Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
Idi po nove naočare pobogu. Pa nije da postoji samo jedna dioptrija

Ja recimo nikad ne bih popila ponešto od tih sportskih bućkuriša za mišiće i šta ja znam, energiju, izdržljivost, oporavak, šta sve ne reklamiraju, bar ne dok ne pročitam etiketu i vidim iz čega su dobijeni svi ti proteini vitamini minerali i ostalo .
Ali to sam ja
Ma nema tih naočala s kojima mogu dobit takvu oštrinu, koliko oni mogu mala sitnaaa slova tiskat

Eh da proteine uzimam, al isključivo uz preporuku frenda sportaša i nutricioniste koji se razumiju u te stvari. Ja se ne mogu razumjet u sve teme svijeta, a još manje pretvarat da se razumijem u sve, ali zato konzultiram stručnjake i isključivo uzimam proteine bez aditiva i bez šećera, na njihovu preporuku (1-2x tjedno).

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
Nasilno skriveno podmetanje kukaca je smiješno, s obzirom na cijenu, i to smo vec prosli kad je munkica napisala da je 90g krekera s 3% cvrčkovog brašna skoro 25 kuna.
Srećom pa kukci ispadaju skupi i neće valjda u robu široke potrošnje na svakodnevnoj razini. :- )

Osobno povrće i voće mi je bilo najukusnije zadnjih godina (okusom, mirisom) upravo u zemljama van EU npr. u Albaniji. Okusi moga djetinjstva, zažmiriš i po mirisu znaš šta ti je pod nosom,a ne ko danas. Ne znaš jel ti pod nosom rajčica ili jabuka.
Takvo ni ne kupujem.

To naravno ne znači da bih voljela da mi nismo u Eu, dapače. Ponosna sam da smo članica EU i jako puno benefita imamo iz tog članstva, ali ovo s kukcima mi ne sjeda.

Pa ne treba nam valjda sve biti super i savršeno ako to predlaže EU? To mi je posao, suradnja s EU, pa znam kakvih ludosti bude na agendama. Srećom ima dosta zemalja koje dubinski analiziraju prije nego iznesu stajalište svoje zemlje.