Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2031

Tema: Odbrojavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Danas mi je 8 dpt. Više ni sama ne znam umišljam li si nešto ili me doista nešto boli. Psihički za poluditi. Trbuh mi je napuhan, (.)(.) vrlo malo bole, i sve mi se čini da je to uvod u mengu... a možda je to samo psiha. Sudeći po simptomima čini mi se da betu neću ni dočekati a od nje me dijeli još samo duga 4 dana.
    Crvenkapice... držim fige da je sve to samo lažna uzbuna.

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Mini3 prvotno napisa Vidi poruku
    Danas mi je 8 dpt. Više ni sama ne znam umišljam li si nešto ili me doista nešto boli. Psihički za poluditi. Trbuh mi je napuhan, (.)(.) vrlo malo bole, i sve mi se čini da je to uvod u mengu... a možda je to samo psiha. Sudeći po simptomima čini mi se da betu neću ni dočekati a od nje me dijeli još samo duga 4 dana.
    Crvenkapice... držim fige da je sve to samo lažna uzbuna.
    mini 3.. i ja sam isto nekako rezignirana.. sve mi se čini da ću dobiti M imam takve valunge raspoloženja da sve upućuje na to.... hah!

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Crvenkapice, joj pa tek sam sad vidjela, žao mi je
    Ali bez obzira na ishod i koliko ti se sad pad činio težak ustat ćeš, i kako kaže Pinky, najteže je pasti prvi put. Kada sam u svoj potpis dodala kinesku poslovicu "Padni sedam ustani osam" ni slutila nisam da će se to meni dogoditi (4 inseminacije, tri IVF-a). No zapravo najteži je bio prvi pad kada se od obalu razbila naša barka sreće u kojoj smo tog ljeta plovili nas troje, mama, tata i beba. Od tada strpljivo smo je gradili, lijepili malo suzama, malo osmjehom, dodali po koji zagrljaj, riječi utjehe i ovog ljeta je gotova sada čeka na pristaništu da idemo po još jedan biser. Vjeruj mi, (ako se test zaista pokaže točan, a draže mi je nadati se da nije točan i da će ga dva beta demantirati), imaš ti snage ustati....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •