Citam ovo i ne mogu vjerovat.....Na VV-u sam dvije godine i za to vrijeme nisam ni dosla do postupka, dok smo prikupili sve nalaze,....i cjelo to vrijeme sam mislila kako mi nije sudeno da imam djete jer uvjek je nesto znalo iskrsnut...i sad citam ove vase postove i jos vise sam uvjerena da mi definitivno nije sudjeno da imam bebu....
Strasno((
Zna se dogodit da se stvari kompliciraju i odužuju, sad kad razmislim i mi smo skoro 2 i pol godine bili zavlačeni, brojne upale, antibiotici, kontrole, čekanje spermiograma mjesec i pol, pa operacija varikokele koja ništa nije promjenila i sl., ali nikad nisam pomislila da mi nije suđeno, već sam iz prve stimulacije dobila svoju curu.
Zato glavu gore i ne odustaj!
Trenutni najbolji primjer je naša Denny, koja je hvala Bogu trudna iz prve stimulacije, nakon brojnih komplikacija sa tlakom i operacijama oka.
A šta se tiče VV moje iskustvo je negativno, bila sam jedan put, došli smo u 7 sati obavit pregled i neki test sa sluzi.
čekali do 10 lijevo za muža, da bi nas nakon bezveznog razgovora uputio da ja idem čekat desno kod dr.L gdje sam čekala do 14 sati i nakon običnog pregleda i UZV-a, dr. me poziva da s ejavim u 9 mj.
a kad sam pitala za taj test odgovorio mi je : Sad je kasno, to se radi ranije ujutro! (a mi gore od 7 sati, javili se sestri)
Uglavnom više tamo nisam kročila i ne mislim.
Moja ginićka me uputila na SD i dr.B i tamo sam se od prvog puta osjećala ugodno, tamo sam našla svoju sreću.
Sad čekamo drugu bebicu, ovaj put je bila DR.T i druga biologica tako da mogu reći da oni imaju dva uspješna tima.
Mislim da nema ništa loše u mjenjanju klinika, jer negdje se osjećamo bolje a negdje ne tako dobro.
Mene nitko nije mogao natjerat ponovno na VV iako sam znala da je to možda bio samo takav dan.
Želim svima da pronađu svoju sreću!
Nisam se dugo javljala na forumu ali vas redovito pratim i ne mogu da vjerujem u ovo sto citam o VV. Stvarno mi je zao sto dr. L. odlazi jer sam zahaljujuci njegovoj pomoci ostala trudna nakon 1IVF i sada sam majka dvogodisnjeg djecaka. Uistinu sam mu zahvala na podrsci, lijepi rijecima i sto je uvijek bio dostupan na mob. za svako moje pitanje, sto se zajedno radovao sa mnom kada se rodio moj sin i rekao mi jos cemo se mi vidjeti... Naime imamo smrzlice na VV po koje smo misli ici kada sin napuni tri godine (rujan 2011. FET), ali s obzirom na sve sto citam bojim se kako ce se sve odvijati na VV, postoji li mogucnost prijenosa smrzlica u privatnu kliniku dr. L.? Hoce li dr. A. preuzeti FET-ove cura koje su bile kod dr. L.?
Molim Laky da isprazni inbox jer bi joj poslala pp.
Mala_aria, gore su napisali da će se smrzlići moći prebaciti u privat kliniku dr. L-a (to je usluga koja i inače postoji po privatnim klinikama), a da se zasad ne zna što će biti s pacijenticama dr. L-a i hoće li i dr. A ostati na VV-u, neko će ga vjerojatno zamijeniti, pitanje je samo kada (nešto se govori da se ništa neće raspetljati prije 01/2011). SRetno u bebi br. 2 :!)