Pokazuje rezultate 1 do 50 od 71

Tema: Nazogastrična sonda - beba stara 29 dana, molim pomoć

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Doris, suosjećam.... Ovo povraćanje u mlazu podsjetilo me na to da bi trebalo provjeriti je li beba možda alergična na laktozu, ako to već nije provjereno. Ako je alergična - to je mogući razlog zbog kojeg ne jede.

Datum pristupanja
    Jul 2022

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Doris, suosjećam.... Ovo povraćanje u mlazu podsjetilo me na to da bi trebalo provjeriti je li beba možda alergična na laktozu, ako to već nije provjereno. Ako je alergična - to je mogući razlog zbog kojeg ne jede.
    hej, ali to je povraćala od mog mlijeka. Danas sam kupila novu bocu, sa dudom od 0. Jer ova koju sam imala je 2. I uzela sam dohranu. Prvi obrok u pola 12 je prošao tako da, prvo sam ju motala malo potaknut jer je bila u polusnu. Tako je lijepo dudala 15-20 min i pojela 75 ml. Pustila sam da se odmori, ponudila još, nije htjela, pa nisam forsirala da se ne zbljuje, dala sam joj ostatak na sondu, 25 ml. Ovi obroci su po 100 ml.

Sad sam joj mislila dati u 14:30. Ali je bila budna ranije, oko 14 h i plakala. Ponudila sam no ništa. Spava. Nisam forsirala. Sad u pola 3 ću ju probuditi i pokušati opet. Bože dragi pomozi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •