Pokazuje rezultate 1 do 50 od 477

Tema: Psihoterapija i dozivljaj iste u drustvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Što učiniti kad za nekog pretpostavljate da ima psihotičnu epizodu, da je na točki pucanja i mogao bi nauditi sebi ili drugima?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Što učiniti kad za nekog pretpostavljate da ima psihotičnu epizodu, da je na točki pucanja i mogao bi nauditi sebi ili drugima?
    Mozes zvati policiju da ga prisilno hospitaliziraju.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Mozes zvati policiju da ga prisilno hospitaliziraju.
    Iz vrlo bliskog iskustva od toga ništa. Osim ako osoba vidno pred policijom prijeti, tuč, napada.
    Ili da netko slaže da je osoba napala ili udarila.
    Slučaj vrlo bliskih prijatelja završio je tragično suicidom. Zvalo se mjesecima i hitne i policiju i liječnica opće prakse je bila upoznata i psihijatrija i ništa. Osoba je odbijala hospitalizaciju i nitko nije mogao ništa.
    Posljednje uređivanje od mitovski : 21.08.2024. at 11:28

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Zoveš hitnu i objasniš o čemu je riječ.

broculla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ja kad sam samo ovlaš psihijatru spomenula da bih naudila sebi ili drugima, rekao mi je da se odmah nacrtam u Vrapču inače mi zove hitnu i policiju. Pa sam otišla.
    Inače se liječim i kod psihijatra (nažalost nedovoljno zbog kapaciteta zdravstva, pa se susreti svedu na to kako ste i eventualno mijenjanje terapije) i uzimam redovito psihofarmatike. Na poslu (državna služba) sam se outala i taj je osjećaj oslobađajuć jer mi mogu staviti soli na rep što sam bolesna. Ne mogu mi dati otkaz. Vjerujem da je u privatnom sektoru drukčije...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •