Citiraj trlababalan prvotno napisa Vidi poruku
Silan, ne uzimaj si za zlo i nemoj sebe kriviti zbog postupaka.
Zbog nekih postova ovdje bi se mogla osjećati kriva, ali doista ne trebaš.
zasto se ne bi trebala osjecati krivom, sto je to s krivnjom tako lose pa je trebamo biti oslobodjeni? jel to neka biblijska ostavstina pa zato ne kuzim?

ja npr ovdje krivim silan, imala je cak i dobar instinkt (eto, uz krivnju jos jedna nepopularna rijec) jer ju je instinkt dvaput tjerao doktoru s djetetom, ali je kriva sto je onda kalkulirala s porukama koje je od njih dobivala, ona je "imala osjecaj" da doktori ne misle ozbiljno, ona je u toj kalkulaciji valjda mislila da bi je doktori hitnom odveli u bolnicu da je nesto stvarno opasno.
ali ljudi obicno nemaju vremena razmisljati na koje sve nacine netko drugi moze shvatiti nasu poruku
evo lolanekibroj ce moju poruku mozda shvatiti drukcije jer imam 10000 postova, da ja o tom vodim racuna???

sad silan krivi lijecnike jer nisu bili dovoljno odredjeni, krivi homeopatice (nisam uopce skuzila jel homeopatica vidjela dijete, tj jel silan vodila dijete u taj zadmiljeni podrum? ili je opet i ona dobila samo od silan preradjene informacije), krivi forumasice (jer nije isto ko sto pise, kaze ona), i opet, ne radi ono sto bi bilo jedino ispravno, ne zove bolnicu pitati za nalaze svojeg djeteta nego opet ovdje na forumu pita forumasicu mislim luciju ellen da joj protumaci nalaze

silan, vibram da sve bude ok s tvojom curicom, vjerujem i da hoce, ali daj ubuduce preuzmi odgovornost za svoje postupke i kad podju po krivu, kao sto ih preuzimas za one koji su prosli ok
jer, da se malo nasalim s ovim od trlababalan, u zivotu smo ili ili imali srece ili smo krivi