-
hi curke, mi smo isto bili na roštiljadi i u nac. parku , bilo je odlično; je da su mi noge otpale ali mi je to i bilo potrebno nakon ove preduge zime na kauču; toliko je bilo trudnica, mama sa bebicama u kolicima da sam se naprosto izbezumila od tih malih glavica, kosice i okica 
bambus nadam se da si i ti uživala na svježem zraku sa svojom mrvicom 
boxica dobro ti je bzara rekla, jedini način da nešto učiniš i jedino što možeš je da konstantno samu sebe preplavljuješ pozitivnim mislima ( to je ujedno i poznata psihoterapeutska metoda samopomoći) i znam da sad zvuči bedasto ali kad su mojoj bebici prestali otkucaji ja sam u potpunosti izgubila simptome mučnine , zujanja, umora i tek kad sam nakon tjedana dana došla na kontrolu i kad mi je dr rekao da je razvoj zastao sa 8+ 2 odvrtila sam film unatrag i povezala s tim; ako imaš jake simptome posavjetuj se s dr da ti da neke vitamine, magnezij ili poboljšaj prehranu;
- usput : što ste vi uzimale prije T i tijekom 1. tromjesječja, meni se svašta vrti po glavi ( folna, magnezij, vitamini za žene..sve sam to uzimala u 3. i 4.T ) pa mi onda dođe da odustanem od svih preparata i pustim Bogu na volju ?
osijek evotvog svibnja, napokon je došao, to ti je Marijanski mjesec, mjesec majki i tvoj dobitni ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tibić, visnja saljem vam sms u sri/čet za kavu kad vidim plan i program 
a72 divni su mi ti trenuci spremanja za bebicu i rodilište 
sandra baš ti je lipo prošao porod, ja sam nekako za porode tipa "kako trenutak pokaže tako postupi", nisam ni za naručene isforsirane porode, ali ni za porod kod kuće; što se tiče muža, MM je prije neki dan gledao na national geog. porod i na kraju rukama pokrio oči
, tako da je tvoj premija prema mojem koji je duboko odahnuo kad me je ugurao na rodilište
bzara pusica tebi i nii, rozi i špiri, tamagoči i njenom neznanku
-hola kocke isprobane više puta, djeca ih obožavaju, zadnji put sam probala biskvit kao biskvit za tortu, superrr, digao se iznad razine kalupa tako da možete od njega napraviti tri kore da ste najgora domaćica na kugli zemaljskoj
Posljednje uređivanje od mandy : 02.05.2010. at 15:26
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma