Pokazuje rezultate 1 do 50 od 206

Tema: Ne Želi sisati...uopĆe!!!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj L&L0809 prvotno napisa Vidi poruku
    i jos jedan savjet: ako imas neku dobru patronaznu ili neku prijateljicu koja je koristila izdajalicu, da dodje pogledati kako ti to radis, mozda ti mogu nesto bolje savjetovati kad vide u zivo.
    Da, i meni je to u međuvremenu palo na pamet. Ili netko tko je vješt u ručnom izdajanju?
    Magdalena, ako ne poznaš nikoga pogodnog, napiši, možemo pokušati i preko foruma naći neku savjetnicu u tvom gradu / blizu tebe.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj dutka_lutka prvotno napisa Vidi poruku
    Da, i meni je to u međuvremenu palo na pamet. Ili netko tko je vješt u ručnom izdajanju?
    Magdalena, ako ne poznaš nikoga pogodnog, napiši, možemo pokušati i preko foruma naći neku savjetnicu u tvom gradu / blizu tebe.
    Pa,možda ne bi bilo loše,ako u SB postoji savjetnica za moj problem.Kako se to radi?Telefonom ili uživo?

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Magdalena777 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa,možda ne bi bilo loše,ako u SB postoji savjetnica za moj problem.Kako se to radi?Telefonom ili uživo?
    Ako se slažeš, možemo otvoriti temu na forumu, da se jave savjetnice s tog područja. Ako ne, mogu pokušati preko privatnih poruka.
    Telefonom ili uživo?
    Već znaš da savjetnice inače rade preko telefona, a ja sam mislila da možda, ako želiš, netko navrati k tebi, da pogleda kako izdajaš, ili kako se dogovorite.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •