Pokazuje rezultate 1 do 50 od 230

Tema: Moja tuzna prica...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku

Tashunice, jesi sad zadovoljna? Jel to sad to? Jel se broje samo postovi od osoblja, a drugi su nebitni (masa vas je napisala isto što i ja sada), jedino se naši postovi čitaju a drugi se zanemaruju, pa se zato svaki al baš svaki put mi moramo oglasiti na temi i koja nas (Udrugu) dira i koja nas ne dira?
    Hvala
    Meni jednostavno nije jasno da vama nije jasno da nemaju istu težinu postovi jedne Angie i jedne administratorice foruma ili moderatorice na pdf-u Zdravlje djece.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo, i laumi me pretekla.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni jednostavno nije jasno da vama nije jasno da nemaju istu težinu postovi jedne Angie i jedne administratorice foruma ili moderatorice na pdf-u Zdravlje djece.
    joj, nije tako kod svih. meni je, npr, tako svejedno tko je autor. ali, molim da se mene smatra izuzetkom jer po mom iskustvu velik broj ljudi sve napisano ovdje smatra biblijom.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Oni jos uvijek ne znaju koju bakteriju mala ima.Tek se ceka na nalaz urinokulture.
    Istina,ono sto kaze osoblje foruma drugacije je nego kad kaze netko drugi.Barem meni.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Silan prvotno napisa Vidi poruku
    Oni jos uvijek ne znaju koju bakteriju mala ima.Tek se ceka na nalaz urinokulture.
    Istina,ono sto kaze osoblje foruma drugacije je nego kad kaze netko drugi.Barem meni.
    čak i ako se radi o osoblju koje je ekonomist i običnom forumašu koji je liječnik? recimo urolog?

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    čak i ako se radi o osoblju koje je ekonomist i običnom forumašu koji je liječnik? recimo urolog?
    Ipak treba neko vrijeme da skužimo tko se od forumaša/osoblja čime bavi u RL-u. Većini u profilu ne piše što su po zanimanju.
    Posljednje uređivanje od laumi : 03.02.2010. at 15:03

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    Pa uzela bih u obzir naravno sto kaze urolog.
    Samo sto ovaj put nisam imala vremena surfati,vec sam na osnovu prijasnjeg citanja postupila.
    Jos iskreno cu da dodam da su me pojedine osobe bukvalno lagale o homeopatiji.Toliko su hvalile takvo lijecenje da sam se osjecala krivom ako bih postupila drugacije.Sad sam tako ljuta prvo na sebe,a onda na druge.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Jos iskreno cu da dodam da su me pojedine osobe bukvalno lagale o homeopatiji.Toliko su hvalile takvo lijecenje da sam se osjecala krivom ako bih postupila drugacije.
    meni je iskreno žao što se nalaziš u ovakvoj situaciji
    a još mi je više žao tvog djeteta koje se nalazi u još goroj
    stvarno se nadam i vjerujem da će sve biti dobro i da će liječnici tvoje dijete uspješno izliječiti
    jer jedino oni to i znaju

a što se tiče ove tvoje citirane rečenice - nažalost nisi jedina koja je ovo doživjela
    ne mislim sada samo na homeopatiju - mislim i na sve druge stvari koje se ovim forumom povlače godinama kao npr. adaptirano mlijeko
    ali, da ne ulazim sada u nešto što nije tema nego da samo ilustriram što se ovdje događa a što si ti osjetila na vlastitoj koži i to iznimno bolno
    sve te žene koje hvale homeopatiju do neba nisu iskrene
    jer ti niti jednom nisu rekle da u slučaju teške blesti svog djeteta ne bi ni trentka razmišljale prije nego bi mu dale antibiotik
    bez obzira koliko puta one napisale da djeci već godinama ne daju antibiotike zbog "uspješnosti homeopatije"
    jednostavno nije istina da svaku djetetovu bolest liječe s time

to je od njih bilo jako neodgovorno
    ali, silan, zašto ti vjeruješ svemu što ovdje napiše osoblje foruma?
    pa i to osoblje ne radi u privatnom životu sve ono što napiše ovdje
    žao mi je što si to morala saznati na jako težak način
    ali mi je još više žao što si se uopće dovela u stuaciju da ti je riječ forumaša s nekog foruma zvijezda vodilja u životu

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Pa uzela bih u obzir naravno sto kaze urolog.
    Samo sto ovaj put nisam imala vremena surfati,vec sam na osnovu prijasnjeg citanja postupila.
    Jos iskreno cu da dodam da su me pojedine osobe bukvalno lagale o homeopatiji.Toliko su hvalile takvo lijecenje da sam se osjecala krivom ako bih postupila drugacije.Sad sam tako ljuta prvo na sebe,a onda na druge.
    vidi, kod osoblja foruma piše samo da je osoblje, ali ne i struka
    tako i kod ostgalih forumaša obično ne piše struka. i ne možeš znati
    ali, nedobronamjernih po forumima ima, i takvi mogu staviti u zanimanje što god žele, a ti ćeš povjerovati

tctctc

sad je kako je, izvuci pouku za ubuduće
    izbjegavaj nadriliječnike
    i čuvaj malenu

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Sladjana,iskreno cu ti reci,najteze mi je pao tvoj post u predhodnoj stranici.

Zasto sam dosla do ovakvog misljenja?
    Zato sto ni u lijecnicima nisam vidjela ljude,vec bih im u pogledima vidjela novcanicu.
    To je tako zalosno,a takav je danas cijeli svijet.
    Svako ce se poturati da pomogne samo radi novaca.I ti se onda nadjes u zivom blatu,tones sa djetetom zajedno,a ne znas ko ti zaista pruza pomoc...

Vi ne mozete znati kako sam se ja tad osjecala.Svom snagom pokusavam da pomognem djetetu,a zapravo ne znam sta je ispravno.
    Stavljam Voltaren,a na uputstvu pise da moze ostetiti bubrege.
    Zovem homeopatu koja mi daje lijek na kojem nista ne pise.Niti dal ima rok trajanja,niti kakav je sastav,nista sto mene zanima.U takvoj situaciji ne bih pozeljela iko da bude.

Ekipa kod koje je sad moja mala zaista nije losa.
    To mi je malo olaksalo.
    Sestre se cak igraju sa njom,mada ona samo place,misli da ce je bockati.
    Doktori nemaju vremena,uvijek su u zurbi,ali stvarno ne smijem da se zalim.
    Bolje da sutim,i samo sutim.
    I sama sam donedavno okrivljavala svoje prijateljice kad bi stalno trckarale doktoru,i na neki nacin im prebacivala kao sto su meni mnogi radili.
    Sad ponavljam bolje da sutim.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

O tome vam ja govorim.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Eto.

Silan, iskreno se nadam da će tvoja djevojčica uskoro biti bolje!

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

pa evo vam dokaza, a takvih imate pun kufer i osamsto, ne samo među forumašima nego i neregistriranim čitačima foruma.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    pa evo vam dokaza, a takvih imate pun kufer i osamsto, ne samo među forumašima nego i neregistriranim čitačima foruma.
    Meni iskreno nema veze jel' osoba član udruge ili ne, ali ja gledam broj postova (ono jel' preko 10000 ili ne ).

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Za nalaz UK (urinokulture) mislim da treba 3-5 dana.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Jooooj! Osoblje foruma nisu sveznalice pa mislim da bi ti najviše trebalo značiti što ti kažu liječnici kojima vjeruješ s imenom i prezimenom. Forum neka ti služi za mnoštvo predivnih savjeta, situacija koje su slične (samo slične!!!) tvojima... Ne vodi se slijepo za svime što čitaš.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Što se sonde tiče, i na nju dijete može primati majčino mlijeko. Moja M je bila intubirana i hranjena na sondu 5 dana samo s mojim mlijekom.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam nedavno odugovlačila s davanjem jednog AB mom M. zbog bakterije u nosu, a nije niti imao neke izražene simptome, sve kao ponesena stavom da ne želim dijete nepotrebno trovati lijekom. Ali onda mi je nakon nekih 8 dana sinulo - HEJ!, pa moja pedijatrica ipak bolje pozna moje dijete nego osobe s foruma, tako da sam istu večer počela terapiju s tim lijekom.

Zaključak: informirati se na forumu i internetu općenito, skupljati informacije, ali ipak konzultirati se liječnikom koji ipak najbolje poznaje vaše dijete.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Silan, želim da ti se djevojčica što prije oporavi i ozdravi, i ubuduće malo se manje oslanjaj na ono pročitano na forumu, a malo više povjerenja u liječnike. Mislim da je ipak manje zlo popiti AB (čak i ako je nepotreban) nego ovako mučiti dijete.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •