Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4044

Tema: Što danas kuhate /37.dio/

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    neki skroz vulgaris recept
    napravim besamel i umak sa mljevenim mesom (meso dinstam, pa podlijem sa paradajzom, i kuham tako 10-15 minuta, da bude dosta tekuce)
    tijesto namocim na minutu-dvije u vrucu vodu
    dno protvana namazem besamelom, stavim lazanje, gore umak od mesa, malo pospricam besamela, opet tijesto, namazem besamelom, gore umak, i tako dok ne potrosim sve tijesto i umake
    a vrhu stavim lazanje, besamel, naribam sir i stavim peci ispod folije (probusim par rupica), pekla sam 35 minuta na 200
    nije bilo lose, ali fali mi ona socnost lazanja kad ih jedem u pizzeriji
    ja radim lazanje slicno kao ti, samo ja na dno uvijek stavljam malo mesa, pa onda ono tjesto (uvijek barilla, neda mi se kuhat), zatim meso pa besamel i na vrh sir i tako ponovim 3 puta. pecem ih bez ove folije 15-20 min na 220 i uvijek su mi odlicne! mene su tete iz pizzerije naucile radit lazanje

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    ja radim lazanje slicno kao ti, samo ja na dno uvijek stavljam malo mesa, pa onda ono tjesto (uvijek barilla, neda mi se kuhat), zatim meso pa besamel i na vrh sir i tako ponovim 3 puta. pecem ih bez ove folije 15-20 min na 220 i uvijek su mi odlicne! mene su tete iz pizzerije naucile radit lazanje
    fali vam gauda:
    bešamel
    lazanje
    bolonjez
    gauda (naribana)
    bešamel
    lazanje
    itd...
    i ne malo pošpricat bešamela nego natopit u bešamelu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor