meni je najsmješnije što ti stalno pokušavaš dokazati nešto što veze nema s vezom. kao, sad si ti eto, otkrila nekakvu kontradikciju u mojim riječima, uhvatila si me u laži!?kao da si mi ti sad neki bitan faktor, pa eto, moram se tebi opravdavati?
tvoja tvrdnja (i šok) da hrabre sestre već sad ulaze u bolnice (nasuprot moliteljima koji su ispred bolnica) jest potpuno iskonstruirana. to sam ti lijepo objasnila. prije svega hrabra sestra je tu na poziv žene, kao njena pratnja, a molitelje nitko u biti nije zvao, naprotiv - samo uznemiravaju ljude u bolnici i oko bolnice svojom samodopadnošću. na stranu što se odavno u bolnicama znaju naći vaši leci i plakati, da ne govorimo o ogromnom broju ginekologa koji se prizivaju na savjest i uopćeno što sve žene doživljavaju u bolnicama. i što je i mirela morala doživljavati. vi ste već odavno ušli u sustav, a sad se ti tu stalno nešto zgražaš.... nad čim to konkretno?! (ovo je retoričko pitanje)
tečaj "abortion doule" je petra pohađala u inozemstvu, gdje i živi. je li to sad konačno jasno?
nismo ušle u bolnice, ali ako nam je sad itko dao podstrek da ulazimo, to si ti.
na ostatak tvojih nepovezanih misli ne mislim odgovarati. nisam ti ja kriva što vas pro lifere očigledno trajno uznemirava ideja slučajnosti vašeg postojanja, nekakva vrsta anksioznosti kad shvatite da ste se mogli i ne roditi, da ni po čemu niste posebni, ta grozničava želja za identifikacijom sa zamecima i fetusima.
zato, smiri doživljaje i uživaj u vikendu.![]()