Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Emsina mala prvotno napisa Vidi poruku
    Zaista nemam odgovor na ovo pitanje. Cini se da problemi krecu od cinjenice da se osoblje ne predstavlja/nije se predstavilo, sto se uostalom cesto moglo procitati ovdje na forumu kao dio sustavnog problema u odnosu prema zenama na ginekoloskim odjelima,a vjerojatno i drugdje.

Bolnica tvrdi da se radilo o specijalizantu, o cemu je,po mom misljenju, M isto tako trebala biti obavijestena. Osobno mi je nepojmljiva situacija u kojoj trazim specijalisticku skrb,a dobijem specijalizanta bez razgovora i pristanka na sudjelovanje u "nastavi".

Kako bilo, pozitivno sam sokirana razvojem dogadaja i divim se nasoj M,koja je, nakon sto je prakticki otjerana u suzama, primorana traziti pomoc drugdje, na kraju smogla snage za iznosenje svoje price i time osigurala drugim zenama ostvarivanje prava koje joj je ovako podmuklo uskraceno.
    To je uobicajena procedura.
    Prije cc 15 godina sam bila na kiretazi i u sobi sa nekoliko zena koje su imale prekid trudnoce na zahtjev.
    Sve smo dobile prazan papir na kojem pise da pristajemo na....
    Ne pise zahvat ni procedura. Prazan papir na kojem traze potpis. Ja sam trazila da mi lijecnik objasni postupak. Nakon toga je nastala drama , odveli su me lijecniku u sobu na zahvat ,lijecnik je doslovno poludio da mu trosim vrijeme na gluposti, da se zna po sto sa dosla. Kad sam pitala za alternativu ( cekanje, da krene spontano) potpuno je izgubio zivce. Situacija je bila toliko grozna da je specijalizan koji je bio prisutan gledao u pod od neugodnosti na urlanje nadredenog.
    Posljednje uređivanje od sirius : 08.08.2022. at 21:10

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •