tlatincica,
Predlažem ti da prvo pročitaš post od lezanke na 1. stranici ovog pdf-a, mislim da ga je Pinky kopirala sa starog zatvorenog pdf-a. Taj post sadrži hrpu korisnih informacija i svima nam je postao svojevrsni Vodič kroz postupak kod dr.Reša.

Zatim, nadam se da će ti slijedeći kontakt podaci i informacije biti korisni:

Prim. dr. Primož Reš, spec. gin. in por.
Vodja centra za OBMP Postojna

Konzultacije, pregledi i folikulometrije - Ljubljana:
Center za oploditev z biomedicinsko pomočjo
Zdravstveni zavod Dravlje
Ulica bratov Babnik 10, Ljubljana
Tel: 00386 1 510 6800 (zvati iza 12h30, ali najbolje je zvati direktno dr.Reša na mobitel jer sestre koje se jave na ovaj telefon ionako prebace poziv na dr.Reša ili izdiktiraju njegov broj mobitela i kažu da ga se zove direktno)
Mob. dr. Reš: 00386 41 667 482
Fax: 00386 1 510 68 04
E-mail: info@neplodnost.com
www.neplodnost.com

Punkcije i transferi - Postojna:
Bolnišnica za ženske bolezni in porodnišvo Postojna
Center za oploditev z biomedicinsko pomočjo Postojna
Prečna 4, 6230 Postojna
Mobitel dr.Reša, e-mail i internet stranica isti kao gore navedeno

Dr.Reš obično dogovara konzultacije u Ljubljani u 11h ili 15h.
Folikulometrije su u Ljubljani od 5h-7h.
Punkcije su u Postojni u 8 sati.
Transferi su u Postojni u 9 sati.

Dr.Reš radi svaki dan (i nedjeljom i praznikom), a na godišnjem je tijekom ljeta i za Božićne/Novogodišnje blagdane.

Na kraju, ako mene pitaš, ja mislim da bi ti bilo dobro da se prijaviš i za Maribor. Tamo se postupak ionako čeka godinu dana, a uvijek je dobro imati i drugu soluciju. U čekanju Maribora stigneš raditi postupke kod Reša, a ako uspiješ prije termina za Maribor, što ti ja od srca želim, uvijek možeš otkazati postupak kod njih... Neka cura koja se bliži 40-toj i koju će tada u zadnji čas ugurati na tvoje mjesto će ti biti vrlo zahvalna!