Pokazuje rezultate 1 do 50 od 589

Tema: Zakon o zaštiti potrošača u praksi (nastavak)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sandra111 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo još jedno pitanje... Kupljen je TV, s tim da je trgovac odobrio 30% rabata. TV se u jamstvenom roku pokvario, mišljenje ovlaštenog servisera je da je kvar nepopravljiv, i da se treba naručiti taj nekakav dio od proizvođača. Trgovac odlučuje da neće ulaziti u taj trošak već nam nudi novi televizor. Našeg modela navodno više nema u prodaji, te nam nudi drugi u vrijednosti naše fakture. Znači dobivamo lošiji TV od onog kojeg smo imali. Razumljiva mi je donekle logika trgovca. Ali naša je logika da smo prvi, skupi TV kupili samo radi popusta i radi nekog općeg vjerovanja da je ta marka TV najkvalitetnija, drugi proizvođači za taj iznos nude ili TV većeg formata ili TV s mnogo više performansi, samo nemaju ime. Sada dobivamo koji nema niti približno karakteristike koje za tu cijenu dobijemo kod drugih marki. Novac nam ne daju.
    Što kaže Zakon za ovakav slučaj?
    zakon kaže da ti moraju dati novac. samo se trebaš pozvati na odgovarajući članak.
    a ja kažem da ti neću reći u kojem je to članku. jer ako ja mogu pročitat zakon, mogu i svi drugi.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    zakon kaže da ti moraju dati novac. samo se trebaš pozvati na odgovarajući članak.
    a ja kažem da ti neću reći u kojem je to članku. jer ako ja mogu pročitat zakon, mogu i svi drugi.
    Ništa, pročitat ću ja to...
    hvala ti

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno čizme se raspale

e a sad ja da pitam...spominjalo se na nekim prethodnim stranicama da je rok povrata obuće 6 mjeseci...ja to ne mogu naći u novom zakonu! help!!!

naime, 2.10.kupila u bershki čizme za 500kn...nosila ih doslovno 5 puta...s obzirom da je fakat bilo toplo i uglavnom džon se odlijepio, koža popucala na nekim mjestima...igledaju KOMA!! a tako su lijepe inače...

zvala ja danas, rekli da je rok mjesec dana za zamjenu...znam da u roku od mjesec dana možeš mijenjati na veći/manji broj, ali ovdje se ne radi o tome!! već o nekvalitetnim čizmama koje više ne želim!! ja spomenula zakon o zaštiti potrošača, oni rekli neka nazovem još sutra da provjere...

HELP!
    Posljednje uređivanje od kudri : 23.11.2010. at 21:14

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •