-
Pulinka, mnoge zene, a i muskarci su pod izuzetnim utjecajem okoline. Mladi ljudi su cesto pod velikim utjecajem roditelja ili prijatelja. Kolege na poslu su pod velikm utjecajem vecine (tome stalno svjedocim). I ljudi ponekad donose odluke koje nisu njihova iskrena zelja. I ja to ponekad radim. Meni se to ne cini nekom odlikom nespremnih i labilnih osoba (nisi ti bas tako to napisala) nego necim pred cime nas vecina ponekad popusti. Za pobacaj, moze zena jednostavno ne znat sasvim sto da napravi - pa, ako pita za savjet, i svi joj kazu pobaci, sto ce ti (npr.) jos jedno dijete?! Kako ces ovo i ono? Ili joj kazu, zadrzi dijete, to je krasno, vidi mene s 5 djece, ... moze od okoline dobiti skroz drugaciju sliku buducnosti. Ne mislim da je zena labilna ili da nije u stanju sama donijeti odluku niti da nema jako puno zena koje odma znaju stp hoce. No, svakako postoje i one koje promisljaju i koje su, u tom promisljanju, pod utjecajem okoline - koju, za ovaj primjer, uopce ne smatram nekom agresivnom "moras ovo, moras ono" okolinom nego jednostavno ljudima koji nas okruzuju.
Zato mi se mogucnost jednog neutralnog savjetovanja (tko ga zeli) cini izvrsnom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma