Pokazuje rezultate 1 do 50 od 272

Tema: Podjela stana-dilema

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mene sad kopka sjedite li u jaknama i kad dođete s klincima ili je to možda predstava samo za vas dvoje kad dolazite bez njih?

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    mene sad kopka sjedite li u jaknama i kad dođete s klincima ili je to možda predstava samo za vas dvoje kad dolazite bez njih?
    Ne sjedi ona u jakni, ona sjedi u đemperu i kućnom ogrtaču. Mi ostanemo u jaknama jer ne grije uopće, stan na sjeveru. Nije to doduše šta ona ne bi mogla platiit grijanje, nema neku penziju, ali na režije i hranu samo i troši, rekla je da ima još nešto keša, sad će ovaj neki dio od muža dobit, nego to po njoj ne vrijedi tih para. Inače je takva, ništa ne vrijedi tih para. Šta plaćate stan toliko ja bi to max toliko, šta plaćate logopeda toliko to bi sve trebalo preko uputnice, šta plaćate trening može trčat po ulici mukte, šta ću ja za 5 stupnjeva više u dnevnom platit 500 kuna struje, šta ću ja za kilo piletina tolkiko dat, mogu pojest hrenovku. To je takav modus operandi. Dok je svekar još bio živ i u pelenama, krepla joj mašina za robu. I predložim ja neka kupi kombinacijju sa sušilicom, neće je koristit non stop, ali on u pelenama, to se lancuni non stop peru, kad zareda kiša da ima. Kad je vidila cijenu, opet šta to vridi toliko, oće mi sama skupit lancune i napravit posteju posli? Pa smo na kraju mi kupili, jer je skoro došla do toga da neće ni običnu mašinu kupit, jer šta to toliko vridi, oće joj robu sama prostirat. Možda se stara može popravit, a stara iz 1989. Smišno je na momente, a nekad bome i nije baš
    Posljednje uređivanje od naplavomzalu : 26.01.2023. at 16:47

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj naplavomzalu prvotno napisa Vidi poruku
    Smišno je na momente, a nekad bome i nije baš
    Ja sam se nasmijala na cijeli post, ali zapravo uopće nije smiješno. Kad se sjetim svoje muke, to je sve samo ne smiješno .

Nećete se s njom nikad ništa dogovoriti. Nema apsolutno nikakve šanse.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj naplavomzalu prvotno napisa Vidi poruku
    Ne sjedi ona u jakni, ona sjedi u đemperu i kućnom ogrtaču. Mi ostanemo u jaknama jer ne grije uopće, stan na sjeveru. Nije to doduše šta ona ne bi mogla platiit grijanje, nema neku penziju, ali na režije i hranu samo i troši, rekla je da ima još nešto keša, sad će ovaj neki dio od muža dobit, nego to po njoj ne vrijedi tih para. Inače je takva, ništa ne vrijedi tih para. Šta plaćate stan toliko ja bi to max toliko, šta plaćate logopeda toliko to bi sve trebalo preko uputnice, šta plaćate trening može trčat po ulici mukte, šta ću ja za 5 stupnjeva više u dnevnom platit 500 kuna struje, šta ću ja za kilo piletina tolkiko dat, mogu pojest hrenovku. To je takav modus operandi. Dok je svekar još bio živ i u pelenama, krepla joj mašina za robu. I predložim ja neka kupi kombinacijju sa sušilicom, neće je koristit non stop, ali on u pelenama, to se lancuni non stop peru, kad zareda kiša da ima. Kad je vidila cijenu, opet šta to vridi toliko, oće mi sama skupit lancune i napravit posteju posli? Pa smo na kraju mi kupili, jer je skoro došla do toga da neće ni običnu mašinu kupit, jer šta to toliko vridi, oće joj robu sama prostirat. Možda se stara može popravit, a stara iz 1989. Smišno je na momente, a nekad bome i nije baš
    Ovo si moga oca a i svekra opisala...

Ja se sve bojim da se može promeniti samo na gore, nikako na bolje.
    I nisu mi baš to normalni stavovi niti normalno ponašanje.

A stvarno, vi imate pravo da se samo uselite u stan, zar ne?
    Ne može se nikako taj stan adaptirati na dva odvojena dela?

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ima svakakvih crnih scenarija ali to je ionako sad nebitno jer je sin očito odlučio zbog mira u kući se praviti da pol stana nije njegovo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •