Iznijela trudnoću. Šta će ti vadit koje bazalne vrijednosti?
Spolne horomone 3-5 dc? 21 dc se mjeri progesteron, tj. 7 dana nakon ovulacije (tipa ako je očekivana ovulacija 18 dc onda 24 dc) da se vidi jel' ovuliraš. Sad te moram malo pošpotat (ŠALA), ti krenula u detox i NK stanice, a osnove zanemarila

.
Umjetna... bolje ti je čim prije, po meni, nego od svega toga napravit sagu i izludit se s detoxima i NK stanicama (i potrošit love i vremena na to). Cure će ti reći da se umjetna ne kaže umjetna nego izvantjelesna oplodnja (to je iz naše vlastite borbe s predrasudama u Hrvatskoj) pa da ti kažem ja

. I fakat to je tako - to ti je čisto nešto OK i normalno, nema bauka (sve razmijem, ja sam to odgađala godinama, da mi se sad vratit). Zato sad pokušavam uvjerit druge da ne rade moje greške.
Sve ti je to OK kad vidiš da to pali... dok su meni ove druge stvari malo na strani new agea i odugovlačenja, kao i antristres tretmani koji su se počeli nudit u nekim centrima zdravog življenja kao targetirani za neplodne. IVF je bar čista stvar, kažu ti postotke i probaj. Iskrena sam do koske, nadam se da se iščitava moja dobronamjernost iz svega i da mi nećeš zamjerit.