Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Suzzie, ja sam do sada cula samo 1 put da se to nekome desilo i to je bila pacijentica dr.S.Tko je tebi vodio postupak?Bez obzira na dr. to se NE SMIJE dogadati, to je katastrofalana greska u procjeni.U koliko sati si primila stopericu (nisam pratila sve)?Aspiracija mora biti 34-36h nakon stoperice.

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Suzzie, ja sam do sada cula samo 1 put da se to nekome desilo i to je bila pacijentica dr.S.Tko je tebi vodio postupak?Bez obzira na dr. to se NE SMIJE dogadati, to je katastrofalana greska u procjeni.U koliko sati si primila stopericu (nisam pratila sve)?Aspiracija mora biti 34-36h nakon stoperice.
    Inače sam pacijentica dr. V., ali budući je danas nedjelja, dežuran je bio dr. S. A štopericu sam primila u 21h i rečeno mi je da dođem u 7,30 ujutro. Međutim bila je gužva na uzv, pa transferi, tako da sam došla na red oko 10 sati, dakle nakon 36 sati. Ali s druge strane i druge cure koje su danas bile sa mnom su primile štopericu u 21h, pa su sve imale aspiraciju. Tko zna šta je bilo.

Meni nije toliko do toga da mi to ne broje u 6 besplatnih, nego do toga da ne moram sad opet čekati 6 mjeseci. U svakom slučaju u ponedjeljak sjedam na telefon i pokušat ću dogovoriti pregled prije ljeta, pa ćemo vidjeti.

Cure stvarno ste zlatne, šta bih ja bez vas! Cmok

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •