Pa čekaj Apri, jesam li dobro shvatila ako kažem ovako-
1. u RH ni jedna babica nema zakonsko dopuštenje za asistenciju pri kućnom porodu,
2. dolazak babice izvana je protuzakonit
Na ovom forumu se indirektno, ustvari ne editiranjem teksta koji govori o tome ili jednostavno postavljanjem pravila da je zabranjeno pisati o takvom porodu, podržava nešto što je protuzakonito. I da si Bog ja ne razumijem, pa te molim konkretan odgovor-
draga Apri da li je u redu da udruga roda podržava nešto što je protuzakonito? Čini mi se da se udruga djelomično financira iz državnog proračuna, baš kao i sve ostale udruge, a istodobno se ne poštuju neke odredbe nekih zakona koji su trenutno na snazi u RH. Kako to objašnjavaš?
Ne zgrašavate se nad neasistiranim kućnim porodima, ali se pomalo zgražavate nad elektivnim carskim rezom. Ima x tekstova kako je elektivni cr opasan po majku i dijete. Molim te gdje se nalaze tekstovi koji upućuju na opasnosti neasistiranog kućnog poroda?
Da, ja sam ta koja je napisala da se na pričama o kućnim porodima šalju srca. Ako misliš da meni smetaju srca upućena rodilji i bebici, nemam riječi. Shvatit ću da si tu moju rečenicu upotrijebila u nedostatku boljih argumenata kako bi obranila štajaznamšta. I otvoreno ću ti reći, ako je taj tvoj postupak bio namjeran- nisi postupila pošteno.
Možda stvarno tu moju rečenicu ne razumiješ, ne znam, pa ću pojasniti- zgražavam se nad slanjem srca kao simbolima podrške neasistiranom kućnom porodu ili protuzakonito asistiranom kućnom porodu, a još više se zgražavam što udruga dopušta opisivanje radnji koje su protuzakonite. Jesam li sada bila jasna?

Odgovori s citatom