezivala nego samo činjenicu da negdje piše ta brojka s tim da sam se ogradila jer nisam proučavala.

Ne trebaš biti razočarana jer ja sam kao obična mala Lili radila što sam mogla kao građanka RH da svima oko sebe ukažem na tu nepravdu, to su bila zaista mračna doba (ja sam tada već izašla iz IVF postupaka), osvješćivala ljude oko sebe, ukazivala..A mislim da je to bio upravo moj ginekolog dr. Radončić koji je javno istupio, šta ne? Znam da se sigurno dobar dio ginekologa nije slagao s Milinovićevom politikom, no jesu li je oni mogli promijeniti? Čisto sumnjam, radilo se o čistoj politici. Srećom pa je i tome došao kraj. Jadni oni parovi koji su zaglibili baš u tom razdoblju. izgubljene godine borbe s neplodnošću.
    Radoncic je bio jedini. Ja nisam bila izasla iz ivf-a i tocno znam sto je ko rekao i kad je ko rekao.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Je l ti zbilja ovo pitaš? Je l zbilja misliš da su se svi ginekolozi u SD predomislili, odnosno 60% ginekologa z RH?

Fakat ovo s cijepljenjem i vjerom u Beroša si "promašila ceo futbal". I tada i sada vjerujem u znanost. Donekle sam i znanstveno pismena pa mogu i sama shvatiti tko me mota, a što je stvarno. Pri čemu sam i jako svjesna ograničenja znanstvenih studija. Ali neću zato kad me zanima pitanje iz astronomije, tražiti što se piše na stranici iz astrologije (osvrt na portal bitno).

Za IVF ekipu sam istog mišljenja kao ina, a ne lili. Isto ginekolozi, šapću mi da sam diskriminirana zakonom, al što ćeš, je l te. Lili, ti si već davno prošla svoju IVF priču kad je to išlo. A "feminiziranje intelektualnog kadra", koju je ispalio dr koji je radio tada baš na SD, je i meni ostalo kao kakva latinska izreka koju pamtim.
    A kako sam nekim spletom okolnosti baš ja bila medijski eksponirana, još su me i znali iz medija. Osobno nisam imala apsolutno nikakvih dodatnih poteškoća zbog toga, nego naprotiv. Jer su papci šutili, pa im je bilo dobro da neki pit bull laje umjesto njih.

Iz svega ovoga mogu samo reći da mi je ova žena totalni heroj. Kaže Beroš da nije trebala odvjetnicu. Zbilja?!
    X. Tesko si me razocarala, lili, pises svoju kontroduktivnu pozitivu na temelju poluuvida, a nisi bila u prici. Bilo je tocno kao sto jelena kaze. Svaki tadasnji insider to zna. Tvoje roze ocale su zaista nepravedne koji put .
    Posljednje uređivanje od ina33 : 12.05.2022. at 17:08

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Da, to sam pitala, i ako sam te dobro razumjela, sve nakon negdje 13. tjedna pobačaj=induciranje poroda?
    edit: poslije sirius
    Hm ne znam. @sirius je li nakon 13 tjedana pobačaj uvijek induciranje poroda? Ne radi se dilatacija grlića maternice + kiretaža?

edit ne kiretaža nego to zovu evakuacija. To je inače ono o čemu onaj doktor govori
    Posljednje uređivanje od Mima : 12.05.2022. at 17:12

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Hm ne znam. @sirius je li nakon 13 tjedana pobačaj uvijek induciranje poroda? Ne radi se dilatacija grlića maternice + kiretaža?

edit ne kiretaža nego to zovu evakuacija. To je inače ono o čemu onaj doktor govori
    Tocno. Nekad je i iza 13 tj. , ne znam o cemu to tocno ovisi.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    X. Tesko si me razocarala, lili, pises svoju kontroduktivnu pozitivu na temelju poluuvida, a nisi bila u prici. Bilo je tocno kao sto jelena kaze. Svaki tadasnji insider to zna. Tvoje roze ocale su zaista nepravedne koji put .
    Pa sama sam rekla da vise nisam bila u toj prici, iako iz nje zapravo nikad ne izadjes na ovaj ili onaj nacin.
    Oprosti imala sam dvoje jako male djecice s 2 god razlike, jedno je bilo beba, pune ruke posla s njih
    dvoje malenih, jednostavno nisam stizala pratit portale detaljno, pratila sam nacelno cijelu pricu i informirala ljude oko sebe, al lagala bih kad bi znala kad, gdje i sto je tko rekao. Zapamtila sam Radoncica, al i Miletica i one njihove glupave parole.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 12.05.2022. at 17:46

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Zao mi je ako su naocale nepravedno roze,al nikad necu biti za generaliziranje odredjenih skupina ljudi u ovom slucaju reproduktivaca.

Sigurna sam da se neki sigurno nisu slagali, ne bi imena javno, al eto nisu javno pustili svoj glas.
    Ne mogu ih zbog toga smatrati "sljamom" ili kako god vec. Ne znam koju terminologiju da upotrijebim.

I sigurna sam da su i oni jedva docekali ponovnu izmjenu zakona da se sve vrati na staro, kao i pacijentice.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 12.05.2022. at 17:51

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pa sama sam rekla da vise nisam bila u toj prici, iako iz nje zapravo nikad ne izadjes na ovaj ili onaj nacin.
    Oprosti imala sam dvoje jako male djecice s 2 god razlike, jedno je bilo beba, pune ruke posla s njih
    dvoje malenih, jednostavno nisam stizala pratit portale detaljno, pratila sam nacelno cijelu pricu i informirala ljude oko sebe, al lagala bih kad bi znala kad, gdje i sto je tko rekao. Zapamtila sam Radoncica, al i Miletica i one njihove glupave parole.
    Lili, zasto se i kome opravdavas ? Na ovoj temi se tako jasno i lijepo uocava obrazac - ako nemas argumenata, udri osobno
    Posljednje uređivanje od rehab : 12.05.2022. at 17:50

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Rehab, u pravu si

Nije se meni namjera opravdavat nego su mi ina33 i Jelena drage, pa sam imala potrebu pojasnit.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 12.05.2022. at 17:53

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, zasto se i kome opravdavas ? Na ovoj temi se tako jasno i lijepo uocava obrazac - ako nemas argumenata, udri osobno
    To vrijedi prvenstveno za Freyu koja cijelo vrijeme napada ad hominem jer nema argumenata pa provokacijom i osobnim napadima pokušava nešto postići.
    Na temu:
    Petrova je odbila gđu Čavajda.
    Ona ide u Sloveniju, a svi mi ćemo to platiti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Kako mislis osobno na lili?! Koji argument mi fali?! Bila sam osobno sjedila na konferenciji gdje su svi ivfovci bili, netom poslije donosenja zakona. Sasvim mi je svejedno tko je doma iza zatvorenih vrata osudjivao Zakon. Javno je iskljucivo Radoncic bio protiv.
    Sad stvarno nemam argumenta za to, ali na temelju ova dva ozbiljna slučaja ugrozavanja žena (ivf i pobacaj) rekla bih da za specijalizaciju za Frauenarzta treba svakako biti uz vlast.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

dakle, kaj se treba dogoditi da beros da ostavku?
    strahota...
    imam osjecaj da ne postoji događaj na koji bi hdz politicari dali ostavku, ne "mandat na raspolaganje" nego ostavku

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    To vrijedi prvenstveno za Freyu koja cijelo vrijeme napada ad hominem jer nema argumenata pa provokacijom i osobnim napadima pokušava nešto postići.

Tanči, više te neću zvati imenom, nego "ženo od argumenata". Po tome si poznata na ovom forumu, posebice na ovoj temi.

Argument "žene od argumenata": "Fetus nije osoba. Osoba postaje onog trena kad se rodi i može dobiti dokumente. Sve prije rođenja nije osoba."

Argument "žene bez argumenata": "
    Argument posjeda je u odnosu na život drugog nevinog ljudskog bića (u moralnom smislu) potpuno neodrživ."

Naglašavam da su to "samo dva suprotstavljena mišljenja", ništa više od toga, Tanči.

Bila sam na vašem prosvjedu. Napisat ću kakvi su moji dojmovi za koji dan. Sad se najprije moraju slegnuti.
    Tanči, bila je i Seve, još jedna žena od argumenata.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kako mislis osobno na lili?! Koji argument mi fali?! Bila sam osobno sjedila na konferenciji gdje su svi ivfovci bili, netom poslije donosenja zakona. Sasvim mi je svejedno tko je doma iza zatvorenih vrata osudjivao Zakon. Javno je iskljucivo Radoncic bio protiv.
    Sad stvarno nemam argumenta za to, ali na temelju ova dva ozbiljna slučaja ugrozavanja žena (ivf i pobacaj) rekla bih da za specijalizaciju za Frauenarzta treba svakako biti uz vlast.
    Nisam te spomenula, niti sam na tebe mislila.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Izasla si, ja sam bila duboko in i u pokusajima i u aktivizmu, ti si nacelno pratila iz 3. ruke, al nalazis za shodno me patronizirat da ne treba generalizirat i da to nije istina. Pa te molim da ne mutis vodu s poluistinama i poluuvidima i jos tako uvjerenog stava. Glavni problem je i sad to sto se njih 60 posto okrece od zena, ne 1, ne 2, vecina! Sad, kao i tad.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 13.05.2022. at 09:01

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

XXXX. Jedan jedini, ono: 1.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dakle, jelena je sjedila licem uz lice, a lili nije sfizala pratit portale i preko prijateljica se informirat, al namece svoju sliku piece and harmonyja izmedjj doktora i ivf pacijentica i docira s floskulama o 'nemojmo generalizorati' koja je potpuno neutemeljena na cinjenicama. Lili, sori, al ako ne mozes pomoc, a s obzirom fa nisi sudjelovala nego si samo pratila koliko si stizala, barem ne iskrivljuj.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 13.05.2022. at 09:07

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ne znam u cemu je problem sto Severina podrzava ideju da je lijecnik za žensko zdravlje debelo fulao profesiju, ako šuti kad mu struka ugrožava žensko zdravlja, bilo kroz nepotrebno filanje hormonima u IVFu ili kroz prisilu na ovako tesku i beznadnu trudnocu.
    Nas IVFovce je tada javno podrzala. I hvala joj. I svima drugima koji su se malo pomakli iz udobnosti salonske politike i zasukali rukave.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pa tko kaže da je Severina problem?
    Severina je javna osoba i žena i majka i lijepo od nje što je podržala jučerašnji prosvjed.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Pa tko kaže da je Severina problem?
    Severina je javna osoba i žena i majka i lijepo od nje što je podržala jučerašnji prosvjed.

Ne citas pazljivo ili si stavila filter
    Na kraju Freyinog posta kojim se tebi obraca.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ili to mozda nije kritika. Mozda sam ja stvarno krivo shvatila.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Freyja, zar si stajala na pravoj strani na prosvjedu?
    Moram priznati da sam ugodno iznenadjena brojem prosvjednika. Hvala i tebi ako si doprinjela prosvjedu svojim dolaskom.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Freyja, zar si stajala na pravoj strani na prosvjedu?
    Moram priznati da sam ugodno iznenadjena brojem prosvjednika. Hvala i tebi ako si doprinjela prosvjedu svojim dolaskom.
    Naravno da sam stajala na pravoj strani.
    Nekako sumnjam da mi imaš na čemu zahvaliti. Sve sam snimila mobitelom, ako mi netko slučajno ne bi vjerovao. I nisam samo ja snimala.
    Puno je boraca za Mirelu. Vidi se na fotkama.
    Ali detaljnije sljedeći tjedan. Zasad samo dvije prigodne fotke boraca za ženska prava. Nadam se da će se udruga Roda ograditi od ovoga. Ipak je glavni organizator. Nisam ove transparente vidjela jučer u vijestima.
    Posljednje uređivanje od sirius : 13.05.2022. at 12:06

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Freya, očito nisi baš aktivna na forumu pa ne znaš da se slike ne smiju stavljati.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Nisam znala. Ispričavam se. Mislila sam da je dovoljno zamutiti lice.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Neka ih onda admin obriše, ja ne mogu više, nažalost.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nije stvar u ljudima ni licama, nego fotografija kao fotografija. Mislim zbog zauzimanja prostora ili tak nekaj.
    Stavlja se link na fotografiju.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Kužim, isprika još jednom, neću više.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sto je krivo u tome da ljudska.vrsta opterecuje okolis? Ok, u ovom kontekstu je pretjerano, ali je tocno.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Freyja, mislim da je važnija poruka koliko nas je bilo na strani organiziranog prosvjeda, a koliko je bilo onih na suprotnoj strani (jesu li ti uopce prijavili svoj skup) koji bi ovu zenu prisili na odrzavanje trudnoce. U tom smislu ti mogu zahvaliti. Fotka s nebodera je mocna.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Sto je krivo u tome da ljudska.vrsta opterecuje okolis? Ok, u ovom kontekstu je pretjerano, ali je tocno.
    Meni je natpis degutantan, pretjeran je preblaga riječ. Kao i ostala dva.
    I ok, nema na čemu.
    Imam pun mob takvih i sličnih fotki, ove sam izabrala kao najupečatljivije.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ovaj natpis s Josipom mi uopće nije jasan. Što bi to značilo da bude mira? Moram priznati da mi to više izgleda kao neko trolanje prosvjeda. Nisam ni vidjela na mobitelu dodatak s dizelašem na CO2. To je baš neki bezvezni provokator. Ali je meni isto odbojna ideja da nas se treba puno rađati, jer nas je već sad previše.

Onaj svrš mi se čini teenagerskim. I tu je jasno da fali spolni odgoj u školama.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ova druga slika je trolanje.
    Bila je ekipa koja je izazovala nered na pocetku pa ih je marica ispratila sa trga.
    Ali moram obrisati fotke zbog zauzimanja prostora.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Razumijem da ovi natpisi nekome mogu biti degutantni ili vulgarni, ili se ne mora slagati s njima, ne znam zašto bi se organizator morao ograđivati. Ne vidim ništa suštinski problematično, nema svaki svrš pravo na ime=seks ne služi samo za reprodukciju + uobičajeno karikiranje u raspravama o životu koji počinje od začeća. Ovo sa CO2, na Zemlji ima previše i sve više ljudi, postoje cijeli pokreti koji zagovaraju ideju da ljudi ne bi trebali imati djecu. Jasno, čovjek se s tim ne mora slagati, ali kao što je Jelena već napisala ljudi opterećuju okoliš, to je činjenica. Normalno je da se na prosvjedima nos e provokativni natpisi, posebno kad se radi o ovakvim temama o kojima se inače šapće.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ovo sa Josipom i Zdravkom ne razumijem, ne znam tko su oni.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ovo sa Josipom i Zdravkom ne razumijem, ne znam tko su oni.
    Ma ni ja ne razumijem, ali znam da smo zvali policiju na pocetku zbog ekipe koja je radila nered. Pa mi cini skroz moguce da je netko namjerjo trolao.
    Posljednje uređivanje od sirius : 13.05.2022. at 12:04

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ova druga slika je trolanje.
    Bila je ekipa koja je izazvala nered na pocetku pa ih je marica ispratila sa trga.
    Nekim ljudima je stvarno dosadno. Lijepo su se zabavili na tuđoj muci.

Ovog me strah:
    U HUBOL-u stoga zahtijevaju donošenje novog zakona koji će jasno i nedvojbeno razjasniti sva prava i obveze liječnika vezane uz prekid trudnoće te štititi djecu, trudnice, majke i liječnike od pogrešnih tumačenja.
    Lijepo iskorištavaju nabačenu loptu. Kaptol ima konačno priliku ozakoniti svoja zalaganja.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Meni se uopće ne sviđaju nikakvi prosvjedi. Ni za što, ni za koga. Jedino prihvatljivo ulično okupljanje mi je Karneval.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja bi svima koji su protiv prosvjeda iduzela sva prava izborena prosvjedima. Treba bit dosljedan. Tipa 8-satno radno vrijeme, biračko pravo žena i sl

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se uopće ne sviđaju nikakvi prosvjedi. Ni za što, ni za koga. Jedino prihvatljivo ulično okupljanje mi je Karneval.

Više voliš u slobodno vrijeme ubaciti provokaciju na forum.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Nisam stigla prije pročitati ovu temu, čitam zadnje dvije noći i iskreno suosjećam s boli koju je puno vas na ovoj temi moralo proći. Jako mi je žao.
    Pisat ću više kad stignem.

Kad ukucate u Google Josip i Zdravko, prvo izlaze Josip Perković i Zdravko Mustać. Prema tonu poruke, rekla bih da je to to.
    A to dovoljno i govori koliko neke poruke nemaju smisla.

Za razliku od opipljivih boli, tragedija i muke o kojima ovaj prosvjed zapravo progovara.
    Posljednje uređivanje od Dota : 13.05.2022. at 12:14

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Razumijem da ovi natpisi nekome mogu biti degutantni ili vulgarni, ili se ne mora slagati s njima, ne znam zašto bi se organizator morao ograđivati. Ne vidim ništa suštinski problematično, nema svaki svrš pravo na ime=seks ne služi samo za reprodukciju + uobičajeno karikiranje u raspravama o životu koji počinje od začeća. Ovo sa CO2, na Zemlji ima previše i sve više ljudi, postoje cijeli pokreti koji zagovaraju ideju da ljudi ne bi trebali imati djecu. Jasno, čovjek se s tim ne mora slagati, ali kao što je Jelena već napisala ljudi opterećuju okoliš, to je činjenica. Normalno je da se na prosvjedima nos e provokativni natpisi, posebno kad se radi o ovakvim temama o kojima se inače šapće.
    Sjećaš li se Mima, možda, kad smo na onoj temi o koroni raspravljali o velikom prosvjedu na Trgu protiv covid potvrda? Na kojem se pojavio jedan čovjek koji je bio vrlo neugodan, a nije imao veze ni s organizatorima prosvjeda ni s nama prosvjednicima. Pa me Kaae pitala kako mogu prisustvovati tako nečemu, da bi ona na mojem mjestu otišla jer ne bi htjela da je se povezuje s tim čovjekom. A i sami se sjećate koliko je ljudi bilo. I da sad zbog tog lika sve propadne?
    I jučerašnji je napad na one dečke koji su došli u miru bio prestrašan, i policija je morala intervenirati. Nisam u životu čula takve uvrede, vrištanje na njih, hraćkanje, pokazivanje srednjeg prsta, kričanje. Ljudi moji, ja nisam vjerovala da tolika mržnja postoji. Pokazala sam snimku svojoj sveki, nije vjerovala. Razumiješ poantu, kako ovo sad pravdati, a mi smo na onom prosvjedu trebali preuzeti odgovornost za onog čovjeka. S kojim veze nismo imali. Pa nije to baš tako lako provedivo u praksi.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Više voliš u slobodno vrijeme ubaciti provokaciju na forum.
    Ma daj, Jelena, stvarno. Pa dokad? Nije li i tebi više dosadilo stalno se s nekim kačiti? Pusti je na miru, nije ništa loše mislila. Neki je dan jedan katolički aktivist rekao da je možda pametnije da ima manje hoda za život, a više konkretnih akcija (materijalna, psihološka potpora...). Zašto on to ne bi izjavio? Ne misli ništa loše o Hodu, ali misli da je korisnije konkretno djelovati. I što sad? To za nekoga jednostavno nije način rješavanje problema u društvu.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

To - prosvjedi

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja ne vidim ds netko ovdje pravda. Ali razlika je da se onaj vaš borio za vašu ideju, a ovakvi likovi su provokatori. Bilo ovak besmisleni transparent ili ti kontraprovokatori. To nema nikakvog smisla. Ja ih nisam ni vidjela. A i drago mi je da nisu dobili traženu medijsku pažnju. Bit ce da ce dobit prostor na bitno hr.
    Paralelu bi mogla vuci s curama na Hodu. One su bile protiv tog prosvjeda. Kao i ovi tvoji dječaci s kojima suosjećaš i ovi bedaci trolovi.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi svima koji su protiv prosvjeda iduzela sva prava izborena prosvjedima. Treba bit dosljedan. Tipa 8-satno radno vrijeme, biračko pravo žena i sl
    Ako ste se i za što jučer izborili, objeručke se odričem svih tih prava.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja ne vidim ds netko ovdje pravda. Ali razlika je da se onaj vaš borio za vašu ideju, a ovakvi likovi su provokatori. Bilo ovak besmisleni transparent ili ti kontraprovokatori. To nema nikakvog smisla. Ja ih nisam ni vidjela. A i drago mi je da nisu dobili traženu medijsku pažnju. Bit ce da ce dobit prostor na bitno hr.
    Paralelu bi mogla vuci s curama na Hodu. One su bile protiv tog prosvjeda. Kao i ovi tvoji dječaci s kojima suosjećaš i ovi bedaci trolovi.
    Jelena, ne zafrkavaj me. Pun mi je mobitel takvih slika. Kakvi trolovi.
    Onaj naš se borio za našu ideju? Kako bi ti to znala? Ja znam da nije, eto. Ti to samo pretrpostavljaš.
    Ja znam o čemu pišem, bila sam jučer osobno tamo, ne zaključujem "iz fotelje".

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena, ne zafrkavaj me. Pun mi je mobitel takvih slika. Kakvi trolovi.
    Onaj naš se borio za našu ideju? Kako bi ti to znala? Ja znam da nije, eto. Ti to samo pretrpostavljaš.
    Ja znam o čemu pišem, bila sam jučer osobno tamo, ne zaključujem "iz fotelje".
    Cudno da je tebi pun mobitel, a ja nisam vidjela ni jedan takav. Ni na sluzbenim fotkama, ni na portalima, a ni osobno. Ok, ovo osobno bas i nije neki pokazatelj obzirom da sa bila locirana na jednom mjestu.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
    Ma daj, Jelena, stvarno. Pa dokad? Nije li i tebi više dosadilo stalno se s nekim kačiti? Pusti je na miru, nije ništa loše mislila. Neki je dan jedan katolički aktivist rekao da je možda pametnije da ima manje hoda za život, a više konkretnih akcija (materijalna, psihološka potpora...). Zašto on to ne bi izjavio? Ne misli ništa loše o Hodu, ali misli da je korisnije konkretno djelovati. I što sad? To za nekoga jednostavno nije način rješavanje problema u društvu.
    Ja bih podrzala tog tvog koji ce dati podrsku zenama kojima to moze pomoci. Svake godine lijepo procitam novine sto mi kao donatoru posalju iz Caritasa. Volim vidjet da nekad imaju i dobru ideju.

Evo i mene na tvojoj miroljubivoj tapeti. Ne sramim se kluba u kojeg sam upala
    Mozes Beti samu pustiti da se ljuti na mene. Velika je ona i pametna.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Cudno da je tebi pun mobitel, a ja nisam vidjela ni jedan takav. Ni na sluzbenim fotkama, ni na portalima, a ni osobno. Ok, ovo osobno bas i nije neki pokazatelj obzirom da sa bila locirana na jednom mjestu.
    Nisam ni ja vidjela, zbilja. Al mi nismo bile u lovu na vjestice. Iako je meni iza ledja isto bio neki neartikulirani transparent. Uopce mi nije bilo jasno sto hoce. Iako nije bila provokacija u pitanju.

Stranica 8 od 60 PrviPrvi ... 6789101858 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •