Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2031

Tema: Odbrojavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

jutro subroke! Sretan vam dan antifašističke borbe! Poslužujem jednu Istarsku
    Ogla jesi li sigurna da je gotovo? 10 dpt je još rano...bar do 12. dana se nemoj predavati! I svakako o di na betu u lab! Nema predaje!
    tlatincice ja neznam ni jedndu suborku koja ne istražuje wc papir pri svakom pišanju, nevezano uz fazu u kojoj se nalazi! Čak sam sigurna da prodaja bijelog WC papira ide drastično bolje od prodaje svih ostalih boja zajedno
    Nemoj samo biti suvišno samokritična jer ne vodi nikuda. Voli sebe za to što jesi, makar i nestrpljivu i istraživački nastrojenu...sve si to prekrasna ti!
    Mini3 pokušaj izdržati što dulje bez testića...znam da para živce čekati toliko, ali još je gore napravit testić pre rano...Drži se draga, vibram da sve bude OK i da nam uskoro objaviš svoju ogromnu beturinu ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od Sumskovoce : 22.06.2010. at 09:36

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    jutro subroke! Sretan vam dan antifašističke borbe! Poslužujem jednu Istarsku
    nasmija me... jest da je zbilja taj dan, ali kako nas još oslovljavaš sa 'suborke' - odvalila sam

inače, hvala na istarskoj kavici... tako bi rado sada negdje otišla i štala po prirodi da izbacim negativu!

vikki iz tvojih usta u Božje uši... zbilja bi bila jaaako iznenađena da se ispostavi kao rikikiki.... uvijek sam do sada radila 10 d.p.t. i poklopio se test sa betom, međutim hvala što ukazuješ i na takvu mogućnost

tlatincice i mravak

svima ostalim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •