Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2031

Tema: Odbrojavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ogla i Mravak - dobro vam vikki kaze za testice...

moj slucaj - 9dnt test negativan, a drugi dan beta 185! dakle dan prije je trebao biti pozitivan. test mi je pokazao pozitivno tek sljedeci dan (11dnt), ali blagom, blagom, jedva vidljivom crticom. a osjetljiv na 50!! fuckas testove !!

svima pozdrav i sretno!!!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ne znam jeste čuli i ovakvu biserku. Ja u nedjelju dobila 1500 ij Brevactida, i lijepo i jučer i danas napravila neki jeftini američki test (kao vrlo je osjetljiv iako je jeftin), i on mi lijepo pokazuje neki prilično blijedi plus i jučer i danas. Meni je inače 7. dpt, transfer je bio 5. dan. Pitate me zašto to radim? Stvarno ne mogu objasnit . Razonoda, da vidim kojim tempom taj Brevactid zapravo ide van, a malo i da se tješim . Užas. A siptomi? Danas mi se čine nikakvi, čini mi se kao da i onaj žestoki osjećaj da ću dobiti iste sekunde (ma kao da sam dobila već prekjučer!) prolazi. Držite se sve, velika vam pusa!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    Ogla i Mravak - dobro vam vikki kaze za testice...

moj slucaj - 9dnt test negativan, a drugi dan beta 185! dakle dan prije je trebao biti pozitivan. test mi je pokazao pozitivno tek sljedeci dan (11dnt), ali blagom, blagom, jedva vidljivom crticom. a osjetljiv na 50!! fuckas testove !!

svima pozdrav i sretno!!!

krivo sam napisala - test je bio osjetljiv na 25!!!

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Pinky, mislim četvrtak, ako si bervactid ili kako se već zove, primila na dan transfera
    no nije to tako strogo, na nekim klinikama prakticiraju 4. a na nekim čak i 6. dan nakon transfera,
    tako da ne možeš pogriješiti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •