suzizana, pitanje da li imaš pojačani ili preslabi rad štitnjače, ako je pojačani rad onda imaš problema s kilažom u tom smislu jer pretjerano mršaviš, a kod preslabog rada se zadržavaju kilice
mada je monti u tom pogledu dobar, ali puno teže idu dolje..
ja sam najviše izgubila u kombinaciji monti i pred svadbu, pa onda valjda i inače idu dolje od puno posla i letanja okolo, sad puno teže idu, čak monti veli da kod zastoja s padom kilograma treba maksimalno smanjiti večeru, tj samo voće po mogućnosti uz možda jogurt, nekima smeta pretjerano korištenje mlijećnih proizvoda, kaj mislim da je kod mene problem, jer ja bez kave naprevljene na mlijeku i bez jogurta i bez sira nemrem živeti, malo više kombiniram sojino i zobeno ali potpuno izbaciti ne mogu
izgleda da smo svi u istom sosu

a da ne velim da me od kad sam se probudila glava rastura i nakon tablete, a treba biti ljubazan prema klijentima...ali sam se sama zeznula, jučer jela gorgonzolu koju obožavam, a čitala da sirevi sa plemenitom plijesni pogoduju glavobolji......

ovisno o ishodu moje glavoboljke danas je ili neko voće i jogaći na meniju, ili ako mi bude bolje nekak ću zekana pripremiti

prima, kakve su ti to vježbe