Page 57 of 59 FirstFirst ... 7475556575859 LastLast
Results 2,801 to 2,850 of 2906

Thread: Nakon transfera

Quote Originally Posted by Pinky View Post
    meni su rekli da napravim betu 2 tjedna nakon transfera, 03.07.
    ne želim je raditi prije jer ne želim više u životu vidit blijede crtice i bete oko 20. hoću drugu crtu deblju od prve i barem trocifrenu betu iznad 200. eto.
    Pinky draga bice to dobro, u pravu si za sve i izdrzi jos 2 dana kad si vec toliko. Ja idem vaditi betu ujutro i istog sam razmisljanja kao i ti, nema te sile koja bi me natjerala da uradim test. Bojala sam se razocarenja i od svega toga sam pustila sve dane u neizvjesnosti da zivim kao "trudnica" bar do bete dok se ne dokaze suprotno. I tako eto prevali sve te dane i ujutro ranom jutrom idem dati krv na analizu pa sta bude. Nesto sam sva smusena, blizi se dan kad cu saznati pa me hvata strah. Ipak je ljepo zivjeti u nadi da je sve dobro, mada iskreno ja sam 90% razmisljanja usmjerila u suprotnu stranu i negativan ishod, ne znam od straha i izgubljenosti ja sam najmanje bila pozitivna. Valjda je i vama svima bilo prvi put tako. I bas bi me obradovala pozitivna beta sutra onako bas do srca.

Pinky's Avatar

ajme moja sandric, to ko da sam ja pisala. a 4. mi je put. koliko god užasni i nervozni bili dani u ova 2 tjedna, kad dođu kraju hvata me tuga, jer sam se barem ovih 15 dana mogla furati da sam trudnica. uskoro dolazi presuda, nema više pretvaranja. ili jesi, ili nisi. a to je najteže.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra i ogromnu beturinu

dolazi joj beba 30.11.2010. (bar tako ja čitam potpis, ne znam)
    U pravu si Pinky, dolazi nam bebica 30.11.!!!!!
    Drži se!!!!!!!!!1

čestitam ines,velika pusa bebici

Moja beta danas 1,20 u 10.MJ idemo u nove pobjede!! Sretno svima!!!!!!!

loks's Avatar

ajoj žao mi je mrkvica, baš mi je žao! drž se i kako biš sama rekla u nove pobjede na jesen

innu's Avatar

mrkvica, a baš mi je žao, drži se!!!!!

Pinky's Avatar

mrkvice baš mi je žao.... ali bravo za stav!

mrkvice žao mi je , drži se, odmori se ,ljeto je,..pa ponovo....

aleksandraj's Avatar

mrkvice, zao mi je...ali bit ce, samo s ne predati. ja cekam betu, a vec razmisljem o devetom mjesecu

mrkvice zao mi je......((
    jel to bio stimul. postupak ?

evelin sta je s tobom jesi radila ponovo test ili cekas betu ??

Klomifen,to se racuna kao prirodni?U 10.mj.idemo u stimulirani

loks's Avatar

baš to i mene zanima, šta se misli pod prirodnim a šta pod stimuliranim postupkom?

Pinky's Avatar

femara/klomifen solo se racunaju kao prirodni (ili čisti prirodnjak, ali malo tko to radi)
    femara/klomifen plus još do 10-12 inekcija polustimulirani
    stimulirani - inekcije u kratkom ili dugom protokolu

crvenkapice 77 nisam ništa radila, u komi sam ,ukrali su mi novi motor,prije 4 dana poginula frendica, tako da sada već počnjem sumljati, nakon tolikog stresa to je gotovo nemoguća misija, ali zato za vas druge šaljm vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
    a ja u ponedjeljak kako je rekla dr. idem vaditi betu

ne predaj se evelin....menge jos nema - nade ima....zao mi je zbog frendice znam vrlo dobro kako je to........
    za ponedeljak ~~~~~~~~~javi nam~~~~~~~~~~

Pinky's Avatar

evelin možda će ti baš zato uspiti

Marnie's Avatar

baš mi je žao mrkvice

Svim čekalicama od srca želim da dočekaju svoju betu...a ja ću na jesen jer nažalost danas je stigla menga...jučer je nešto počelo i cijeli dan mi davalo nade da nije menga, ali danas..
    sada cure utriće ne stavljati ili ipak ići na betu da se potvrdi ? Prvi mi je put pa ne znam....čuvajte se

klara's Avatar

Quote Originally Posted by slow View Post
    Svim čekalicama od srca želim da dočekaju svoju betu...a ja ću na jesen jer nažalost danas je stigla menga...jučer je nešto počelo i cijeli dan mi davalo nade da nije menga, ali danas..
    sada cure utriće ne stavljati ili ipak ići na betu da se potvrdi ? Prvi mi je put pa ne znam....čuvajte se
    Nemoj prestati s utrićima dok ne napraviš betu ili test. Menga ne mora značiti da nisi trudna. Nije velika vjerojatnost, ali može se desiti.

Pinky's Avatar

postoji li šasnsa da test nije točan? baš sam glupa, prestala sam i sa utrićima i sa fragminom bez da sam betu izvadila...

mare41's Avatar

Quote Originally Posted by klara View Post
    Nemoj prestati s utrićima dok ne napraviš betu ili test. Menga ne mora značiti da nisi trudna. Nije velika vjerojatnost, ali može se desiti.
    Ovo je baš precizno rečeno. Ima zaista slučajeva (ne često) da menga dođe, a zapravo se cijedi hematom, i beta bude pozitivna, nekad s dobrim ishodom, nekad ne.
    Pinky, a jel curiš? Znaš da ponekad ima lažno negativnih testova, a obratno ne...

aleksandraj's Avatar

Pinky, i ja bih provjerila betu...kada sam u ZG kupovala Clear Blue, prodavacica u ljekarni mi je rekla da je njoj bio minus, a bila je trudna...upozorila me da se ne pouzdajem samo u test..

klara's Avatar

Quote Originally Posted by mare41 View Post
    Ovo je baš precizno rečeno. Ima zaista slučajeva (ne često) da menga dođe, a zapravo se cijedi hematom, i beta bude pozitivna, nekad s dobrim ishodom, nekad ne.
    Pinky, a jel curiš? Znaš da ponekad ima lažno negativnih testova, a obratno ne...
    Ja sam taj slučaj, dobila sma mengu na početku trudnoće.

Ali mislim da je stvarno nevjerojatno da prokrvariš, test ne bude točan i da si trudna.

Pinky's Avatar

ne curim

Denny's Avatar

Joj Pinky... Nije neka utjeha, ali ZNA SE DESIT da test bude lažno negativan, bilo je i toga po forumu. Joooj......

Pinky's Avatar

je se hvatam za milimetarske slamčice lol

Da li mozda netko zna sta znaci ova opaska na nalatu bete:CMIA-arch i2000?Nadam se da nije nesto lose,a beta mi je 1.20...

Denny's Avatar

je se hvatam za milimetarske slamčice lol
    I mikronske ako treba, samo da ih ima!
    Last edited by Denny; 04.07.2010 at 16:42.

Pinky sutra po betu!

Cure hvala vam...nastavila sam sa utrićima pa ću sutra zvati dr-a....znam da postoje šanse ali znam i da su jako male....
    Život ide dalje, bude bilo na jesen ... ljeto je pa će brže proći čekanje....
    Vama želim pozitivne bete i da na jesen već imate malo zaobljenu bušicu ... pokušajte se ne bacati u depresije..sve smo u istom sosu, ali sve ćemo dočekati...a vrijedi čekati...
    a testove moraju zakon zabraniti

hej curke, vadila danas betu 11 dpt , beta 77,4, dr rekao izvrsno za početak u peta moram ponovo.....poz...i puno vibri za sve vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

slow žao mije ali ako postoji još mrvica nade iskoristi..............

rozalija's Avatar

Quote Originally Posted by evelin View Post
    hej curke, vadila danas betu 11 dpt , beta 77,4, dr rekao izvrsno za početak u peta moram ponovo.....poz...i puno vibri za sve vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Bravo bravo za betu za 11dpt.~~~~~~~~~~~~~~~ za školsko duplanje.

Pinky's Avatar

bravo evelin!
    moja manja od 1...usput i prokrvarila... pišemo se najesen, puno sreće svima!

vesnare's Avatar

evelin bravo
    šaljem vibre za duplanje
    ~~~~~~~~~~~~~~~~

evelin....čeeeestitam.... ...polako sada...uživaj u svakoj sekundi....eto....dočekala i ti , misli na nas i dalje i šalji sad nama vibre jer ti si t r u d n i c a )

Pinky...nemoj se bedirati, doći će i naše vrijeme...od toga nemaš koristi, a znaš da će uspjeti...nekom prije, nekom kasnije...ali b u d e! Glavu gore...

aleksandraj's Avatar

Evelin, sjajno cestitam...ja cu jos sacekati

ja vjerujem u vas vi ćete na jesen da vam ne bude vruće.....puno vibri do neba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

evelin bravo, čestitam!!!!!!!

Pinky, da jesen bude uspješna i plodna!!!!! Drži se!!! Pusa

evelin super vijest........sad ne se vise nervirat i jedva cekam petak ( jeli? ) da cujem kako je beta ogromna
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hvala ti crvenkapica77 , ovo čekanje stalno nečega je za izluditi.....nadam se da će u petak biti dobro.....jutros sam se isplakala .....strah me...

znam da je lako meni govorit, ali moras se smirit i nekako bez stresa docekat petak....jeste daleko ali budi sretna pa imas sta cekat zar ne?? cudi me da tek u petak ponavljas betu a ne ranije....

crvenkapice77 dr.B rekao da bi tada morala biti preko 1000 ,vidit ćemo......

aleksandraj's Avatar

Draga evelin, ja cu tek prvu betu raditi u petak (tako su mi rekli) i bit cu sretna da je preko 200...isti smo dan imale trasfer. Bitno je da se dupla, a nisam siguna da bas mora biti preo 1000

aleksandraj znam drugačije su vrijednost za 1 a drugačije kada je 2 embrija, ne znam sama, treba dočekati petak....dali imaš kakve siptome, mene stomak stalno boli kao da ću dobit...želim ti svu sreću od srca.....................

aleksandraj's Avatar

Hvala na zeljama. Sa sinmptomima se ne treba puno zamarati, oni su individualni i razliciti za svaku trudnocu. To sto te boli je ok jer se maternica rasteze. I mene na momente zaboli, ali ne stalno. (.)(.) me prestale boljeti prije dva dana i sada su jos samo napuhae, ali ne bole. Imala dva -tri dana glavobolje, danas mi se gadi pomisliti na cokoladu....ali ne obracam pozornost jer katkada i sugestija moze uciniti puno...beta ce ti biti oooogromna vbidjet ces....

evo došla od dr b....beta danas 15dpt 484....rekla da je ok,još samo potbrda uzv u četvrtak .puse svima i puno vibri~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~