Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3207

Tema: Pitanja forumašicama medicinske struke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pa šta ti nije opća praska u tvom dijelu grada? Da nabaviš bicikl za kretanja na tim kraćim udaljenostima.

Do Ravnica ti je najbrže vlakom (pješke imaš 2 i po km do vlaka-onaj dio za kondiciju ), siđeš na stanici Maksimir i voila, malo prošećeš...
    Isprobaj malo vlak pa javi dojmove, za tren oka si u centru na Glavnom..imaš aplikaciju Hrv.zeljeznica, cijena je mizerija...
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 23.05.2025. at 10:10

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa šta ti nije opća praska u tvom dijelu grada? Da nabaviš bicikl za kretanja na tim kraćim udaljenostima.

Do Ravnica ti je najbrže vlakom (pješke imaš 2 i po km do vlaka-onaj dio za kondiciju ), siđeš na stanici Maksimir i voila, malo prošećeš...
    Isprobaj malo vlak pa javi dojmove, za tren oka si u centru na Glavnom..imaš aplikaciju Hrv.zeljeznica, cijena je mizerija...
    Evo nije nažalost došle danas u 17:20 za vlak kaže vlak dolazi u 17:50 al će kasnit 10 min, tak da je čekanje i presjedanje busa nakon tog raspitivanja za vlak bilo brže s obzirom na to da smo naručene u 18. naravno povratak će bit do 19:30 jer busovi kasne jer se mora sa stanice do stanice...
    vlak je isto bio natrpan zadnji put kad smo njime potegli do gl kolodvora...
    tražit ću ipak ortodonticu bliže nama, možda ispadam lijenčina, al nakon 10 g nanašanja djece kojekud javnim prijevozom od tog 5 g kompletno solo, osim ako baš ne platim taksistima kad zagusti... msm valjda možete shvatit zašto mi sad paše da su mi doktori dvije minute potezom noge, stvarno sam se nakrkljala s troje djece i gombanja po busovima... udebelila se jesam tri štiri kile skinut ću to sad čupanjem trave u vrtu ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •