Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

meni je najsmješnije što ti stalno pokušavaš dokazati nešto što veze nema s vezom. kao, sad si ti eto, otkrila nekakvu kontradikciju u mojim riječima, uhvatila si me u laži!? kao da si mi ti sad neki bitan faktor, pa eto, moram se tebi opravdavati?

tvoja tvrdnja (i šok) da hrabre sestre već sad ulaze u bolnice (nasuprot moliteljima koji su ispred bolnica) jest potpuno iskonstruirana. to sam ti lijepo objasnila. prije svega hrabra sestra je tu na poziv žene, kao njena pratnja, a molitelje nitko u biti nije zvao, naprotiv - samo uznemiravaju ljude u bolnici i oko bolnice svojom samodopadnošću. na stranu što se odavno u bolnicama znaju naći vaši leci i plakati, da ne govorimo o ogromnom broju ginekologa koji se prizivaju na savjest i uopćeno što sve žene doživljavaju u bolnicama. i što je i mirela morala doživljavati. vi ste već odavno ušli u sustav, a sad se ti tu stalno nešto zgražaš.... nad čim to konkretno?! (ovo je retoričko pitanje)
    tečaj "abortion doule" je petra pohađala u inozemstvu, gdje i živi. je li to sad konačno jasno?
    nismo ušle u bolnice, ali ako nam je sad itko dao podstrek da ulazimo, to si ti.

na ostatak tvojih nepovezanih misli ne mislim odgovarati. nisam ti ja kriva što vas pro lifere očigledno trajno uznemirava ideja slučajnosti vašeg postojanja, nekakva vrsta anksioznosti kad shvatite da ste se mogli i ne roditi, da ni po čemu niste posebni, ta grozničava želja za identifikacijom sa zamecima i fetusima.
    zato, smiri doživljaje i uživaj u vikendu.
    Posljednje uređivanje od mama courage : 16.07.2022. at 21:52

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    meni je najsmješnije što ti stalno pokušavaš dokazati nešto što veze nema s vezom. kao, sad si ti eto, otkrila nekakvu kontradikciju u mojim riječima, uhvatila si me u laži!? kao da si mi ti sad neki bitan faktor, pa eto, moram se tebi opravdavati?
    Ne znam dvostruko citirati (nikako da to proučim) pa ću te više puta citirati, nemoj zamjeriti.
    Uhvatila te u laži? Meni se opravdavati? Zaista, ali zaista mi nije jasno kakve ti to zaključke imaš, kakav je tvoj misaoni sklop pa da ovo napišeš.
    Samo sam htjela poručiti da je u filmiću izrečena masa besmislica (samo neke od njih sam gore navela), a i pokoja laž, tako da sam se, nakon što sam ga pogledala, uvjerila po ne znam koji put na čemu temeljite svoje djelovanje.
    Jadno to dijete koje ovisi o vašoj ili zakonskoj arbitrarnoj granici i iznimnom respektu prema njemu u kasnijim tjednima. Jadno ono dijete kojeg je majka pobacila u udobnosti vlastitog doma, ili ono koje preživi pobačaj pa ga se mora utopliti (čin milosrđa) i pustiti da se "ugasi", kako piše Sirius. Jadno malo nevino dijete.
    Ali žena može, kako si napisala, biti po ne znam koliko puta neželjeno trudna (neodgovorna) i po ne znam koliko puta pobaciti i to je ok i sasvim prihvatljivo. Srećom, mnogi ne vjeruju u tu bajku i savjest im još nije toliko zakržljala. Niti vjeruju u bajku da se samo vjernici (moralno) preispituju.
    Drago mi je da sam pogledala ovaj webinar, šerat ću ga na više adresa da ekipa bude upoznata s vašim djelima milosrđa.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

nismo ušle u bolnice, ali ako nam je sad itko dao podstrek da ulazimo, to si ti.
    Aha, možeš misliti, ja sam ti dala poticaj. Nikad prije vam to nije palo na pamet i ne kanite ići u tom smjeru.
    A mene Kaae pita mislim li ja da ste vi maloumne.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

na ostatak tvojih nepovezanih misli ne mislim odgovarati. nisam ti ja kriva što vas pro lifere očigledno trajno uznemirava ideja slučajnosti vašeg postojanja, nekakva vrsta anksioznosti kad shvatite da ste se mogli i ne roditi, da ni po čemu niste posebni, ta grozničava želja za identifikacijom sa zamecima i fetusima.
    zato, smiri doživljaje i uživaj u vikendu.
    Ja sam smirena, vjerovala ili ne. Bez obzira na anksioznost zbog činjenice da sam se mogla ne roditi.
    Grozničava želja za identifikacijom sa zamecima i fetusima?
    Mislim da će te ostatak ekipe iz udruge malo pošpotati. Pa vjerojatno bi/je i njima bilo neugodno pročitati ovakve ludosti.
    Ni po čemu nismo posebni?

Vidim da te vodi ruka mudrosti i savjesti, razumijevanje i empatije.

Emsa, draga, popij jedan normabel. Moj dobronamjerni savjet.

Datum pristupanja
    Jul 2022

Početno

Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
    Grozničava želja za identifikacijom sa zamecima i fetusima?
    Mislim da će te ostatak ekipe iz udruge malo pošpotati. Pa vjerojatno bi/je i njima bilo neugodno pročitati ovakve ludosti.
    Ni po čemu nismo posebni?
    Nece. Pratimo nasu Emsu i u bezdan. Ali je zabavno promatrati pasivno-agresivne pokusaje za nekakvim "usutkavanjem", "Roda je jako citana", "treba ti hrabrosti za TO sto radis", "te zene ULAZE u bolnice" ( valjda je moguce nekog otpratiti da ga ne otpratis)
    Sto ocekujes od tih dramaticnih poruka i uzvika? Da cemo prestati s aktivnostima? Da cemo se "sramiti"?
    Freya, odrasli smo ljudi, ovo ni vrticka djeca ne uzimaju za ozbiljno.
    Osjecas da ti HS "ulaze u prostor" kao i udrugama koje su u trajnom protestu u krugu bolnice, a na sto nitko zapravo nema pravo, svjesna da ce zena s pratnjom biti zasticena od potencijalno navalentnih "zastitnika zivota", i to te, eto, iritira. Kaj ti mi mozemo.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Emsina mala prvotno napisa Vidi poruku
    Nece. Pratimo nasu Emsu i u bezdan. Ali je zabavno promatrati pasivno-agresivne pokusaje za nekakvim "usutkavanjem", "Roda je jako citana", "treba ti hrabrosti za TO sto radis", "te zene ULAZE u bolnice" ( valjda je moguce nekog otpratiti da ga ne otpratis)
    Sto ocekujes od tih dramaticnih poruka i uzvika? Da cemo prestati s aktivnostima? Da cemo se "sramiti"?
    Freya, odrasli smo ljudi, ovo ni vrticka djeca ne uzimaju za ozbiljno.
    Osjecas da ti HS "ulaze u prostor" kao i udrugama koje su u trajnom protestu u krugu bolnice, a na sto nitko zapravo nema pravo, svjesna da ce zena s pratnjom biti zasticena od potencijalno navalentnih "zastitnika zivota", i to te, eto, iritira. Kaj ti mi mozemo.

Nju je najbolje ignorirati.
    Iz aviona je vidljivo da je ona tu na zadatku i plaći.
    Danima piše po nekoliko postova zaredom i to ujutro, popodne, navečer...
    Ta osoba ne radi nigdje, ona sjedi ispred kompjutora i širi propagandu i pritom sve nas vrijeđa.
    Vrijeđa nam zdravu pamet i napada ad hominem jer nema argumenata.
    Misli ako se laž ponovi više puta da će postati istina. Neće!
    Ignore!

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Nju je najbolje ignorirati.
    Iz aviona je vidljivo da je ona tu na zadatku i plaći.
    Danima piše po nekoliko postova zaredom i to ujutro, popodne, navečer...
    Ta osoba ne radi nigdje, ona sjedi ispred kompjutora i širi propagandu i pritom sve nas vrijeđa.
    Vrijeđa nam zdravu pamet i napada ad hominem jer nema argumenata.
    Misli ako se laž ponovi više puta da će postati istina. Neće!
    Ignore!
    Čekaj, na zadatku sam i na plaći, a ne radim nigdje?

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Kaj ti mi mozemo.
    Meni ne možete baš ništa. Mnogima, nažalost, možete.
    I pitam se tko koga iritira kad se javila Emsina mala. Bit će da je obrnuto.
    Meni ne treba pojačanje.

Datum pristupanja
    Jul 2022

Početno

Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
    Meni ne možete baš ništa. Mnogima, nažalost, možete.
    I pitam se tko koga iritira kad se javila Emsina mala. Bit će da je obrnuto.
    Meni ne treba pojačanje.
    Mozemo, podrzati zene u njihovim odlukama, otprilike kao sto i ja neovisno o Emsi mogu donijeti odluku da nesto napisem. Ali necu si utvarati da bi rijec "autonomija" imala bilo kakvo znacenje za tebe.
    Kad onako bezobrazno insinuiras da ce ostale clanice reagirati na odredeni nacin, dobit ces i odgovor. Drago mi je da njime nisi zadovoljna.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Nece. Pratimo nasu Emsu i u bezdan .
    ludo jedna!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove