Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2031

Tema: Odbrojavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

nije me bilo par dana, jer se jednostavno nisam imala snage ni volje javljati
    ja nikako na zelenu granu i sad mi stvarno već pun kufer svega
    nakon nekoliko tjedana mira, nadala sam se da su se stvari posložila i da konačno mogu uživati u trudnoći
    ma šipak - prošli tjedan opet smeđe mrljanje
    prestala sam hodati i ono malo po stanu što sam hodala i opet ustajanje samo na wc
    ovaj put sam odlučila ne ići doktoru nego čekati da se smiri i nadati se da je sve ok
    još sam pod terapijom progesteronom, a kako je sve stalo za dva dana, nadam se da je bebica ok
    eto, nisam uspjela ni nositi jaja po vž, nisam poslala muža na plitvice...
    pokušala sam se držati dalje od svega, jer sam psihički u banani, al onda gledam dnevnik htv i dobijem novi živčani napad

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    nije me bilo par dana, jer se jednostavno nisam imala snage ni volje javljati
    ja nikako na zelenu granu i sad mi stvarno već pun kufer svega
    nakon nekoliko tjedana mira, nadala sam se da su se stvari posložila i da konačno mogu uživati u trudnoći
    ma šipak - prošli tjedan opet smeđe mrljanje
    prestala sam hodati i ono malo po stanu što sam hodala i opet ustajanje samo na wc
    ovaj put sam odlučila ne ići doktoru nego čekati da se smiri i nadati se da je sve ok
    još sam pod terapijom progesteronom, a kako je sve stalo za dva dana, nadam se da je bebica ok
    eto, nisam uspjela ni nositi jaja po vž, nisam poslala muža na plitvice...
    pokušala sam se držati dalje od svega, jer sam psihički u banani, al onda gledam dnevnik htv i dobijem novi živčani napad
    Draga moja neka ma šta da ti pričam za te brljavljenje i hematom. Ja kada sam izašla iz bolnice punih 2 tjedna ništa nije bulo bilo sve ok. Jedno jutro se probudila i osjetim kako iz mene sada opet nešto pljusnu. Ajme majko koji strah, da nisam smijela ni u wc odmah otići bojeći se da ću vidjeti sviježu krv. Na nagovor muža odem na wc i pogledam na vešu smeđkasti iscjedak, zovem mog doktora a on meni kaže ništa se ne brini to je zgrušana krv koja pomalo izlazi i bolje je da je tako , bitno je da nema sviježe krv. To se tako nastavilo još nekih 7 dana svako jutro i navečer, preko dana ništa i prestalo. E sada hoće li ga biti ponovno pitanje je, jer moj hematom je još tu nije se u potpunosti resorbiro ali sada mi se lijepo formirala posteljica i dr smatra da taj hematom u maternici ne može ništa više mojoj bebi, ali i dalje ležanje jer mi je sada cerviks unisko. A nikada mira, tako me je sve iscrpilo psihički da ponekad imam osijećaj da sam na rubu nervnog sloma. Mislila sam da će me malo pustiti i na zrak da ponekad prošetam jer jednostavno me više stan ubi. a joj samo da doe taj kraj 10 mjeseca i da sve bude ok da konačno ugledam svoju malu mrvicu. Sada sam punih 16 tjedana trudnoće i prekosutra ulazim u 17 tjedan. Na utrogestanima sam još jedan tjedan s tim da sam ovaj tjeda koristila 2*1 a sljedeći 1*1 i dr kaže da je to i da sada utrogestani mi više ne trebaju zbog formirane posteljice.

Zato draga moja ne brini se zbog tog smekastog iscjedka, sve je u ovim našim sitacijama ok, dok nema sviježe krvi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •