Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
A mislila sam da ćeš među prvima stati u red, šteta.
Tebi ljudi stvarno jako lako izgube kredibilitet. Kad drukčije ne možeš argumentirati. Pa se zakačiš samo za jedno da ne bi slučajno morala komentirati ono drugo. Misliš da ateistkinja ne reagira na ovakav način ako vidi svoje dijete na UZV-u? Misliš li da su sve majke spašenih beba vjernice?

A kako baš ti nisi komentirala ono o cijepljenju? Sjećaš se što si vatreno zagovarala?
A sad jedna neodgovorna (možda) klinka može nekoliko puta napraviti pobačaj i nekoliko puta ubiti svoju djecu, a to ista djeca ni u jednom slučaju neće imati priliku. Ali ona može, koliko god joj se puta prohtije.
I vraćam se na početak teme - i još b k tome trebalo "maknuti" liječnike s prizivom savjesti.
Ne izgube ga lako, uopce. Zapravo je skroz suprotno. Ako se nikako ne nalazimo na istoj valnoj duljini oko tema/stavova koje smatram bitnima, uopce kredibilitet ne dobiju. Moram ti reci da si jedan od tih primjera. Tvoja uvjerenja i stavovi su mi toliko nespojivi s mojim uvjerenjima i stavovima da nemam ama bas nikakvu potrebu provjeravati kredibilitet van ovoga sto ponudis. Izvori koje dijelis me ne zanimaju jer ih ne smatram relevantnima. Ne mogu se uzivjeti u pozivanje boga, niti ga smatrati relevantnim, jer u mojem zivotu ne igra nikakvu ulogu. Ne poistovjecujem odgovaranje zena od pobacaja (pogotovo ne laganjem i pogresnom prezentacijom/reklamom usluga, sto se cesto dogadja tu u SAD-u) spasavanjem beba tako da se ne mogu upecati na pitanje o vjernicama ili nevjernicama. Nisam u doticaju s takvim zenama; pojma nemam. Kad napises da je pobacaj ubojstvo, hebi ga, ode potencijal kredibiliteta koji si mogla imati.

Ono sto sam sigurna jest da svaka osoba drugacije gleda u ekran na UZV-u, ovisno o svojim zeljama, stavovima, prilikama, situaciji, kako god zelis. Netko vidi bebu, netko boga, netko nakupinu stanica, nekome svane, a nekome se smrkne.

Pojma nemam sto si pisala o cijepljenju, niti me (vise) zanima. To mi je kao da idem citati sto baba Jaga misli o sutrasnjoj vremenskoj prognozi u mom selu. Sorry, not sorry.