Oni jos uvijek ne znaju koju bakteriju mala ima.Tek se ceka na nalaz urinokulture.
Istina,ono sto kaze osoblje foruma drugacije je nego kad kaze netko drugi.Barem meni.
Pa uzela bih u obzir naravno sto kaze urolog.
Samo sto ovaj put nisam imala vremena surfati,vec sam na osnovu prijasnjeg citanja postupila.
Jos iskreno cu da dodam da su me pojedine osobe bukvalno lagale o homeopatiji.Toliko su hvalile takvo lijecenje da sam se osjecala krivom ako bih postupila drugacije.Sad sam tako ljuta prvo na sebe,a onda na druge.
meni je iskreno žao što se nalaziš u ovakvoj situaciji
a još mi je više žao tvog djeteta koje se nalazi u još goroj
stvarno se nadam i vjerujem da će sve biti dobro i da će liječnici tvoje dijete uspješno izliječiti
jer jedino oni to i znaju
a što se tiče ove tvoje citirane rečenice - nažalost nisi jedina koja je ovo doživjela
ne mislim sada samo na homeopatiju - mislim i na sve druge stvari koje se ovim forumom povlače godinama kao npr. adaptirano mlijeko
ali, da ne ulazim sada u nešto što nije tema nego da samo ilustriram što se ovdje događa a što si ti osjetila na vlastitoj koži i to iznimno bolno
sve te žene koje hvale homeopatiju do neba nisu iskrene
jer ti niti jednom nisu rekle da u slučaju teške blesti svog djeteta ne bi ni trentka razmišljale prije nego bi mu dale antibiotik
bez obzira koliko puta one napisale da djeci već godinama ne daju antibiotike zbog "uspješnosti homeopatije"
jednostavno nije istina da svaku djetetovu bolest liječe s time
to je od njih bilo jako neodgovorno
ali, silan, zašto ti vjeruješ svemu što ovdje napiše osoblje foruma?
pa i to osoblje ne radi u privatnom životu sve ono što napiše ovdje
žao mi je što si to morala saznati na jako težak način
ali mi je još više žao što si se uopće dovela u stuaciju da ti je riječ forumaša s nekog foruma zvijezda vodilja u životu
vidi, kod osoblja foruma piše samo da je osoblje, ali ne i struka
tako i kod ostgalih forumaša obično ne piše struka. i ne možeš znati
ali, nedobronamjernih po forumima ima, i takvi mogu staviti u zanimanje što god žele, a ti ćeš povjerovati
tctctc
sad je kako je, izvuci pouku za ubuduće
izbjegavaj nadriliječnike
i čuvaj malenu
Sladjana,iskreno cu ti reci,najteze mi je pao tvoj post u predhodnoj stranici.
Zasto sam dosla do ovakvog misljenja?
Zato sto ni u lijecnicima nisam vidjela ljude,vec bih im u pogledima vidjela novcanicu.
To je tako zalosno,a takav je danas cijeli svijet.
Svako ce se poturati da pomogne samo radi novaca.I ti se onda nadjes u zivom blatu,tones sa djetetom zajedno,a ne znas ko ti zaista pruza pomoc...
Vi ne mozete znati kako sam se ja tad osjecala.Svom snagom pokusavam da pomognem djetetu,a zapravo ne znam sta je ispravno.
Stavljam Voltaren,a na uputstvu pise da moze ostetiti bubrege.
Zovem homeopatu koja mi daje lijek na kojem nista ne pise.Niti dal ima rok trajanja,niti kakav je sastav,nista sto mene zanima.U takvoj situaciji ne bih pozeljela iko da bude.
Ekipa kod koje je sad moja mala zaista nije losa.
To mi je malo olaksalo.
Sestre se cak igraju sa njom,mada ona samo place,misli da ce je bockati.
Doktori nemaju vremena,uvijek su u zurbi,ali stvarno ne smijem da se zalim.
Bolje da sutim,i samo sutim.
I sama sam donedavno okrivljavala svoje prijateljice kad bi stalno trckarale doktoru,i na neki nacin im prebacivala kao sto su meni mnogi radili.
Sad ponavljam bolje da sutim.
Jooooj! Osoblje foruma nisu sveznalice pa mislim da bi ti najviše trebalo značiti što ti kažu liječnici kojima vjeruješ s imenom i prezimenom. Forum neka ti služi za mnoštvo predivnih savjeta, situacija koje su slične (samo slične!!!) tvojima... Ne vodi se slijepo za svime što čitaš.
Što se sonde tiče, i na nju dijete može primati majčino mlijeko. Moja M je bila intubirana i hranjena na sondu 5 dana samo s mojim mlijekom.
Ja sam nedavno odugovlačila s davanjem jednog AB mom M. zbog bakterije u nosu, a nije niti imao neke izražene simptome, sve kao ponesena stavom da ne želim dijete nepotrebno trovati lijekom. Ali onda mi je nakon nekih 8 dana sinulo - HEJ!, pa moja pedijatrica ipak bolje pozna moje dijete nego osobe s foruma, tako da sam istu večer počela terapiju s tim lijekom.
Zaključak: informirati se na forumu i internetu općenito, skupljati informacije, ali ipak konzultirati se liječnikom koji ipak najbolje poznaje vaše dijete.
Silan, želim da ti se djevojčica što prije oporavi i ozdravi, i ubuduće malo se manje oslanjaj na ono pročitano na forumu, a malo više povjerenja u liječnike. Mislim da je ipak manje zlo popiti AB (čak i ako je nepotreban) nego ovako mučiti dijete.