Pokazuje rezultate 1 do 50 od 191

Tema: jaslice Špansko

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Kažu jutros u DV Malešnica - 600 (!!!) prijava na 150 mjesta. Razgovorje trajao 2,5 minute tako da mislim da su mi već time hjeli dati do znanja da ništa od toga ove godine (jer, kako nam je uopće palo na pamet predati papire k njima, premda nam tamo ide i starije dijete, kad k njima ne spadamo iako živimo doslovno preko puta!). A u grupi mog starijeg sina barem je pola grupe upravo iz naše ulice (uključujući i njega!).
    Katastrofa. Silno bih htjela vidjeti kako se vrše ti odabiri tko će biti, a tko neće biti upisan.
    Posljednje uređivanje od Freja : 20.05.2010. at 13:42

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku
    Kažu jutros u DV Malešnica - 600 (!!!) prijava na 150 mjesta. Razgovorje trajao 2,5 minute tako da mislim da su mi već time hjeli dati do znanja da ništa od toga ove godine (jer, kako nam je uopće palo na pamet predati papire k njima, premda nam tamo ide i starije dijete, kad k njima ne spadamo iako živimo doslovno preko puta!). A u grupi mog starijeg sina barem je pola grupe upravo iz naše ulice (uključujući i njega!).
    Katastrofa. Silno bih htjela vidjeti kako se vrše ti odabiri tko će biti, a tko neće biti upisan.
    Freya, pa koliko ja znam prednost je i kad već u taj vrtić ide jedno dijete... nadam se da ste to naveli u zahtjevu u napomeni.

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

To je sve zato jer nemaju razradjeno bodovanje po kriterijima, ovako sve nekako mutno mutno...
    i ja si ne mogu drugacije to zamisliti vec izvlacenje papirica iz bubnja jer inace mi stvarno nije jasno kako odaberu izmedju svih s jednakim kriterijima...
    pa mora nesto presuditi a da nije subjektivni dojam jer je on nemjerljiv... ?!?!?
    nadam se da ce se netko ipak iz grada ili vec onaj tko treba dosjetiti i to rijesiti na prikladniji i transparentniji nacin pa mozda onda i nece biti toliko zamolbi po vecini vrtica.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ma definitivno određuju po subjektivnom dojmu, nego kako drugačije? Jer bi inače u takvim prenatrpanim naseljima u vrtićima bila isključivo djeca s popisa prioriteta - branitelji, jednoroditeljske, socijalno ugroženi i sl. jer ih ima barem 150. A znamo da nije tako. Ili 100% ovih s obične liste ima vezu. Jer da je drugačije, onda bi na vrtićima bile izvješene liste s bodovim, kriterijima za upis i sl. a toga nigdje nema. Moja je dakle teorija da ako nisi s popisa prioriteta (a ni oni izgleda ne upadnu uvijek! ) onda ili je u pitanju lutrija (može i subjektivni dojam) ili imaš vezu. Objektivni kriteriji sigurno nisu. Na žalost svih nas.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •