Stranica 56 od 59 PrviPrvi ... 6465455565758 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,751 do 2,800 od 2906

Tema: Nakon transfera

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mrkvica84 prvotno napisa Vidi poruku
    Zna li netko tocno koliko brevactid 5000 ij ostaje u krvi-urinu?
    Moraš pričekati bar pet dana, pa testirati 6. dan (btw meni uvijek 6. dan pokazalo minus, dakle da je brevactid izišao iz organizma)
    Sretno!

amly avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

malo sam off topic, ali da ne otvaram novi topic molim cure sa iskustvom da mi odgovore. bila sam kod gin. 6+5 i nije se jos vidio otkucaj srca. moja pesimisticna dok. mi kaze ako se iduci put nista nevidi moram na ciscenje. kod mene se je na uzv poprilicno kasno i vidio plod, a moja pesimisticna dok. me je skoro bila uvjerila da je vanmaternicna. kada se je kod vas vidio otkucaj srca bebe? puno hvala

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Moj test bio pozitivan i prekjučer i jučer i danas... Danas je bila i prva beta - 528,60! Cure koje čekate držite se, a mi krećemo dalje, po novu betu u srijedu, pa prvi ultrazvuk, pa malo srce koje kuca i sve redom. Samo da bude sve ok, jako sam sretna ali jako me strah. Pusa svima!

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Čupko,čestitam,prekrasna beta
    Kad si prvi dan počela radit testove?

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj amly prvotno napisa Vidi poruku
    malo sam off topic, ali da ne otvaram novi topic molim cure sa iskustvom da mi odgovore. bila sam kod gin. 6+5 i nije se jos vidio otkucaj srca. moja pesimisticna dok. mi kaze ako se iduci put nista nevidi moram na ciscenje. kod mene se je na uzv poprilicno kasno i vidio plod, a moja pesimisticna dok. me je skoro bila uvjerila da je vanmaternicna. kada se je kod vas vidio otkucaj srca bebe? puno hvala
    6+5 ti je bilo 21. 6.
    A otkucaji srca su trebali početi 23.6.

Zašto tebe ta žena plaši???

(brojke sam dobila odovuda: http://www.potpomognutaoplodnja.info...ognutacalendar
    a zapamtila sam da ti je punkcija bila 20.5.)

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Čupko1 prvotno napisa Vidi poruku
    Moj test bio pozitivan i prekjučer i jučer i danas... Danas je bila i prva beta - 528,60! Cure koje čekate držite se, a mi krećemo dalje, po novu betu u srijedu, pa prvi ultrazvuk, pa malo srce koje kuca i sve redom. Samo da bude sve ok, jako sam sretna ali jako me strah. Pusa svima!
    Čestitam i ovdje

Kada ti je bila punkcija? (Tako da usporedim, jer ja vadim betu za 2 dana, testove ovaj puta neću raditi)

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj amly prvotno napisa Vidi poruku
    amly draga ne znam, mozda da upitas na odbrojavanju?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude za 10!

amly avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

klara puno hvala na informaciji. srce bi trebalo poceti po tablici 23.06 kucati, a ja sam bila u dok. 25.06 znaci po skolsku je stvarno trebalo kucati.
    s obzirom da se plod kod mene vidio na uzv kasnije ja predpostavljam da ce onda i kasnije poceti srce kucati. oni znaju kada je bio transver, ali i ne kada je bila implantacija koja isto moze par dana varirati. u svako slucaju u srijedu idem kod druge dok.

Cupko1 cestitam od srca i drzim ti palceve

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve hrabre cekalice

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno bok

curke evo ja sam nova, ali pošto imam isti problem kao i vi, odlučila se uključiti.samo kratko 1IVF, sd 14 deca + 53 menopura, 21.6.punkcija 3 js, 24.6. vraćene dvije 8st,6st., beta 5.7. terapija andol100, utrići 2*3
    prije transfera dan počelo bolit u trbuhu, jutros oko 4-5 bol me probudila i boli me cijelo dan kao da ću dobiti, tj tako me boli još od punkcije malo jače ili slabije.
    napuhana, opseg stomaka povećao se, bradavice bolne.od 2 dana punkcije prisutna tem 37 ( rekli da je normalno od progesterona)

ne znam što da mislim ali ne mogu dočekati ponedjeljak::

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Danas sam radila test i pokazao mi je drugu crticu,danas mi je 8dpt,transfer je bio 5.dan.Nadam se samo da mi nije od brevactida! Čupko cestitam i sve ce biti ok!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mrkvice, treba oko 5 dana da brevactid izađe. prije koliko dana si ga primila?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Isti dan kad i transfer,znaci prije 8 dana.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

onda bi to trebala biti prava crtica
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

iako je 8 dpt jako rano za raditi test (ovo govorim drugim curama)

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mrkvica bravo, bravo - pa to je prava crtica, ipak je to 13 dana od punkcije

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Hvala cure!! Klara, punkcija je bila 10.06., a transfer 15.06. Mrkvice i ja tebi čestitam, i sretno za Betu! Iberc, testove sam počela raditi puno prerano, 6.dpt, za razonodu

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

danas sam poslala svoje podatke i htjela sam se pridružiti međutim vidim nije stavljeno, nešto krivo napravila ili..please odg

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

čupko, čestitam!!!
    mrkvica84,draga moja iskreno se nadam da je to to!~~~~~~~~~
    svim curama u postupcima, i čekalicama~~~~~~~~~~~~~~!

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja danas u 3 sata (nisam mogla spavati) napravila test,naravno negativan.Danas mi je 13 dnt,betu bi morala vaditi 2.7. to je 16 dnt.
    Odlučila sam prestati sa utrićima da procurim i da ovaj postupak privedem kraju.Betu ću valjda napravit u četvrtak,tek radi reda.

Sretno curama koje su ugledale pluseve~~~~~~~~~~za visoke bete!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

lbrec, zasto bi prestala s utricima prije bete? pa odi je danas izvadi da budes sigurna!

jos jednom ponavljam - meni je test osjetljiv na 25 pokazao negativno, a beta drugi dan 185!

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Frka,ne znam više,mala je vjerojatnost da je 13 dnt test negativan.
    Malo mi je još rano vadit betu jer mi je dr napisao 16 dnt,valjda zato kaj su mi vratili jednu mrvicu već za dva dana(u ponedjeljak bila punkcija u srijedu vraćena) to je za dva dana?
    Možda napravim još jedan test,pms simptoma još nemam...ma ničem se ne nadam....mrzim kad ne izdržim i napravim taj glupi test

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mrkvica to i je prava crtica...da beta bude ogromna!!! jesmo mi popričale malo u čekaoni prije tvoje punkcije?
    amly mislim da te ne bi trebala tako plašit...ako bude il ne bude...pa naravno da će srčeko kucati i da će biti živo i zdravo, šta ta žena uopće priča. taj dan nije bilo jer je bilo prerano i to je jedini razlog. polako i opušteni i biti će sve super
    iberc nadam se da test laže!
    čupko

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo jutros opet napravila test i negativan je,vjerovatno mi je od brevactida bio pozitivan jucer.Neznam dali prekinuti sa urticima a danas trebam dobiti!Loks moguce je,ti si ona iz pule?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

lberc, u svakom slucaju, ja se ne bih zafrkavala i prekidala s utricima dok ne bih bila 100% sigurna. tim vise sto je transfer bio 2. dan i pitaj Boga kad bi mogla biti implantacija. s obzirom na to, test je vrlo lako mogao biti i lazno negativan.
    nije da ti zelim lazno dizati nade, ali nemoj prekidati s terapijom dok ne vidis betu...
    Posljednje uređivanje od frka : 29.06.2010. at 10:30

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mrkvica jesam da. nemoj prekinut sa utrićima, ja barem ne bi do bete, jedino ako prokrvariš. kad ti je beta? sa tim testovima nikad ne znaš, bilo je svakakvih situacija

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Betu imam 05.07.Kako se ti osjecas loks,kad ti je beta?

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mrkvica ja se osjećam kao da ću svaki čas dobiti m, već sam i dosadila sa time, al tako već par dana, jučer pogotovo, ako nisam sto puta pogledala gaćice. cicke me bole za umrijet, baš kao pms, tako da se ne nadam previše. meni je beta 07.07. vidim da su ti vratili e 5 dan, jesu bile blastice? koliko su ti vratili? ja sam ti imala "samo" 2js i jednu su mi vratili

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Jednu morulu su mi vratili,koj dan si ti imala et?I mene boli sve kao da cu svaki cas dobiti,i tako vec 2 dana,vjerovatno cu i dobiti danas

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

u petak punkcija u pon et. sad ne znam valjda se to računa kao 3. dan

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

loks nadam se da su to oni dobri bolovi.sinoc kad sam se obrisala sam vidjela kao neku malu zilicu,da li bi to moglo biti od implantacije?? Iako cisto sumnjam s obzirom da sam et imala 5 dan ali je bila morula.

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja napravila još jedan test,opet negativan,tako da sam sad 100% sigurna da od ovog postupka niš,sutra vadim betu,tak da mogu u četvrtak na posao,pošto sam na godišnjem,pa da mi ostane još koji dan.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mrkvica a može biti, svakakva su iskustva...iskreno nadam se da je implant
    iberc

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno bok

evo da se i ja u uključim....ludim 5dpt....1IVF SD, 2js,8st,6st, punkcija 21.6.,transfer 24.6., beta 5.7.

ja 34g
    mm 40
    please ludim, bolove imam od punkcije....a danas počelo i dolje probati

terpija 14 deca + 53 menopura

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

cure...nova sam...al vas pratim duuugo duugo....meni je danas 8dpt ( ako je nulti dan transf) i molim vas recite mi dali bi graničilo sa normalom ako sutra napravim test, jer ja ću svisnuti . prvih pet dana stalno su me bockali jajnici, leđa ubijala i stalno nešto...sada samo (.)(.) i neka glavobolja i stalno od dosade jeeedem....i osluškujem simptome..e da, ali vjetrovi - katastrofa...muž mi je rekao da se već u zidove sve uvuklo

sretno svima i Bože daj nam poztivne bete

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Slow,mislim, da ti je sutra malo rano za test..ajd pričekaj još koji dan,bezveze ćeš se živcirat.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

slow, ako je transfer bio 5. dan nakon punkcije mozes raditi test, a ako je bio 3. onda pricekaj jos dan, dva. Gdje si bila u postupku? Kakva ti je bila stimulacija, te koliko jajnih stanica si imala? Da li su ti mozda koju jajnu stanicu zamrznuli?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

slow, moram nadodati da smo imali vjetrovitu čekalicu bete koja je sad prekrasna trudnica, ~~~da za koji dan javiš plus.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mi smo bili na VV, punkcija je bila 19 a transfer 21. Imali smo tri folikula, 2 js i dva embrijića su nam vratili i radila sam danas test i naravno negativani a beta za 7.7. rečena ( zašto tako kasno )...ne znam sigurno je prerano ali opet, pa zar nebi nešto pokazao ipak je prošlo već dosta vremena...
    Kako ste vi, jel ima šta novoga...koji plusić?

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

slow danas se čula sa frendicom koja je bila na IVF ona radila 7 dan od transfera i pokazalo je.....s tim da je rodila dvojke, pa možda i to ima veze...
    siptome imam kao i ti, čak i vjetrove, sve me boli kao da ću dobiti....tansfer bio 24.6. sutra ću raditi test
    a možda ti ovo može koristiti

o se nakon transfera događa u maternici?
    Nakon transfera zametka starog 3 dana događa se slijedeće:
    1 dpt...zametak raste i razvija se/
    2 dpt...zametak se razvija u blastocistu/
    3 dpt...blastocista se izliježe iz omota/
    4 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice/
    5 dpt...započinje imlantacija (ugnježdenje) i blastocista sve više tone u sluznicu/
    6 dpt...proces implantacije se nastavlja, morula i dalje tone u sluznicu maternice/
    7 dpt... morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa/
    8 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv/
    9 dpt...sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija
    10 dpt... još više HCG-a se luči
    11 dpt...nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

cure danas 7 dpt radila kućni test srednja vrijednost bete bi trebala biti od 16-24 po tablici koju ću vam dolje staviti, pojavila mi se jedva vidljiva ali vidljiva crtica...ne znam dali da smijem malo više nadati.....luda sam.....

Najbolji izvor je tablica s http://betabase.info za jednoplodne trudnoće, a izvadak stavljamo i ovdje:

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Evelin, kažu da nije bitna jačina crtice bitno je da je crtica i od srca ti želim da bude najdeblja na svijetu samo se sad opusti i mazi mrvice u buši...a koji su ti dan mrvice stavljene nakon transfera? Dali to ima velikog utjecaja na testove...
    ...ja hoću plus...veliki...i sanjala sam da nam je beta preko 2000 ....pukla skroz

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evelin, možeš se nadati ako nisi prije par dana primila injekciju brevactida. Mislim da treba oko 5 dana da prestane njen utjecaj na organizam. Držim fige da je to T
    Posljednje uređivanje od Marnie : 01.07.2010. at 10:19

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

evelin 7dpt i vec vidljiva crtica wooowww ......sretno navijamo da je to to......kad si vec pocela te testove tako rano radit onda ga napravi i ujutro ....

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ajme ajme ajme ja bi vas zadavila!
    nemojte se ljutiti ali bi!!!
    radit test 7. dpt? to je samo mučenje sebe, ništa drugo. šta će moć pokazat? maksimalno blagu crtu. šta dobiješ kad vidiš blagu crtu? nervozu na n-tu. i još čekanja (što je normalno, jer je 7. dpt fakat PRERANO.
    ja sam 2 puta imala pozitivan test. dva puta su mi se noge odsjekle od sreće. oba puta nisam mogla izdržati 14. dpt već sam test napravila 10. ili 11. dan. i znate šta? imala sam oba puta biokemijske. i opet sam čekala i čekala i gledala kako beta pada. i volila bi da nikada nisam napravila te testove jer biokemijska, bez obzira što ljudi tvrde da je to dobar znak, satare čovika do daske. dobiješ nadu i onda te ubije. da sam čekala do 14. dana, vjerojatno ne bi ni skužila da sam imala biokemijske.

i zato ja više NIKADA test neću raditi prije 14. dpt, jer ništa pametnoga prije toga ne mogu saznati. a koliko god se nervirala ne znajući, da sad napravim test i vidim blidu crtu popi##ekala bi.

dakle, danas mi je 12. dpt i šizim jer imam pms bolove već 2 dana i jedva čekam tu subotu ujutro kad ću se popiškiti na test i završiti ovu agoniju.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

U pravu si Pinky...ali kad smo sve tak jadne....pa kad bi se čitalo sve od početka čovjek koji nije u ovome mogao bi se slatko nasmijati...a kad nam je tako lakše....
    Nego, daj mi recite kada da onda ja napravim test ako su embriji bili stari dva dana...danas je 1o dpt i jako sam napuhana..a (.)(.) bole ali ništa pretjerano nit su baš uvećane ...

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

21.6.bila punkcija a 24.6.vraćena dva embrija 8st,6st......a dr me naručila za betu u ponedjeljak 5.7.i kontrolu znači 11 dpt........27.6. sam si sala 1 injekciju deca, a sada samo andol 100 i utrići....a luda sam i sa tom crticom i bez nje...(jučer mi ukrali novi motor)

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja bi napravila kućni sutra to ti je 11dpt, jer meni je doktorica rekla 11 betu trebala bi biti cca 100 ,kada ti rekli betu?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni su rekli da napravim betu 2 tjedna nakon transfera, 03.07.
    ne želim je raditi prije jer ne želim više u životu vidit blijede crtice i bete oko 20. hoću drugu crtu deblju od prve i barem trocifrenu betu iznad 200. eto.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Pinky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za drugu deblju crtu!!!!!!!(malo trudničkih vibrica)
    Svim čekalicama bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ines31 što se dogidilo sa ovom betom 194.7

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

dolazi joj beba 30.11.2010. (bar tako ja čitam potpis, ne znam)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •