Pokazuje rezultate 1 do 50 od 639

Tema: Rad nedjeljom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Uz google maps nije mi dosad bio problem nac ducan koji radi u velikim europskim gradovima, a da je unutar pjesacke udaljenosti, petkom il svetkom.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Uz google maps nije mi dosad bio problem nac ducan koji radi u velikim europskim gradovima, a da je unutar pjesacke udaljenosti, petkom il svetkom.
    Naravno da nije.

Al nekima očito je, kad tvrde kako dućani nedjeljom ne rade.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da nije.

Al nekima očito je, kad tvrde kako dućani nedjeljom ne rade.
    Uopće ne kužiš poantu.
    Smatram da rijetko što može bit tako hitno i bitno (osim lijekova) da morša moć nabavit baš to u ned. Uvijek rade benzinske i sl.
    Ina33 je lijepo objasnila razlikeizmedju raznih vrsta usluga nwdjeljom,ne mialim ponavljam istu storiju over and over .

Smatram da smo razmaženi do bola (svi uklju samu sebe). Naviknuli bi se,uostalom većina nas je živjela u Jugi i preživjeli smo crne neradne nedjelje. Fakat ne znam kako, kakosmo uopće živi....

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Uopće ne kužiš poantu.
    Smatram da rijetko što može bit tako hitno i bitno (osim lijekova) da morša moć nabavit baš to u ned. Uvijek rade benzinske i sl.
    Ina33 je lijepo objasnila razlikeizmedju raznih vrsta usluga nwdjeljom,ne mialim ponavljam istu storiju over and over .

Smatram da smo razmaženi do bola (svi uklju samu sebe). Naviknuli bi se,uostalom većina nas je živjela u Jugi i preživjeli smo crne neradne nedjelje. Fakat ne znam kako, kakosmo uopće živi....
    Lili ja kad čitam ovaj post pomislim samo kako ti imaš sreće. Mislim ne želim ulaziti u tuđe živote, ali kad gledam živote sebe i svojih frendica i stvarno ne idemo u trgovinu po hranu niti u shoping centar nedjeljom jer mi treba želatina za kolač ili 34. majica po redu… idem jer nemam ni mesa, ni povrća, ni nikakve hrane… ili su djetetu pukle tenisice i nema druge.

Ja zbilja poznajem malo ljudi koji izlaze s posla u 16h i nakon toga nemaju nikakvih obveza i sve stignu.

Onaj tekst s fejsa sam vidjela prije nekog vremena i baš je naporan. Taj svijet više ne postoji. To je svijet u kojem se radilo od 7 do 15h, i poslije toga ništa. U tom svijetu ne da nema radne nedjelje, nema ni interneta ni telekoma koji su ti dostupni 24/7. Nema online trgovine. Nema streaming servisa. Nema aplikacije za plaćanje računa u 2 ujutro ako želiš. Iza svih tih sustava netko radi 24/7 i ne bi se ništa od toga moglo koristiti od petka u 15h do ponedjeljka u 7h jer nitko u to vrijeme ne radi. Svijet iz tog posta više ne postoji i za to nije kriv rad trgovina nedjeljom nego to što sve ostalo je dostupno 24/7, samo legneš u fotelju i čini ti se da nije jer ne možeš kupiti kruh ili tenisice.

To je svijet u kojem nije svatko dijete kojem to treba išlo logopedu, ortodontu, na testiranje za ADHD… nastavi niz. Niti su roditelji u tolikoj mjeri poslije posla jurili da to obave… slobodne aktivnosti niti ne spominjem.

Ja ću se uspjeti organizirati za hranu, evo već imam podsjetnik u kalendaru kad moram ovaj tjedan jer će u petak biti gužve, a subotu/nedjelju ne rade.

Ali ne vjerujem da itko od nas želi živjeti u svijetu iz tog posta, tad je bilo nedjelje, al nije bilo ničeg drugog (čitaj kapitalizma). Ne bi prestali samo dućani nedjeljom, ne bi imali ni hrpu drugoga da uopće nitko nigdje ne radi nedjeljom. To je iluzija da samo hitne službe i ugostiteljstvo/turizam rade nedjelje. Sve radi, ali se je vidi. Ne bi ni ovaj post mogla natipkati da je nedjelja pa gase servere jer je nedjelja .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •