Stranica 18 od 51 PrviPrvi ... 8161718192028 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

A ako nema love i postupaka mi čemo na ceste jedino nemamo traktore, pa če onda biti love koliko hoćeš!

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ja bila jućer na UZV, moram ponoviti idući petak + neke krvne pretrage, ali izgleda da mi ipak na kraju priće slijedi zahvat.
    Jedna žena došla po lijekove, a sestra joj rekla da sada po novom treba i uputnica za bolničko liječenje i uputnica za pregled inaće joj ne može dati lijekove. Tako da se znatew ravnati, tko planira po lijekove, najbolje nazvati pa provjeriti točo.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja prijavljujem da u nedjelju krećem na UZV za prirodni, nakon stimuliranog neuspjeha. Vidjeti ćemo šta će biti! Sretno svima! Što se prosvjeda tiče, ma ako treba posuditi ćemo i traktore!!!
    svima!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Snekica koliko ti je vremena prošlo od stimuliranog do prirodnog? Jesi to ti predložila doktoru ili on tebi? Jel koristiš išta od lijekova?
    Ja sad ponovo idem na AIH pa me zanima stignem li se predomisliti i tražiti prirodnjaka...?
    Ako ti se da molim te napiši što više detalja.
    Hvala

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Raspitujem se kako je na ovoj klinici?? Kako teče postupak, kada i gdje se prvi puta javiti, koje pretrage treba muž napraviti? Koliko se u konačnici čeka od početka do postupka?
    Nama treba ISCI

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
    Snekica koliko ti je vremena prošlo od stimuliranog do prirodnog? Jesi to ti predložila doktoru ili on tebi? Jel koristiš išta od lijekova?
    Ja sad ponovo idem na AIH pa me zanima stignem li se predomisliti i tražiti prirodnjaka...?
    Ako ti se da molim te napiši što više detalja.
    Hvala
    ja sam imala ET 20.02.2010., 04.03.10. četvrtak sam popodne počela krvariti i u petak odmah nazvala petrovu i rekla da bi ja odmah u prirodni. i za sad nije bilo problema. jučer sam svejedno ponovo nazvala jer je rekla jedna cura da je dr. Š nije pustio, ali mi je sestra rekla da vjerojatno ima razloga za to. Tako da ja definitivno u nedjelju (10.dc) imam UZ u 08 h pa ćemo vidjeti šta dalje.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mene je doc već naručio za AIH i u petak idem na ultrazvuk, a tamo je uvijek sav nervozan a ja bez (pardon) gaća...

Ima li tko prijedlog kako da ga pitam da me sa AIHa prebaci na prirodni IVF?

Prije nego me stjera u svlačionicu i uzme drugu žemsku.
    Opcije:
    a) dok sam na stolu
    b) da dođem u suknji (a vani snijeg do koljena, brrr)
    c) da se derem iz svlačionice- možda i cura poslije mene bude imala kakav dobar prijedlog

Svi prijedlozi su dobrodošli

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    Raspitujem se kako je na ovoj klinici?? Kako teče postupak, kada i gdje se prvi puta javiti, koje pretrage treba muž napraviti? Koliko se u konačnici čeka od početka do postupka?
    Nama treba ISCI
    Nama je sve išlo prilično brzo, ali mi smo počeli prije 2- 3 godine, pa ako tko ima friškije informcije, molim lijepo.
    Nazoveš i naručiš se- pitaju te kod kojeg liječnika želiš i daju ti termin. Moje muško je radio samo spermiogram (iako je imao jedan sa VV, ali Petrova taj ne priznaje ), ali mi smo "zdravi" pa i nismo imali nekih većih pretraga.
    Sam postupak se čeka 6 mjeseci.

...
    I nisam neki izvor informacija

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    Nama treba ISCI
    Ja sam bila prošle godine, eto to je malo friškije, ali ipak prije novih zakona. Ja sam 2008. nazvala petrovu rekla zašto bih došla i sestra me naručila kod mog doca. nije me pitala dali želim ovog ili onog nego me naručila kod kog je ona htjela. Ja i MM smo prvi put išli zajedno. Doc. je pogledao nalaz od prethodnog doktora iz os koji me uputio u zg. Rekao je nek dođem ja u ponedjeljak na papa i briseve, a MM nek napravi novi spermiogram u petrovoj u petak i nek dođem ja onda u ponedjeljak sa njegovim nalazom. Tako mi napravili i u ponedjeljak doc. rekao definitivno icsi nećemo vas više nićime mućiti jer problem je M loši spermiogram.Rekao mi neka se upišem na listu za IVF/ICSI kod sestre. To je bilo u 7/2008, a sestra me stavila na listu za 06/2009. U 9/2008 ja došla vidjeti svoj papa i briseve i u 3/2009 došla po protokol te mi doc rekao da napravim opet briseve i papa prije postupka jer ću samam biti kriva ako nešto nije u redu, a krenem u postupak. I eto sve bilo ok i mi krenuli u postupak u 6/2009.
    Nadam se da sam pomogla!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam bila prošle godine, eto to je malo friškije...
    sestra me naručila kod mog doca. nije me pitala dali želim ovog ili onog nego me naručila kod kog je ona htjela.
    Nemoj reć... Mene je pitala A kod kojeg želite? Ja zbunjena, nemam pojma tko tamo radi i što, pa sam rekla nek me gurne kod prvog kod kojeg ima mjesta.
    Kod njega sam još uvijek
    Posljednje uređivanje od tlatincica : 11.03.2010. at 09:36

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Pa da i da me pitala otkud ja znam kakav je tko i tko uopče postoji. I ja sam još uvijek kod tog istog i u principu sam zadovoljna iako me nitko ne zna uhvatiti na prepad ko on. Toliko pitanja u tako malo vremena da se jedva stignem snači, uvijek me zbuni, a baš inače nisam osoba koja se da lako zbuniti.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je doc već naručio za AIH i u petak idem na ultrazvuk, a tamo je uvijek sav nervozan a ja bez (pardon) gaća...

Ima li tko prijedlog kako da ga pitam da me sa AIHa prebaci na prirodni IVF?

Prije nego me stjera u svlačionicu i uzme drugu žemsku.
    Opcije:
    a) dok sam na stolu
    b) da dođem u suknji (a vani snijeg do koljena, brrr)
    c) da se derem iz svlačionice- možda i cura poslije mene bude imala kakav dobar prijedlog

Svi prijedlozi su dobrodošli
    Mislim da ti je najbolje dok si na stolu, pitaš ga šta trebaš, tebi brže prođe vrijeme, a i njemu mislim da je bolje. Nisam skužila koji je problem kod vas? Muž ili ti? Kod nas je MM pa smo odmah krenuli na IVF/ICSI.
    Posljednje uređivanje od Snekica : 11.03.2010. at 14:04

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Prije IVFa jedan mladi doktor je uzeo moje papire i rekao: A vaš problem je miom... vjerojatno.
    Tako da nitko točno ne zna

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ja sam nova ovdje!trebala bi najvjerovatnije drugi vikend ići na ultrazvuk za ITI inseminaciju,je li radi vikendom to ili moram zvat pa njih pitat mogu li doć? ima li tko iskustva s ovom metodom

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ultrazvuk radi svaki dan za žene koje su u postupku, ako na to misliš, a sa tom metodom nemam iskustva pa bolje da netko drugi odgovori.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bok plavusa
    što se tiče ultrazvuka osijek je već odgovorila, a mene zanima kakva je to inseminacija?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

IUI inseminacija- unošenje spermija u maternicu a ITI- unošenje spermija u jajovod.

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

dobro je odgovorila kika83. Začepljen mi je jedan jajovod i onda če mi to ugradit u zdravi.barem su mi tako rekli!a u 6 mjesecu idem na ivf,a vjerovatno ću i u 4.mj opet pokušat s iti-jem

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tako agresivno idem i ja
    Nekad si mislim možda bih ipak trebala uzeti predah, ali ja idem na prirodne inseminacije, pa nemam hormonalne napade na tijelo.

Držim fige da ti prije nego što dođeš do ETa uspije ITI

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Snekica-kod kojeg si ti doktora?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj kik@ prvotno napisa Vidi poruku
    Snekica-kod kojeg si ti doktora?
    Kod doc. Šprem, ti? I ful sam zadovoljna!

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

pa ja bi trebala počet pit klomifen 3-7 dana,ali mi sad več kasnu stvari 2 dana preko roka tako da još nisam ništa uspjela počet pit,samo me nerviraju,inače dođu kad ne trebaju a sad kad mi trebaju nema ih. inače mi je tako moja doktorica rekla da idem ja odmah da ne dangubim,a doktorica u petrovoj mi je rekla da obavezno prije ivf dođem jednom,pa ćemo vidit.nenadam se da to uspjeva iz prve pa ja već planiram iduće pokušaje unaprijed!!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj plavuša 007 prvotno napisa Vidi poruku
    nenadam se da to uspjeva iz prve pa ja već planiram iduće pokušaje unaprijed!!
    to je i moja filozofija, al mi kažu da sam paranoična
    Ja ovaj mjesec ipak uzimam pauzu, treba mi psihofizičkog odmora, a i na poslu se moram malo jače angažirati, jer već razmišljam o Sloveniji pa da skupim neku lovu.
    A ionako se već dobro dižu obrve na moje naglo tražene dane godišnjeg usred tjedna. Mislim da će me ovdje većina razumjeti kad kažem da mi se ne da svakome objašnjavati što, kako i zašto....

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

bolje biti realan,manje češ se razočarat! prijateljica mi ide u 4 mj na ICSI i ona je 100% sigurna da če ona to iz prve!!

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Kod doc. Šprem, ti? I ful sam zadovoljna!
    ja sam prosle godine rodila klinca,tako da trenutno kod nikoga
    al planiram krajem godine u petrovu po bracu ili seku pa se samo informiram,neznam kod kojeg bi dr.!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Drage moje ja se prijavljujem da sam dobila 5. mjesec za novi postupak i jako sam sretna!
    Držite mi fige svi!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Svi smo se natiskali u slično vrijeme

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Od silnog truda da zapamtim šta sve trebam zaboravila sam kakve ono uputnice trebam, znam za bolničko lječenje bez datuma, a druga???

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

mislim za specijalistički pregled, Osijek; ma moja filozofija kad dođem kod ginića - daj mi uputnice za sve pa da imam spremne Odlične vijesti za 5 mj. Jesi bila spremna na sva pitanja Ja se svaki put osječam kad idem tamo kao da idem u srednju školu kad profa pita hahahaha

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    Od silnog truda da zapamtim šta sve trebam zaboravila sam kakve ono uputnice trebam, znam za bolničko lječenje bez datuma, a druga???

Hej Osijek, i ja sam "zabilježena" za 05/10 kod istog dr.-a. Sada u ponedjeljak idem kod mog soc. obaviti papa i briseve, pa se onda planiram naručiti za Petrovu, odnjeti im nalazena uvid... , išla bi tamo slijedeći mjesec... Jesu li ti rekli što za terapiju, da li ti ju daju onu u Petrovoj (to je nešto novo ali ne znam da li je profunkcioniralo) ili ti terapiju (hormone) nabavlja soc. gin.?!
    Super za termin , poprilično si brzo došla na red, ja sam bila u Petrovoj u prosincu, pa me zabilježili za svibanj!!!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

E može biti da je spec. pregled, a valjda će moja gin. znati.
    Mogu ti reći da je to stvarno kao da sam na ispitu, ali ovaj puta bih mogla reči da sam se baš spremila ono za čistu peticu, dok je i doc. rekao e pa ova sve ima, pita šta je ovo ja kažem krvna slika, a urin pita on? Pa kažem ja ispod vam je. A ha, a urinokulturu, imam kažem ja, jel sterilna ? Je kažem ja. A šta je ovo pokaže? Pa spermiogram kažem mu ja, a i to imaš ne mogu vjerovati jesam i to tražio? Jeste. Kaže on svaka čast baš ste se pripremili. A cb? Imam. Jesu sterilni? Jesu. Onda super idemo na jednu lijepu stimulaciju i to je to.
    E stvarno sam se osječala kao na ispitu, ali bila sam sretna kada sam zaključila da sam znala za čistu peticu.
    Možda sam zato i dobila tako dobar termin.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj ivana78 prvotno napisa Vidi poruku
    Hej Osijek, i ja sam "zabilježena" za 05/10 kod istog dr.-a. Sada u ponedjeljak idem kod mog soc. obaviti papa i briseve, pa se onda planiram naručiti za Petrovu, odnjeti im nalazena uvid... , išla bi tamo slijedeći mjesec... Jesu li ti rekli što za terapiju, da li ti ju daju onu u Petrovoj (to je nešto novo ali ne znam da li je profunkcioniralo) ili ti terapiju (hormone) nabavlja soc. gin.?!
    Super za termin , poprilično si brzo došla na red, ja sam bila u Petrovoj u prosincu, pa me zabilježili za svibanj!!!
    Ivana 78 vidiš koja je to sudbina na kraju čemo ja i ti zajedno u postupak.
    Što se terapije tiče sada sve dobivaš u Petrovoj, meni je rekla zato da dođem 19.04. sa te dvije uputnice i da onda dobijem protokol i injekcije, bar koliko sam shvatila.
    Da dobila sam dobar termin jer sam rodila u 11. pa kao za 6. mj. imam opet pravo, a to spada u 5. mj. iako je doktor računao 7,8. što bi značilo 9. , ali valjda se sestra sažalila kad je vidjela moju povijest i što se dogodilo.
    Bar da budemo zajedno da imam " drugu " na uzv-ima!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Osijek

Superićka bi bilo da nam se nekako pogode UZV-i i ostalo...
    Joj a ja sam se nekako mislila prošvercati sada, nekako sam si računala da u 4. mjesecu odnesem nalaze i da odmah tamo dobijem terapiju, tako da ne moram 2 puta u Zagreb... znaš teško mi je s posla toliko izostajati... ali vidjet ću nazvat ću ja tamo sestre kada obavim ove ovdje pretrage pa ću vidjeti s njom mogu li to obaviti 2u1
    Joj baš bi bila happy da smo zajedno..... navijam da se upoznamo...

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Zavidim, curke, fakat dobar termin Osijek, jesi razmišljala o broju vraćenih, jesi što o tome razgovarala sa dr. ?

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ivana 78 bilo bi super da se "trefimo"
    ako si već bila prije na dogovoru kad su ti dali termin onda bi sada kad dođeš sa brisevima u 4. mj. trebala odmah doći sa te vije uputnice i dobiti protokol i injekcije, a kada dođe M u 5. mj. start! I ja u 4. mj. idem po protokol i injekcije i moram opet donijeti friški cb iako sam sada nosila friški, ali ajd dobro!
    Zauzeta razmišljala sam puno i razmišljam non stop o tome i nisam pametna što učiniti, MM je rekao maximalno 2 da dozvolimo da nam vrate, a ostatak nek poklonim luđak. A ja isto ne znam što da radim i kažem ako bude više. Sa doc.om nisam razgovarala o tome jer bi mi vjerojatno rekao da ćemo o tome kad dođe vrijeme za to tako da ću to ostaviti za kraj pa onda kad vidim što imamo probati posavjetovati se, ali ne bih htjela baš opet da se ponovi ovo što se dogodilo.
    Ako netko ima pametan savjet, prijedlog...
    Posljednje uređivanje od osijek : 16.03.2010. at 14:37

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

kik@ super! Ideš odmah dalje! Ja sam bila jutros na UZ, ali su malo stanice požurile, pa nije ni došlo do punkcije, ali smo odmah dogovorili za slijedeći ciklus (naravno prirodni), a i upisala me svejedno za IVF/ICSI u 09/2010. Ranije ne mogu jer sam tek imala stimulirani.
    Osijek i Ivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se uspijete poklopiti!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 16.03.2010. at 16:43

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hej Snekice, to se s prirodnjacima zna itekako dogoditi da folikul pukne prije vremena. Jel to pravi prirodni li s klomifenom?

NEmoj biti tužna........

A u Petrovoj se može iz mjeseca u mjesec u prirodnjak?
    Kakvo je stanje sad gore u Petrovoj? Jel gužva, jel se dođe na red u zakazano vrijeme? Jel imaju puno pacijentica? Koji liječnici sad gore rade?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pravi prirodni, od injekcija sam dobila samo štopericu. Ma još nisam ni jako tužna (za cca dva dana ću biti, tako ja uvijek!)
    Gle, za sad se još uvijek može, s time da ako ti oni daju bilo kakav lijek računa ti se kao stimulirani (jedan od onih 6), s obzirom da sam sama kupila ovitrelle, ne računa se, nego kao i do sada. Gužve nisam primjetila niš posebnije nego do sada, došla sam na red kroz nekih pola sata cca. A rade Kasum, Šprem, Pavičić, Strelec, Crvenković, u principu nisam primjetila ništa puno drugačije. Možda mi nije trebalo, pa zato, ali sve u svemu je ok.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Curke bit će nam u 5.mj zanimljivo,i ja sam u tom terminu.Sutra idem kod soc.gin. na briseve i papa test i onda dakle ako sam vas dobro shvatila s tim nalazima idem u Petrovu s tim da odmah tad trebam imat i uputnicu za bolničko i za pregled ili...
    Snekica bem mu miša odbjegloj js,bit će više sreće sljedeći put.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sanja, bar se nadam! treća sreća!
    Meni su prvi put rekli da je glavno da su svi nalazi spremni kad ulaziš u postupak. A sad, možda se i promjeni nešto u zakonu do 05/10...kako je krenulo...
    Sretno "majnicama!!!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

vibram da vam peti mjesec donese najljepši poklon na svijetu !!! i i znajte da imate najbolje doktore i sestre na raspolaganju!sretno svima!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj sanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke bit će nam u 5.mj zanimljivo,i ja sam u tom terminu.Sutra idem kod soc.gin. na briseve i papa test i onda dakle ako sam vas dobro shvatila s tim nalazima idem u Petrovu s tim da odmah tad trebam imat i uputnicu za bolničko i za pregled ili...
    Snekica bem mu miša odbjegloj js,bit će više sreće sljedeći put.
    Čuj ja koliko sam shvatila odmah mi trebaju te uputnice jer bih odmah morala dobiti i lijekove da kad dođe M u 5. mj. budem spremna.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Da vjerojatno je to sad tako zato što nam oni tamo daju ljekove a ne više soc.gin,nadam se samo da će imati dinero za ljekove.inače ću biti jako i .

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ima da imaju .

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Hej curke gdje ste sve nestale?
    Došli lijepo vrijeme i odmah se sve razbježale naokolo!

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ja bila u zg na UZV-CD, cista i polip se drže ko narodni heroji, ne mrdaju sa svojih pozicija. Dr. mi sugerira histeroskopiju. A dr. K nam izgleda potrgao nogu, htjela sam se odmah naručiti za razgovor kod njega pa sestra tako kaže, da su i pacijenti za idući pon upitni, ništa mi nije znala reći, samo je komentirala da možda dr bude i u gipsu

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ajme nadam se da će sve biti u redu s dr. K, ja naručena u ponedjeljak za dogovor da vidim šta dalje nakon neuspjelog IVF-a u 2.mjesecu.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Nadam se da će nam se doc. K brzo pokrpati. Ima on posla, treba nama svima djecu napraviti.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Danas zvala, dr. K nema, neka zovem krajem idućeg tjedna !!! Sutra zovem kliniku Vili i narućujem se za histeroskopiju, pa dosta mi je čekanja, stalno nekog vraga odgađam. Ako tko zna kakav je postupak nek me malo prosvjetli, molim-fala

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Zauzeta, odlazak u Vili ti je super odluka, vidjet ces.Ja sam histeroskopiju prosla u Petrovoj pa ne znam kako to kod njih ide ali ima cura na forumu koje su isle u Vili.Mislim da je i otvorena ta tema pa prosurfaj malo i priupitaj za iskustva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •