Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1452

Tema: POTPOMOGNUTA U ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Mia draga sad sam listala malo postove i cestitam ti od srca i nadam se da si dobro i ti i bebica.
    Ja isto imam nedostatak jajnih stanica i jedino mi preostaje donacijom jajne stanice.Molim te reci mi kakva su tvoja iskustva jel imam ja izgleda uci u sve to jer sam malo starija.
    Tebi i tvom djetešcetu želim sve najbolje!

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj venera3 prvotno napisa Vidi poruku
    Mia draga sad sam listala malo postove i cestitam ti od srca i nadam se da si dobro i ti i bebica.
    Ja isto imam nedostatak jajnih stanica i jedino mi preostaje donacijom jajne stanice.Molim te reci mi kakva su tvoja iskustva jel imam ja izgleda uci u sve to jer sam malo starija.
    Tebi i tvom djetešcetu želim sve najbolje!
    bebicE) i ja smo ok. u horizontali ali idemo dalje.

ne znam sto znaci da si starija ali ti mogu reci da je puno toga i u glavi (ah kako sam sada mudra) i da dok ima nade sanse uvijek postoje!

meni je u ovoj pripremi jedna dr. rekla da odustanem 3 dana prije ET, da nema sanse pa sam za zadnji uzv lijepo promijenila dr. i rezultat je tu!!!

procitaj detaljno ove postove koji se odnose na prag, naci ces sve potrebne informacije.

sretno1

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj mia prvotno napisa Vidi poruku
    bebicE) i ja smo ok. u horizontali ali idemo dalje.

ne znam sto znaci da si starija ali ti mogu reci da je puno toga i u glavi (ah kako sam sada mudra) i da dok ima nade sanse uvijek postoje!

meni je u ovoj pripremi jedna dr. rekla da odustanem 3 dana prije ET, da nema sanse pa sam za zadnji uzv lijepo promijenila dr. i rezultat je tu!!!

procitaj detaljno ove postove koji se odnose na prag, naci ces sve potrebne informacije.

sretno1
    Hvala draga Mia.......ma daj pa dvojčeke čekaš pa baš si sretnica----sretno vam....a citam sve što mi stigne pod ruku i nisam baš od onih koje su izgubile duh mladosti ako si to mislila,samo sam ti realno htjela reći da imam godinica pa onda mislim da sam možda izuzetak!
    Sretno vam draga moja!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •