Stranica 55 od 60 PrviPrvi ... 5455354555657 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,701 do 2,750 od 2952

Tema: Što nam se to događa?

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I kada su resursi oskudni, stvari mogu funkcionirati jako loše, ili srednje, ili najbolje što ide u okviru mogućnosti. Zadnjih godinu i po sam velika korisnica zdravstvenog sustava, i u mom segmentu taj sustav funkcionira uglavnom jako dobro. Odnosno, ne sustav, nego dio sustava, bolnica u kojoj se liječim, dakle splitska, i odjeli po kojima se krećem. Zapravo tri funkcioniraju izvrsno, na četvrtom je bilo i dobroga i katastrofalnog. U istoj toj bolnici ima i loše organiziranih segmenata. U nekim drugim bolnicama, ovi moji odjeli nisu dobro organizirani. Što hoću reći? Da spominjanje primjerice zamjene identiteta pokojnice, a do sada je to valjda trideset puta spomenuto kao neki argument, nije nikakva duboka analiza zdravstvenog sustava. Tim više kad se o tome zna samo s portala, onih istih koji su izvještavali o Matijaniću, pa zato to o Matijaniću ništa ne važi, ali za zamjenu identiteta nekako ipak važi, nema veze šta je s portala.
    Naravno, ni moj doprinos nije duboka analiza sustava. Samo eto, da bar još nešto o tom sustavu piše, osim uvijek istog.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dakle, da se dopunim: i u našim uvjetima, covidom se moglo i može upravljati na različite, manje ili više uspješne načine. Nikako, ali nikako priča ne može biti jednodimenzionalna i svoditi se samo i isključivo na tupane koji se nisu cijepili, lauce i bakiće.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Emsina mala prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da ne,niposto. Jedino bi sve skupa bilo manje atraktivno kad se ne bi bas nikako moglo iskoristiti za orkestrirane napade na Mozemo,stovise, pozivati stranku na "odgovornost" za svog clana kao da je u najmanju ruku omogucila trgovinu djecom. Istrage na koje je tako ponosan onaj ominozni portal se fokusira na lezbijke i transmuskarca, izigravanje Ustava ( ma sto to znacilo) i sklapanje braka u luteranskoj crkvi. U brizi za africke majke i djecu.
    Sve si pravo napisala za ono tko drzi konce vlasti u rukama. Ja ne znam o kojem portalu pises i ne zelim ovo pisati da bih podgrijavala niske strasti i udarala lava koji je na podu, ali da, cinjenica da je jedan od posvojitelja transrodna osoba itekako insinuira da je ovdje bilo rijeci o nelegalnim radnjama i pokusajima zaobilazenja zakona. Mogu li transrodne osobe posvajati u Hrvatskoj ? Mogu li u DRC Kongu ? Je li ta osoba uopce bila u registru posvajatelja i kako je tekao taj put kojim je njegovo posvojeno dijete dobilo dokumente ?
    O tome se radi, da stvari treba razjasniti, a ne gurati pod tepih i zataskavati da se ne bi nastetilo necijem politickom ugledu.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

rehab, di piše da transrodne osobe u Hrvatskoj ne mogu posvajati?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    To i mene zanima.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

U članku 187. Obiteljskog zakona navedeno je tko ne može biti posvojitelj - osoba lišena poslovne sposobnosti; osoba lišena roditeljske skrbi i.... tadaaam: osoba čije dosadašnje ponašanje i osobine upućuju na to da joj nije poželjno povjeriti roditeljsku skrb nad djetetom.
    Ovo zadnje će razni ljudi različito interpretirati.
    Ako netko u startu misli da su transrodne osobe nakaze, jasno je kako će to tumačiti.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nisam ni napisala da ne mogu, upravo suprotno. Pitala sam mogu li.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    I to je istina

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

......cinjenica da je jedan od posvojitelja transrodna osoba itekako insinuira da je ovdje bilo rijeci o nelegalnim radnjama i pokusajima zaobilazenja zakona.
    Da, ti si samo pitala....
    Posljednje uređivanje od Svimbalo : 09.02.2023. at 10:36

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A zašto osećaš potrebu da pitaš?

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    A zašto osećaš potrebu da pitaš?
    a zašto ne bi osjećali potrebu da se pitamo u vezi puno stvari vezanih za ovaj slučaj?
    ja se osobno pitam kako su djeca iz države u kojoj je međunarodno posvajanje zabranjeno uopće došla iz te države u drugu?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A ja se recimo pitam zašto su svi naseli spremno na ovaj spin na temi koja nije za to namenjena?

A šta god da se pitam vezano za ta posvojenja, poslednje u nizu pitanja mi je da li je posvojitelj transrodna osoba ili ne.
    Jel posvojitelj nosi naočare? Jel neplodan? Jel Hrvat? Jel to važno?
    Eto zato.

A ako se pitamo teoretski i nevezano za slučaj da li transrodna osoba može posvojiti kod vas ili ne, onda je i kontrapitanje jednako argumentovano- zašto bi trebalo da je važno?
    Tj. da li vaš zakon poznaje transrodnost kao prepreku? Ako ne, onda je problem u čemu tačno?

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

A ja se recimo pitam zašto su svi naseli spremno na ovaj spin na temi koja nije za to namenjena?

A šta god da se pitam vezano za ta posvojenja, poslednje u nizu pitanja mi je da li je posvojitelj transrodna osoba ili ne.
    i meni je to zadnje u nizu pitanja. prvo mi je ovo što sam napisala ranije
    spinovi na temama su česti, dugo si tu pa to znaš i sama

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    i meni je to zadnje u nizu pitanja. prvo mi je ovo što sam napisala ranije
    spinovi na temama su česti, dugo si tu pa to znaš i sama
    Ali rehab ga je istakla kao prvo. Njoj iz njega proističu sva ostala.
    Mene interesuje zašto je to pitanje ključno? Ako osoba nije transrodna, onda bi sve ovo bilo OK?

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mene interesuje zašto je to pitanje ključno? Ako osoba nije transrodna, onda bi sve ovo bilo OK?
    naravno da ne bi. ako su djeca iz države u kojoj je međunarodno posvajanje zabranjeno, nema dalje.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle, da se dopunim: i u našim uvjetima, covidom se moglo i može upravljati na različite, manje ili više uspješne načine. Nikako, ali nikako priča ne može biti jednodimenzionalna i svoditi se samo i isključivo na tupane koji se nisu cijepili, lauce i bakiće.
    a s ovim se potpuno slažem!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pitanje je bitno za taj konkretni slucaj jer ukazuje na dodatnu nezakonitost (povrh ove bitnije nezakonitosti koju spominje n.grace). Ta dodatna nezakonitost moze postojat i na nivou Konga, ali i na nivou RH. Za RH se zaista nadam da ne postoji. Ali, kako je netko citirao, i ne postoji.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 09.02.2023. at 12:19

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nisam ga JA istakla kao prvo, nego sam se referirala na Emsin post u kojem je ona to istaknula kao goruce pitanje.
    Ali, vec sam navikla od tebe i Svimbalo da citate moje postove iz svojih zatvorenih kucica i interpetirate ih bas onako kako vam vase kucice nalazu

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Da, ti si samo pitala....
    A ja znam da ti znas sto znaci rijec "insinuira" i da si s namjerom propustila citirati drugi dio mog posta

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citirala sam ono što je bilo direktno vezano za tvoju konstataciju da samo pitaš.
    Kao što si bila "samo pitala" za ubojstvo trudnice koje se, po tebi, kvalificira kao ubojstvo dvije osobe.
    Pa kako sam tada bila objašnjavala odredbe Kaznenog zakona, tako sam sada citirala Obiteljski zakon.

Ali si ti isto tako mene navikla na svoj stil pisanja, koji bi se najbolje mogao opisati s "pravi se luda"
    Posljednje uređivanje od Svimbalo : 09.02.2023. at 12:46

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Na onom istom mjestu gdje piše da se teško napreduje bez iskaznice jedne stranke.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je. Kao i na istragu o njegovoj smrti. Tema je užasno široka. Mene sad u svemu najviše zanima (oko zdravstva) hoće li se HUBOL i HLK uspjeti izboriti za bolje uvjete rada u bolnicama. A mogli bismo krenuti i od članka u Slobodnoj u kojem piše da je inspekcija otkrila da x od y medicinara je u r. vrijeme radilo po privatnim ordinacijama, ali meni je to kraj priče (kao ova tužna covid smrt), a ishodište su ti loši ugovori (kao što mi je kod njegove smrti ishodište njegovo (ne)cijepljenje).

Datum pristupanja
    Jul 2022

Početno

Sve si pravo napisala za ono tko drzi konce vlasti u rukama. Ja ne znam o kojem portalu pises i ne zelim ovo pisati da bih podgrijavala niske strasti i udarala lava koji je na podu, ali da, cinjenica da je jedan od posvojitelja transrodna osoba itekako insinuira da je ovdje bilo rijeci o nelegalnim radnjama i pokusajima zaobilazenja zakona. Mogu li transrodne osobe posvajati u Hrvatskoj ? Mogu li u DRC Kongu ? Je li ta osoba uopce bila u registru posvajatelja i kako je tekao taj put kojim je njegovo posvojeno dijete dobilo dokumente ?
    O tome se radi, da stvari treba razjasniti, a ne gurati pod tepih i zataskavati da se ne bi nastetilo necijem politickom ugledu.
    Eto, s obzirom da se slazes oko pitanja nadleznosti za medunarodna posvajanja, jasno je da lavovi nemaju utjecaj na zataskavanje,a ni kontrolu nad istragom unutar nadleznih organa. Trenutno su nadlezne hijene,iako bi se i one rado pogostile lavljim mesom.
    Kako bi transrodnost ili bilo koja katakteristika bilo relevantno pitanje,ako je na snazi suspenzija medudrzavnih posvajanja?
    RH ne poznaje termin "transrodna osoba".
    Kako bi se moglo nastetiti necijem politickom ugledu ako je pitanje legalisticko,odnosno, kako je svih 130,odnosno 180 parova doslo do djece iz DR Kongo?

Datum pristupanja
    Jul 2022

Početno

https://www.index.hr/vijesti/clanak/...c/2436781.aspx

Evo nam i strucne rasprave strucnjakinje s ominoznog portala.
    Posljednje uređivanje od Emsina mala : 09.02.2023. at 14:04

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Upravo sam pročitala, jednostavno nemam što za reći osim
    Ivana Kekin kao biser među svinjama.
    S tim da se želim ispričati svinji.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Eto, s obzirom da se slazes oko pitanja nadleznosti za medunarodna posvajanja, jasno je da lavovi nemaju utjecaj na zataskavanje,a ni kontrolu nad istragom unutar nadleznih organa. Trenutno su nadlezne hijene,iako bi se i one rado pogostile lavljim mesom.
    Kako bi transrodnost ili bilo koja katakteristika bilo relevantno pitanje,ako je na snazi suspenzija medudrzavnih posvajanja?
    RH ne poznaje termin "transrodna osoba".
    Kako bi se moglo nastetiti necijem politickom ugledu ako je pitanje legalisticko,odnosno, kako je svih 130,odnosno 180 parova doslo do djece iz DR Kongo?
    To sam pitala u svjetlu nedavnog slucaja kad se digla prasina oko udomljavanja djece od strane homoseksualnog para. Zato pitam je li to bilo relevantno u proceduri koja je prethodila odlasku u Kongo.
    Pretpostavila sam da je trebala prvo proci procedura u Hrvatskoj, kako bi se djeci osiguralo hrvatsko drzavljanstvo.
    Kako su ostali parovi posvojili svoju djecu to ne znam. Znam jedino kako ih je posvojila gospodja koja je gostovala u Nedjeljom u 2. Pretpostavljam da svatko ima svoju pricu, ali mozemo postaviti i pitanje zasto do sada niti jedan par nije priveden, osim ove osmorke.
    I mislim da su ovo sve legitimna pitanja koja su trebala biti razjasnjena, upravo zato da bi se izbjegla hajka.

Datum pristupanja
    Jul 2022

Početno

Nikada ne razocaraju,uvijek je neka manjina, s kojom se ljudi nece lako identificirati,u pitanju. Prvo su bili na redu neplodni parovi,pa gay populacija, a sad je na redu jos rjeda pojava rodne disforije. Javio se i Veliki Embrij, dugo je cekao tramvaj,pa uskocio naknadno.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citirala sam ono što je bilo direktno vezano za tvoju konstataciju da samo pitaš.
    Kao što si bila "samo pitala" za ubojstvo trudnice koje se, po tebi, kvalificira kao ubojstvo dvije osobe.
    Pa kako sam tada bila objašnjavala odredbe Kaznenog zakona, tako sam sada citirala Obiteljski zakon.

Ali si ti isto tako mene navikla na svoj stil pisanja, koji bi se najbolje mogao opisati s "pravi se luda"
    Upravo suprotno, ne pravim se luda nego nastojim cuti tudje stajaliste o onome sto se meni cini naopakim, jer zelim vidjeti koja logika tjera drugu osobu da razmislja tako, pa mozda i ja nesto novo naucim i promijenim svoje vidjenje stvari.
    To je puno ljepse i interesantnije nego instant zakljucivanje u stilu "Rehab ne zeli da crna rasa hoda zagrebackim ulicama".
    Uostalom, ako nisi znala, forum sluzi kao mjesto za diskusiju i razmjenu stajalista, a ne za slozno kimanje glavama.

Datum pristupanja
    Jul 2022

Početno

To sam pitala u svjetlu nedavnog slucaja kad se digla prasina oko udomljavanja djece od strane homoseksualnog para. Zato pitam je li to bilo relevantno u proceduri koja je prethodila odlasku u Kongo.
    Pretpostavila sam da je trebala prvo proci procedura u Hrvatskoj, kako bi se djeci osiguralo hrvatsko drzavljanstvo.
    Kako su ostali parovi posvojili svoju djecu to ne znam. Znam jedino kako ih je posvojila gospodja koja je gostovala u Nedjeljom u 2. Pretpostavljam da svatko ima svoju pricu, ali mozemo postaviti i pitanje zasto do sada niti jedan par nije priveden, osim ove osmorke.
    I mislim da su ovo sve legitimna pitanja koja su trebala biti razjasnjena, upravo zato da bi se izbjegla hajka.
    Homoseksualni parovi ne mogu biti ubraceni i kao sto i rijec govori, istospolni su. Pitanje oko udomljavanja je bilo vezano za ravnopravnost u odnosu na heteroseksualne partnere.
    Ovaj par nije istospolan i ubracen je,tako da se to pitanje ne postavlja.
    Gospoda iz emisije je posvojila 5ero djece iako kongoanska regulativa postavlja ogranicenje na 3 djece. Kao sto sam i navela, ne moze se decidirano tvrditi da je i jedno posvojeno dijete iz te drzave u skladu s propisima,ni prije 2016 otkad je na snazi suspenzija uz rijetke iznimke (dekret ministra), a ni prije te godine.
    Kad uspostavis ilegalnu liniju trgovine s bilo kojim ciljem,ona se odvija neometano do trenutka kad se taj lanac ne prekine. Ovaj je prekinut s ovom grupom.
    Ako se zeli izbjeci hajka, onda se pitanje trgovine djecom ne povezuje s politickim opcijama.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nisam ga JA istakla kao prvo, nego sam se referirala na Emsin post u kojem je ona to istaknula kao goruce pitanje.
    Ali, vec sam navikla od tebe i Svimbalo da citate moje postove iz svojih zatvorenih kucica i interpetirate ih bas onako kako vam vase kucice nalazu
    Hoćeš reći da na temi braniš pravo transrodnih osoba da budu posvojitelji bez diskriminacije?
    U tom slučaju, da, može se reći da sam te potpuno pogrešno razumela.
    Ja iz tvojih rečenica ne vidim podršku, uopšte ih ne razumevam na taj način.
    Posljednje uređivanje od pulinka : 09.02.2023. at 14:50

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja se s tobom potpuno slažem oko toga čemu služi forum.
    Pa i ja sam na temi o posvajanju djece od strane homoseksualnih parova promijenila prvotno mišljenje NE u DA, temeljem izloženih argumenata.
    Problem je, iskreno priznajem, što ja kod tebe ne vidim iskrenu dobru namjeru. Dozvoljavam da griješim.

Uletjela još dva posta između
    Posljednje uređivanje od Svimbalo : 09.02.2023. at 15:02

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

https://www.index.hr/vijesti/clanak/...c/2436781.aspx

Evo nam i strucne rasprave strucnjakinje s ominoznog portala.
    Cemu saborska rasprava o transrodnim osobama?

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Prema ovom članku, to je trebao biti stručni skup na zajedničkoj sjedbici dvaju saborskih odbora, a završilo je ovako kako je završilo
    Kako je došlo do toga da Markić u saboru priča o transrodnoj djeci? - Index.hr
    Posljednje uređivanje od vertex : 09.02.2023. at 16:32

Datum pristupanja
    Jul 2022

Početno

Zbog brige za hrvatske majke. I kongoanske,i sve na ovom svitu.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Homoseksualni parovi ne mogu biti ubraceni i kao sto i rijec govori, istospolni su. Pitanje oko udomljavanja je bilo vezano za ravnopravnost u odnosu na heteroseksualne partnere.
    Ovaj par nije istospolan i ubracen je,tako da se to pitanje ne postavlja.
    Gospoda iz emisije je posvojila 5ero djece iako kongoanska regulativa postavlja ogranicenje na 3 djece. Kao sto sam i navela, ne moze se decidirano tvrditi da je i jedno posvojeno dijete iz te drzave u skladu s propisima,ni prije 2016 otkad je na snazi suspenzija uz rijetke iznimke (dekret ministra), a ni prije te godine.
    Kad uspostavis ilegalnu liniju trgovine s bilo kojim ciljem,ona se odvija neometano do trenutka kad se taj lanac ne prekine. Ovaj je prekinut s ovom grupom.
    Ako se zeli izbjeci hajka, onda se pitanje trgovine djecom ne povezuje s politickim opcijama.
    Ova zadnja recenica. Mislim da nitko nije napisao da Mozemo trguje djecom. Ali, neosporno je da su barem 2 para od uhicene osmorke blisko povezani s najvisim krugom Mozemovaca, sto politickim, sto privatnim odnosima. Upravo ta politicka linija obavezuje Mozemo da se izjasni i izda makar priopcenje o ovom slucaju, jer radi se o vrlo, vrlo ozbiljnoj optuzbi. Ne radi se o optuzbi da je netko ukrao kemijsku u trgovini, nego o optuzbi o trgovini djecom. Meni je to eticko ponasanje koje mi jednostavno dolazi iz zeluca, nebitno o kojoj stranci se radi.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

O čemu bi se točno Možemo trebali izjasniti, tj. što bi točno to priopćenje trebalo sadržavati?

Datum pristupanja
    Jul 2022

Početno

Zanima me isto sto i Kangu.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Vaši su želuci vjeroajtno prepuni kiseline, pa ne razumijete.
    Priopćenje bi trebalo sadržavati oštru osudu i završiti riječima- Bog i Hrvati.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Dok god političari i FB ratnici o ovoj temi raspravljaju, plodonosnog rješenja neće biti. Gledala sam sinoć novo jalovo Otvoreno. Katastrofa. Nestručne osobe nestručno trkeljaju na javnoj televiziji. Država je tu potpuno zakazala, razna ministarstva i uredi godinama se prave da međudržavna posvojenja ne postoje...kao da se to već davno nije moglo urediti.

Datum pristupanja
    Jul 2022

Početno

Ha dobro, imala sam i unfriendanje na fejsu u vidu,javno odricanje od prijatelja, raspad Hladnog piva i vracanje mjere roditelj-odgojitelj.
    Da su kojim slucajem uhvaceni pod sumnjom na trgovinu drogom ili pod sumnjom da su pijani pregazili pjesaka na zebri, bi li se i onda ocekivalo priopcenje stranke?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ha dobro, imala sam i unfriendanje na fejsu u vidu,javno odricanje od prijatelja, raspad Hladnog piva i vracanje mjere roditelj-odgojitelj.
    Da su kojim slucajem uhvaceni pod sumnjom na trgovinu drogom ili pod sumnjom da su pijani pregazili pjesaka na zebri, bi li se i onda ocekivalo priopcenje stranke?
    Zar se Hladno Pivo nije vec raspalo? :/

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja se s tobom potpuno slažem oko toga čemu služi forum.
    Pa i ja sam na temi o posvajanju djece od strane homoseksualnih parova promijenila prvotno mišljenje NE u DA, temeljem izloženih argumenata.
    Problem je, iskreno priznajem, što ja kod tebe ne vidim iskrenu dobru namjeru. Dozvoljavam da griješim.

Uletjela još dva posta između
    To je zbilja nebitno i nevazno vidis li kod mene iskrenu dobru namjeru ili ne. Samo ne dopustam da mi se imputiraju stavovi i recenice koje mi ne pripadaju.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Kanga prvotno napisa Vidi poruku
    O čemu bi se točno Možemo trebali izjasniti, tj. što bi točno to priopćenje trebalo sadržavati?
    Trebali bi se izjasniti o svojim saznanjima i vidjenjem situacije. Ne razumijem sto je tu sporno. U razvijenim drzavama se i za manje stvari ocekuje politicka odgovornost.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ti si stvarno kraljica obmane. Ne razumiješ što je tu sporno, je li?
    Ma, svaka ti čast

Datum pristupanja
    Jul 2022

Početno

Trebali bi se izjasniti o svojim saznanjima i vidjenjem situacije. Ne razumijem sto je tu sporno. U razvijenim drzavama se i za manje stvari ocekuje politicka odgovornost.
    Da,ukoliko je rijec o duznosnicima ili ukoliko je stranka odgovorna. Necujno smo od zahtjeva za protestom i sprecavanja istrage dosli do politicke odgovornosti stranke,nakon sto se ispostavilo da postoji uhodani problem s resorima kojima upravlja neka sasvim druga stranka.
    Posljednje uređivanje od Emsina mala : 09.02.2023. at 19:01

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Rehab, očekuješ da se parlamentarna stranka očituje zato što im je član lokalne mjesne zajednice (ne znam kako se to sad zove, mjesni odbor ili kako?) zaglavio u sumnjivom posvojenju koje je hrvatski sud odobrio?
    Plenki se ne izjašnjava ni kad mu 3/4 vlade završi na DORH-ovoj listi. Nemamo mi tu kulturu.
    Koji je drugi "član" Možemo oko kojeg bi se trebali izjasniti? Neki Simpatizer? Gitarist bivšeg benda čiji je pjevač član stranke? Veterinaru i šišačici pasa ništa nisu našli?

Meni je jedino pitanje jesu li svi prošli obradu nadležnog centra i jesu li podobni za posvojitelje (a taj mi detalj nije na kraju jasan, možda mi je i promakao?).

Datum pristupanja
    Jul 2022

Početno

Zar se Hladno Pivo nije vec raspalo? :/
    Imas pravo, prespavala sam.
    Mijenjam onda zahtjev u uklanjanje svakog master tapea bivseg benda Hladno pivo.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Rehab, očekuješ da se parlamentarna stranka očituje zato što im je član lokalne mjesne zajednice (ne znam kako se to sad zove, mjesni odbor ili kako?) zaglavio u sumnjivom posvojenju koje je hrvatski sud odobrio?
    Plenki se ne izjašnjava ni kad mu 3/4 vlade završi na DORH-ovoj listi. Nemamo mi tu kulturu.
    Koji je drugi "član" Možemo oko kojeg bi se trebali izjasniti? Neki Simpatizer? Gitarist bivšeg benda čiji je pjevač član stranke? Veterinaru i šišačici pasa ništa nisu našli?

Meni je jedino pitanje jesu li svi prošli obradu nadležnog centra i jesu li podobni za posvojitelje (a taj mi detalj nije na kraju jasan, možda mi je i promakao?).
    Da, Plenki i HDZ se redovito daju kao primjer zabijanja glave u pijesak, ali ja od oporbenih stranaka kao sto su Most, Mozemo, Centar, itd.ocekujem mnogo vise, jer redovito i obecavaju mnogo vise.
    Tvoje pitanje je odlicno, postavila sam ga i ja. To sto je nesto hrvatski sud odobrio, ne mora unaprijed znaciti da je odobreno onako kako je trebalo biti odobreno. I to je jedna od spornih tocaka optuznice, ako sam dobro shvatila.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

rehab, o svojim saznanjima o čemu?
    Posljednje uređivanje od Kanga : 09.02.2023. at 19:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •