Pokazuje rezultate 1 do 50 od 272

Tema: Podjela stana-dilema

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Sto je zena obavezna miraz donositi u brak?
    Jos ta obaveza postoji?
    ne, naprotiv.
    kroz priču vidim da se očekuje velika financijska pomoć s muževe strane obitelj
    zašto ženina ne bi uletila ako je teška situacija?

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    ne, naprotiv.
    Moja ulijeće. Inače bi za vrijeme korone, ja ugostitelj, muž radi na pirevima vjerojatno umrli od gladi. Kad umre majka, ostat će mi nešto i iza nje

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ne, naprotiv.
    Nema nekog "očekivanja pomoći". Fakti su da on već sad ima pola stana. Sada. Javnobilježnički se upisao na ostavini, piše da je vlasnik on. Ne može iskoristit vlasništvo.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 25.01.2023. at 12:57

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ne, naprotiv.
    Mozda nema.
    Mozda su siromasni. Moji roditelji su siromasni . Dobila sam ves masinu na rate za vjencanne. Za moje vjencanje sam im kupila odjecu i platila frizera. Moj muz je dobio mali stan u zoni tramvaja. Od tog stana "napravili " smo u braku kucu od 140m2 i sad vec imamo isplacen kredit koji je bio razlika.

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Moj otac je alkos i obiteljski zlostavljac, od njega nemam ništa. Majka još otplaćuje kredit za svoj stan, kad mi treba pitam je bez zadrške, ako ima, da.
    Ako nema, pronađe. Mi smo sad za ovaj stan 10.01. morali dati 1950 eura. I nitko ne garantira da nam ipak prije ljeta neće reći da selimo. To je realnost i ne, meni nije normalno da jedinom djetetu nećeš pomoći da mu to ne bude realnost.
    Mogli smo mi isto tako reći; zašto mi ne bi mogli na godišnji jer nema tko svekru promijeniti pelenu, neka se svekrva sama snađe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •