Pokazuje rezultate 1 do 50 od 360

Tema: Perimenopauza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja nekako ni ne razmišjam o starenju, to mi je kao prirodan proces, no lako tako zborit dok ne osjećam nikakve posljedice istoga (zasad).

Peterlin, tako "teško" zvuči starenje iz tvojih usta U kojim godinama si počela izrazitije osjećat taj proces? Više me zanimaju fizička ograničenja nego opuštena koža i bore na licu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nekako ni ne razmišjam o starenju, to mi je kao prirodan proces, no lako tako zborit dok ne osjećam nikakve posljedice istoga (zasad).

Peterlin, tako "teško" zvuči starenje iz tvojih usta U kojim godinama si počela izrazitije osjećat taj proces? Više me zanimaju fizička ograničenja nego opuštena koža i bore na licu
    Ma sve to ide u rok službe. Prvi "valung" sam doživjela prije nego su mi djeca krenula u školu, dakle negdje 2007. Imala sa 45 godina. Spremali smo se na ljetovanje. Vraćala sam se s posla (sredina srpnja) i kad me opalilo, skoro sam se onesvijestila. To je bio izolirani slučaj, nakon kojeg je uslijedilo mirno razdoblje od par mjeseci. Frekvencija se povećala u iduće 2 godine, a onda se postupno smanjila. Nauči se čovjek na to. Lakše je kad te prestane iznenađivati.
    FIzička ograničenja: Negdje 2012. imala sam napad autoimune bolesti koji nije nužno vezan za perimenopauzu, ali upada u isto vremensko razdoblje i jako mi je narušio zdravlje općenito (nekoliko tjedana u bolnici i više mjeseci bolovanja). Što se tiče ginekoloških problema, ja sam godinama imala kompleksnu hiperplaziju endometrija. I danas to kontroliram ali je sluznica maternice zadnjih godina tanka i nemam više problema kao ranije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •