Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1385

Tema: Što čitate 4.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

KOliko često kupuete knjige?
    Ja uspijem cca 20 knjiga godišnje pročitati, ni blizu koliko bi htjela tako da nemam vremena vraćati se na pročitano.
    Zadnje sam kupila Putujuće Kazalište na promociji, stvarno me se dojmio i stvarno ga volim. Doduše bilo nas je jedva dvadeset pa me bilo sram šmugnuti.
    Krimiće sam smanjila, ali od svih koji sam ikada pročitala najviše me dojmio Tribusonov Nikola Banić.
    Trenutno sve redom od Delphine de Vigan čitam, odlična mi je.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ne kupujem ih uopće jer su mi sve police i ladice pretrpane, a čekam da djeca odrastu i odsele da ove postojeće poklonim, barem dio.
    Čitam knjige iz knjižnice ili e-knjige.

Na već pročitane knjige se rijetko vraćam, to su posebne knjige ili su posebni uvjeti života; previše ima novih koje me zanimaju, ne stignem.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Ne kupujem ih uopće jer su mi sve police i ladice pretrpane, a čekam da djeca odrastu i odsele da ove postojeće poklonim, barem dio.
    Čitam knjige iz knjižnice ili e-knjige.
    Ni ja ih baš ne kupujem. Kupim nešto na Interliberu (tome ipak ne mogu odoljeti ), to bude jednom godišnje.
    Neke knjige sam uspjela donirati, ali većinu mi je žao dati. Nekima se uspijem i vraćati, i to me baš veseli.
    Veliku većinu knjiga koje pročitam posuđujem u kvartovskoj knjižnici.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja uspijem cca 20 knjiga godišnje pročitati, ni blizu koliko bi htjela tako da nemam vremena vraćati se na pročitano.
    Zadnje sam kupila Putujuće Kazalište na promociji, stvarno me se dojmio i stvarno ga volim. Doduše bilo nas je jedva dvadeset pa me bilo sram šmugnuti.
    Krimiće sam smanjila, ali od svih koji sam ikada pročitala najviše me dojmio Tribusonov Nikola Banić.
    Trenutno sve redom od Delphine de Vigan čitam, odlična mi je.
    Trudim se ne kupovati, jer ih nemam gdje držati. itam e-izdanja, a 3d knjige sve rjeđe (kvartovska knjižnica).

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Jako rijetko, nemam ih gdje stavljati. Kupim ponekad - zanimljivo, u zadnje vrijeme to su isključivo domaći autori, zadnje Voli me više od svega na svijetu od M. Furlan (prije nego sam je pročitala), prije toga strip Vojna od G. Duplančić (nakon što sam pročitala web izdanje), a MM je kupio Oni i Oni 2 od Tisje Kljaković Braić.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja ponekad kupim kad znam da ce mi se bas svidit, znam kupiti za poklon (uglavnom svojoj djeci), a najcesce knjigu kupim kad sam negdje na putu i kad procitam onu s kojom sam krenila na put. Neki dan sam na zg kolodvoru kupila 'Zasto te zovu Srna". Nije bas bio neki izbor, al knjiga je skroz zanimljiva, i do Splita sam je cijelu procitala. Sad sam je spremila na policu za poklone.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •