ajd sad pustite tog Odenta... svaka žena zna koje su njene mogućnosti... recimo ja znam da su moje za bolnicu, neka druga je spremna roditi doma... ali i dalje smatram krajnje neodogvorno za porođaj bez babice i bez pregleda i takvima ne trebaju ovacije ni išta slično... prema tome smatram da bi i radi ozbiljnosti cijele te situacije udruga Roda trebala reagirati, ne se ograditi od mogućih ishoda već pustit da se o tome otvoreno razgovara... meni je to ravno onome što sam već prije navela: da idemo pisati o zdravoj strani cigareta i da nitko ne smije iznijeti kritiku makar imao loše iskustvo s istima...
isto tako ne možete uspoređivati podršku za dojenje i bespelenaštvo sa ovom temom... beba bez pelena će biti posrana, ona bez cike možda gladna ili preuhranjena, al bez asistiranog poroda ta beba može biti mrtva...
ne znamo tko je napisao da se tisuću godina beba odvaja od mame... totalna ne istina... živim sa bakom koja mi je uvijek ukazivala (kao i njoj njena mama, mami isto mama...) da je najbitnije nakon poroda zagrliti dijete i podojiti ga... druga baka mi je vječito pričala kako je navlačila mog tatu i strica po polju a svaki s jednom cikom u ustima i tako 5 godina, nije to radila radi uštede ili komotnosti (koliko to komotno može uopće biti??) nego jer je majčino mlijeko najdragocijenije; nju je tako učio seoski doktor... dakle, ima puno takvih primjera u obiteljima i tu opasku smatram skroz krivom...

ono što me najviše muči u cijeloj ovoj priči je moja priča iz prošlosti i koja se opet ponavlja i zbog koje sam patila i osjećala se manje vrijednom upravo radi Rode i ovog foruma... nažalost moje bebe koja je stara 4 tjedna i dakako na moju žalost ja je ne mogu isključivo dojiti, uspjela sam do do prekjučer... dalje ne ide... nemam fizičkih niti psihičkih problema nego mi eto lijeva dojka ne funkcionira, prestaje, presuši... zašto ? ne znam!! ostaje mi samo desna koja je do navečer toliko umorena da ne može odratit hranjenje tako da se nadohranjujemo navečer i samo taj jedan obrok... čitajući ovdje da svaka žena može dojiti da je zapravo samo stvar volje osjećala sam se uzasno lošom majkom i trebalo mi je jako dugo da prebolim taj osjećaj i pomirim se sa situacijom... a da ne kažem da nikad nisam uspjela nikog dobiti na SOS telefon... zašt? opet neznam... možda mi je samo takva karma...

molim moderatore da mi odgovore zašto se ne popravlja kvaliteta i udruge i foruma, zašto se odbijaju novi ljudi koji bi htijeli doći i zašto se oglušujete na naše zahtijeve koji nisu nimalo nenormalni? hvala...